Pluton Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Selamlar, filmler diziler veya büyük programlar olan klasörlere girdiğim zaman dosyayı açmaya çalıştıgım zaman klasör kiltileniyor ve yanıt vermiyor. isim değiştiremiyorum kopyalayamıyorum v.s Bu sorunla karşılaşan var mı daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 O anda dosyalari/klasorleri kontrol eden islem oluyodur; antivirus programi gibi. RAM'in az oldugu icin butun dosyayi okuyamayip parca parca RAM'e aktariyordur, bu da surekli RAM degistigi icin antivirus programinin dosyayi kontrol etmeye calisirken tekrar tekrar RAM'leri taramasina yol aciyodur. Heleki birden fazla boyle kontrol eden program varsa patliyorsundur... Tabi varsayim bunlar, makinanin basina oturup mevcut process'leri gormeden bir sey denemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sorununu ben de yaşadım 2 ay süründüm ama inandım ve çözdüm, maalesef ki nette adam gibi anlatan yer yok çözümü. ama ben mohi usta tarifini hemen yazıyorum; şimdi sorunun donanımsal falan değil bikere bunu bil ve sevin:) tamamen film dosyalarıyla alakalı codec problemi bu. K-Lite codec pack'i indir kur düzelecektir(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Büyük programlarlada oluyor demiş arkadaş. Yani codeclerde değil. Diğer arkadaşında dediği gibi sorun antivirüs büyük ihtimal. Ayarlarından belli bi boyuttaki dosyların üstündeki dosyaları tarama dersen muhtemelen sorunun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Antivirüs yokkende aynısını yapıyodu ilginç tarafıda o işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Hdd ini sıkıştırmış olabilir misin belki bununla alakası olabilir başkada birşey gelmiyor aklıma hdd de donanımsal olarak bi problem olabilceğinden başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Valla hiç bilmiyorum. Film yada Dizi izlerkene mecburen böyle yapıyorum ancak böyle kopyalanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 film'in thumbnail'inden olabilir. thumbnail gösteren registry ayarını kapa. (forumda yazılmıştı gerçi ama google'da da var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bi de windows explorer zaman geçtikçe mallaşabiliyor. Özellikle Win XP'de çok sık olabiliyor. Directory Opus vardı sağlam bir Explorer alternatifi. Ama paralı. Kısa bir süre kullanmıştım hoşuma gitmişti. Explorer++'a da bakabilirsin. Denemedim ama onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Bone said: Bi de windows explorer zaman geçtikçe mallaşabiliyor. Özellikle Win XP'de çok sık olabiliyor. Directory Opus vardı sağlam bir Explorer alternatifi. Ama paralı. Kısa bir süre kullanmıştım hoşuma gitmişti. Explorer++'a da bakabilirsin. Denemedim ama onu. Explorer++ işimi gördü ama sormak istediğim şey ben bunu varsayılan nasıl yapabilirim acep ? her seferde böyle tıklıcak mıyım explorer++ 'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bilmiyorum hehehe daha ilk kez kullanıyorum. ayarlarda birşey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar