Radiance Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bu kodun Firefox'da calısan versiyonu lazım. Kısaca kod linke tıkladıgımda textfielddeki veriyi normal link olarak gönderiyor. ama bir türlü firefox icin olanı bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 JSP ile pek alakali degil ama yardimci olmaya calisayim =) Ezbere yaziyorum test etmeden ama mantik su sekilde olmali; <script type="javascript"> function yonlen(element) { window.location.href='link.php?Nedir='+document.getElementById(element.id).value; } </script> ... <input type="text" name="hede" value="hodo" onClick="javascript:yonlen(this)" /> Calismazsa element.id yerine direkt element dene =P Lakin ben bunu tavsiye etmiyorum. HTML kodu icinde javascript ya da css olmamali bence. O sebeple bkz : javascript framework Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 window.location kullansan sadece çalışmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yardım arıyorsun madem. derdini anlatmak için biraz efor sarfet yau.. - bu fonksiyonu hangi event'te çağırıyorsun? html tarafını koyarsan da olabilir. - "textfield" objesi tam olarak neyi karşılıyor bilmiyoruz. html tarafını koyarsan onu da anlayabiliriz. sonuç olarak anlatımın eksik. amacımız bulmaca çözmek de olmadığına göre.. biraz daha bilgi verebilirsen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Sevgili Racta, Ben anladim yazdim bitti olay. Ne diye daha prim yapmaya calisiyorsun, post kasiyorsun ? Sorarim sana ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sevgili di, - prim yapmayı seviyorum. - hava atmak istiyorum. - aslında senin dediğin de problemi en doğru biçimde çözdü mü bilmiyoruz. çünkü problemi tam olarak bilmiyoruz. - bir de prim yapmak istiyorum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Di yardımın icin cok tşk ederim biraz gec oldu tşk için kusura bakma. Yukarıda anlattıgım olay gayet acık gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Radiance said: Di yardımın icin cok tşk ederim biraz gec oldu tşk için kusura bakma. Yukarıda anlattıgım olay gayet acık gibi geldi Bu da sana kapak olsun Racta'cim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 hah işte son günlerde bir şey yazmak istemememin sebebini bu kadar da suratım vurmasaydın di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 oha, bu jsp javascript e cok benziyo. Biri anlativersin su olayi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar