Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 "Klasik milletlerden sıkılan" derken? Klingonlar falan mı var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 saat 5e geliyo tabi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Sen osman evladısın! Gayrimüslimlerle olmaz caiz değil. Oyna Ottoman la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 geçmiş üzerinden 3 sene acaba oynadımı ottomanla oynamadıysa yıkılsın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 medieval xl mod 3.0 ı yükledim.öncesinde 2.0 ve 2.1 i yüklemiştim.gel gelelim tek oyunculu seçenekte ülkeleri göremiyorum.yani oyun kurarken ülke seçme ekranında hiçbir ülke sçeneği bulunmuyor.harita toprak rengi bomboş duruyor.bunun sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 modun düzgün yapılamaması? doğru patchin üstüne kurmaman? readme.txt dosyasını okumaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 viking exp gerekiyormuş tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar