Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ulan yine bilemedim 23milyon TL haftaya kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ben milli piyango idaresine şikayet dilekçesi yolladım nasıl bana çıkmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 haftaya oynasam mı hayatımda hiç oynamadım. çıkar diye korkuyorum. deliririm o paradan hayır gelmez bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ada alırım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hani çıkarsa hep yardım yapıcam şuna buna dyolarya ben çok ciddiyim geçen gün annemede dedim eğer çıkarsa 1 kuruş verirsem kimseye ne olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 çıksın yeter delirsen bile sorun olmaz, gider romayı yakarsın sonra tekrar yaptırırsın o parayla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kasmayın 25 trilyon bende. ya o diilde çok garibana cıkmasın.napcagını bilemeyip kafayı yiyiolar.kumarda harcıyolar.yada eve 12 tane 300 ekran plazma gibi saçma sapan yerlere harcayıp bitiriolar :) bana çıksın napcagımı biliyorum.bilinçli harcamalar yapıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 abi bana çıksa diyelim önce direk ailemi ararım ÇIKTI ÇIKTI diye. sonra bi hafta falan normal hayatıma devam ederim. parayı hesaba geçirdikten sonra. 4 5 tane ev alırım ankaradan istanbuldan, bir kısmını vadeli hesaba yatırırım baya büyük bir kısmını. 3 4 milyon ytl vadesiz hesapta harcamalar için tutarım. unuttum bu arada direk evlenirim. sonra 1 2 yıllık bi yurtdışı seyahatine çıkar dünyayı gezerim. sonra gelir bir iş kurar ömür tüketirim. ne güzel hayal kurdum lan. vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 saçmalama buyse haram para 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 o diilde sayısal oynadım ben yarın gidip süper loto oyniim en iisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 süper bu akşam çekilde artık hafataya.. sayısal cumartesi akşamı çekilecek onu oyna daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ADAM HEMEN EVLENİRİM DEDİ ÇIKARSA ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 buyse o parayla hala türkiyede mi yaşamayı düşünüyosun yani? çok güdükmüş valla hayal dünyan. o parayı yatırımda kullanırım şöyle ki; bu parayla kendimi brad pite çevirtirim operasyonla. ardından en elit mekanlarda bildiğin paris hilton kafalı angut bir zengin kaşarı bulurum. ama tabii babasının yarım milyar doları falan olcak en az, yoksam çükümü bilem kaldırmam o karıya:D hatun ağıma düştükten sonra nikahtı carttı curttu geçince, haliyle bu içgüveysi simbiyoz yaşam planıylan paramı katlamış olurum, nassıl fikir ama:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 memlekette ne var yaw. paran olduktan sonra istanbuldan güzel yer mi var yaşamak için. o parayla güzel bi yalı alınabilir boğazda. ayrıca evlenmek lazım tabi yalnız tadı çıkmaz o kadar paranın. ama evlenmemek daha iyi şimdi düşündümde. kadın keser beni kıtır kıtır miras için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 aynen öyle.istanbul parası olana güzel.ayrıca yukardaki arkdaş kendini brad pite benzetmek istiomuş.yahu 25 trilyon paran olucak bide tipinimi dert ediceksin.istanbul sosyetesine oynarsın o parayla.tipin olsa nolur olmasa nolur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 abi niye evleniosun haha seks diye bir şey var bildin mi zina diye geçiyor bazı çevrelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 adına da derler seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 pis zındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bazı çevrelerde de sina diye geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=f01L5gwWLxk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Sly-One said: bazı çevrelerde de sina diye geçiyor bi arkadaş bana ne yapcan diye sorduğunda "matematiksel fizik" deyince "oo hayat boyu masturbasyon" diye karşılık almıştım onun gibi bişey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 peki bütün bunların süper loto ile ilgisi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 herşey bir karıyla başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sonuçta bahsedilen fenomenin isminin seks olduğunu öğrenmiş olduk en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 hayatta herşey onun için zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar