hozceri Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Sparkcaster said: raciallar iyi bence, %5 spirit icin bile millet human rollarken daha farklı seyler yapsalar bazı ırklar hic oynanmaz allah askına ne in raciallarının pve ne kadar etkisi var olunce hızlı gitmesi mi yoksa combattan cıkma mı combattan cıkınca buglanıyor bosslar naxda neresi güzel bana söylermisin ne lerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 night elf tank 1% dodge vardi eskiden base. ba$ka bi' espirisi yok. ha kotu mu degil tabii cogu race'in pve icin pek bir olayi yok zaten. hani olsa bile 1 veya 2 tanesi i$e yarar gerisi cop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 hozceri said: Sparkcaster said: raciallar iyi bence, %5 spirit icin bile millet human rollarken daha farklı seyler yapsalar bazı ırklar hic oynanmaz allah askına ne in raciallarının pve ne kadar etkisi var olunce hızlı gitmesi mi yoksa combattan cıkma mı combattan cıkınca buglanıyor bosslar naxda neresi güzel bana söylermisin ne lerin Orc olsam süper olurdu hunter olarak mesela. Yada dwarf/dranei. Gayet etkisi var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 valla min max işleriyle uğraşan varsa öyle. ork baya iyi pve için dk bütün raciallerini kullanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Orc olsam Blood Fury, Command. Çok güzel racial ikiside. Biri ekstra trinket gibi. Diğeride BM olmasan bile 50 dps artış demek nerden baksan. Dwarf olsam %1 crit fazlam olurdu yada dranei olsam fazladan %1 hit kasmak zorunda kalmazdım. Ama orc gibi değil ikiside. Nerf orc racials ! :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 evet blood fury baya güzel bi racial. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 arc/fire mage olarak "Dranei racial için ölürüm!" diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 onlardan grupta var zaten ya. bakalim spirit buffi gelirse magelere human racial biraz i$e yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Horde olunca işin rengi öyle olmuyor işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 http://www.mmo-champion.com/index.php canlı yayın su anda XT-002 Deconstructor Testing boss deniyorlar girin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 kestiler recipe falan dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 toggie said: kestiler recipe falan dustu. şimdi hardmode deniyecekler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bise anlasılmıyo ki cok kucuk cozunurluk, tam ekran izledim ama bisey goremedim pek. bildigin tank&spank gibi normal mode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 adamın pc ne güzel 0 lag , ne fps lagi ne latency :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 it turns me on @.@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 1k max dmg yapmaya içleri el vermemiş haha 999.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Abi benim anlamadığım düşen eşyaların hepsi aynı şekil aynı şekil aynı şekil isim değiştirip stat ekleyip koyuyolar gene iyice tadını kaçırdı blizz 1 hafta oldu ara verdim iyi ki ara vermişim diyom şu patchdeki saçmalıkları görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ne bekliyordun ? :P asıl isimleri arthasın instancea saklıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Khriska said: Abi benim anlamadığım düşen eşyaların hepsi aynı şekil aynı şekil aynı şekil isim değiştirip stat ekleyip koyuyolar gene iyice tadını kaçırdı blizz 1 hafta oldu ara verdim iyi ki ara vermişim diyom şu patchdeki saçmalıkları görünce. orda bi yerde "most item designs are placeholders" die bi uyarı vardı bilmem size bişi ifade edio mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Saints of The City olarak ilk ptr boss umuzu deniyoruz şimdi... Mimiron Test ediyoruz Bugun 10 luk deniyoruz bakalım nasıl bir şeymiş.. an itibariyle denemiyoruz blizzard testi daha açmadan kapattıklarını duyurdu su anda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Yokmu deneyen su anda baska guıld burda... Tank ı ayakta tutamıyoruz ınanılmaz vuruyor.. kıte yapılmıyor 3 healler heallıyoruz debuff atıp yatırıyor ayakta tutamadık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ahahah olaya achievent var mimiron için 20dk dan önce kesme diye :) ulen 20dk dan önce kesme achievent varsa normali kac dk da suruyor bunun cısımız gelse karnımız acıksa sıctık resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 cd leri acmaniz lazim p1 de anca oyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Miraul said: cd leri acmaniz lazim p1 de anca oyle :) sımdı denıycez healle felan olacak iş değil bu dk pala tank vs acıcaklar artık shıeld mıld ne varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 tinu said: Yokmu deneyen su anda baska guıld burda... Tank ı ayakta tutamıyoruz ınanılmaz vuruyor.. kıte yapılmıyor 3 healler heallıyoruz debuff atıp yatırıyor ayakta tutamadık... Tinu 25 man deniyoruz şu anda, tank plasma yediginde tutuluyor cdleriyle ama 2. bir tankın hemen tauntlaması lzm. Edit: eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar