Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 oha oyun 42 € mu::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Quel-Thul said: milletin en çok takip ettigi konu oldugu için buraya yazıyorum, umarım sorun etmezsin dark. SD forumlarına da oyunu bıraktıgımla ilgili bi yazı yazacam yarın. accountumu satmaya karar verdim, fiyat oyunu aldıgım ücret, yani 42 € pm atarsanız detayları konuşuruz. aldığın fiyata satmak çok mantıklımı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 konu mmo, içinde az biraz gelişmiş char da varsa, 10-20 euro yapsa, haklısın ucuza satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 1 char per server sence birkaç günlük char için insan para verirmi? Alıcak varsa account için alır charı da siler :D DUSK alliancedaki clanlardan biri alliance ın 2 şehir tutan main clanına savaş açtı ve siege attı.Nedeni self siege yapmak böylece başka clanlar main clana siege açamıycak ve bunu yaptıkları şu anda daha 10 dakka önce serverın yarısının bulunduğu 2 alliance dan biri diğerine 2 farklı şehirde siege açtı yani bu elemanlara saldırıcak insanda yok zaten :D Carebearlık bir yere kadar biz buna başka birşey diyoruz artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Kinaye yaptım ben, ama aynı fiyat olması normal, mmo da 2.el olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bedava oynama süresi azaldığı için fiyat düşmesi lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bizim clanda bir arkadaş oyunu preorder etmişti ama daha sonra iş nedeniyle oynayamayacağım dedi(birkaç yurtdışına gitti sanırım sonrasıda belli değilmiş) 82 euroya satmış acc u işlerim yoluna girerse alırım gene diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 oha self siege olayı çok abuse onu düzeltsinler ya, Allianceına bağlı guilde siege atamama olsun alliance dan çıkmadan falan ne biliim ama komik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Alliance dan çıkıyor zaten daha doğrusu şöyle alliance diye birşey yok.Her clan başka clana ally declare edebiliyor(diğer taraf kabul etmeli diye biliyorum) yada WAR declare edebiliyor(kabul gerekmiyor bu tek taraflı).Alliance dediğin işte birbirine ally declare etmiş clanlar. Clan A alliance daki clanlardan birine WAR declare edip siege etti şehrini amaç self siege zannettik değilmiş daha önce aldıkları şehirlerden birini o clana vermek istemiş siege edilen clan yani sahte siege kısaca şehrin sahibini değiştiricekler ama bu self siege olayını yapan clan oldu 1 kere şu ana kadar ve daha da yapılabilir ve durdurmanın bir yolu yok çünki ozaman playerların politika özgürlüğünü kısıtlamış olurlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 siege yapmak bieşy götürüomu siege declare edip para gidio mu nedir götürüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 10k veriyorsun clanshard a o herşekil gidiyor.Eğer siege i yapan clanın şehri/hamleti varsa sadece 10klık shard yetiyo ama yoksa üstüne siege ettiği şehrin içindeki binaların gelişmişliğiyle orantılı para koyması gerekiyor ortaya ve kazanan taraf alıyor bu parayı. Durum şuki bir clan 2-3 kişilik bir clan kuraiblir birkaç adamıyla ve kendini siegeler para hep onda kalır tek giden 10k olur siege başına ki şehrini kaybetmekten iyidir bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Demin bir adada mob famrlıyorduk bir 8 kişi ve clan liderimizde maden kazıyordu dışarda sakat aslında ada bol bol raid alıyor mob farmlayanları kesenler oluyor. Bir 10 kişilik grup gelmiş CLAN diye bir clan :P clan lideri öldüğü gibi anladık tabi adanın basıldığını ve adanın diğer ucuna koştuk(oradaydı bizim madencimiz :P ) adamlar eğleniyordu resmen yeey clan lideri kesitk diye. Sonuç 10 ölü eleman :P Çok da ağır loot çıktı sanırım başka bir adada milleti kesip gelmişler :D bu tarz 10 vs 10 fightlar çok zevkli oluyor taktik vs işliyor çok ciddi anlamda 2 archerın elemanın tekini kesmek için sprint koşturan bir keki avlaması kadar güzel birşey yok :D 3 killi ben yaptım biri teke tek kalanı grup içindeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Tasos said: If you've already purchased the Darkfall client and don't have an active recurring subscription yet, you can get one now. We've opened up the page in the account management under the "Products" tab where 1 month, 3 month (10% discount) and 6 month (15% discount) subscriptions are offered. Your purchase will be queued and you will be billed when your free play period ends. The account page is here: https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php Also, we'll offer more client sales starting on Monday 4PM GMT for a limited number of copies and possibly every day next week as we further upgrade server capacity at the end of this week. Thank you, The Darkfall Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Accountumda bir sorun var Kredi kartı ekleyemiyorum ve adamlar account uzatmayı açtılar ben uzatamıyorum böyle saçma işmi olur ya başka hiçkimsede de yok bu sorun support maili attım daha sallayan olmadı 1 haftadır :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 haftaya almaya çalışcam oyunu alabilirsem sizin guilde damlarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hafatya sinirden oyunu bırakacam gibi görünüyor yok abi kredi kartı ekletmiyor böyle saçma işmi olur huleeeyn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Adamlar tek oyuncularini da kredi karti yuzunden kaybedecekler. Bu oyun realise'lari gittikce kotu oluyor. Yakinda oyun daha cizim, tasarim asamasindayken aylik subscription acacaklar. Uyelerine her gun yeni illustrasyon, cizim, video gonderecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ucuza satan varsa alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 hepsini gectim dark a uzuldum yav o kadar heycan yapmisti bi kredi kart uzatmasi sorunundan oyundan olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 valla halen sorun düzeltilmedi benimkiyle aynı soruna sahip 3-5 kişi görüyorum official forumlarda ama birçok insanın başka bir sorunu var onlarda uzatamıyor şaka gibi accum kapanırsa max 2-4 hafta veririm fixlemezlerse daha uğraşacağımı sanmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Yahu Dark ne zamandir mesajlarini okuyorum, oyunu acaip keyif alip oynuyosun gibi gorunuyor. Yani oyunda bi suru killik olacagini tahmin ediyordum zaten, warhammer'da da bu boyutta olmasa da bi suru problem vardi, god mode witch elfler onune geleni kesiyodu, 2 kisi sololuyodu filan, bence keyif aliyosan takma sorunlari, kredi karti durumun duzelir sonucta adamlari mail bombardimanina tut. Gozum oyunun ustunde zaten kesin katilicam oyuna (gerci yerlesilmemis bi server acmalarini bekliycem sanirim ama belli olmaz, hardcore takilma niyetim yok) Neyse bakarsin oyunda gorusuruz :) Warhammer'da tartisma belalim Miyaw vardi o da gelirse super olur :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Elemental magic e giren birkaç arkadaş var şu anda guildde ve dmg bazında baya ciddi dmglar yapıyorlar 38 dmg yedim birinden büyüyle ama sorun sanırım fazla mana yemesi yani şu anki mana poollarıyla 10-15 den fazla atamazlarki buda büyük çaplı savaşlarda pure mage direk yalan olur demek ama fuak çapda sorun çekmez çok büyülerin manasını fix yapmak yerine skill levelı arttıkça artan yada azalan biçimde yapsalar daha iyiymiş; fakat bizim anladığımız olay şu: Büyücülük ileride cidden çok sağlam olucak fakat çoook zaman istiycek yani şöyle düşünün her büyü okulunun(lesser magic, greater magic , elemental büyüler, withcraft vs vs) durable spells,mana efficiency,intesify ve 1 tane daha olmak üzere 4 farklı skill i var biri büyülerin kullandığı manayı azaltıyo biri buffların felan süresini arttırıyo biri dmg/heal ın etkisini arttırıyo ve biride cast time azaltıyo. İleride ki bu cidden çok zaman alıcaktır elemanın biri atıyorum fireball un kendi spellini 100ledi Firemagic i 100ledi ve intensify vs skillerini Fire magic okulundaki 100 ledi tahminim bu adama karşı fire protection düşük saldırırsanız ölü çıkarsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Intelligence ı da unutmamak gerek şu anda mesela bende 34(25 ile başladım Alfar) ve en az 75 e gittiğini biliyorum tahminimiz 100 ama official bir bilgi yok bu konuda. Şu anda patch yapılıyor bu arada server 2 saat down(zamanlama müthiş...) dediklerine göre baya ciddi bir patchmiş ama gameplay bazındamı yoksa server bazındamı bilinmiyo :( Serverlar gelince patchnoteları eklenicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Bu aralar birçok şehir el değiştiriyor. Hyperion üstün sayıları ve başka clanlarla yaptığı alliancelar sayesinde birçok cephede siegeler yapmakda en son bu sabah 1500+ kişilik hyperion alliance ındaki Wessex clanının Covenant of the Phoenix + Covenent of Sword + Phoenix Legion ile ally olduğu geldi sistem mesajında ki buda sayılarını 2k+ yapıyo :D 2 tanede clan disband oldu bugün daha birçoğunun da olması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 nerde çoklukk orda poglukkk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar