Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Loto


Todesengel

Öne çıkan mesajlar

kasmayın 25 trilyon bende.

ya o diilde çok garibana cıkmasın.napcagını bilemeyip kafayı yiyiolar.kumarda harcıyolar.yada eve 12 tane 300 ekran plazma gibi saçma sapan yerlere harcayıp bitiriolar :)

bana çıksın napcagımı biliyorum.bilinçli harcamalar yapıcam :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bana çıksa diyelim önce direk ailemi ararım ÇIKTI ÇIKTI diye. sonra bi hafta falan normal hayatıma devam ederim. parayı hesaba geçirdikten sonra. 4 5 tane ev alırım ankaradan istanbuldan, bir kısmını vadeli hesaba yatırırım baya büyük bir kısmını. 3 4 milyon ytl vadesiz hesapta harcamalar için tutarım. unuttum bu arada direk evlenirim. sonra 1 2 yıllık bi yurtdışı seyahatine çıkar dünyayı gezerim. sonra gelir bir iş kurar ömür tüketirim.

ne güzel hayal kurdum lan. vay anasını
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

buyse o parayla hala türkiyede mi yaşamayı düşünüyosun yani? çok güdükmüş valla hayal dünyan.
o parayı yatırımda kullanırım şöyle ki; bu parayla kendimi brad pite çevirtirim operasyonla. ardından en elit mekanlarda bildiğin paris hilton kafalı angut bir zengin kaşarı bulurum. ama tabii babasının yarım milyar doları falan olcak en az, yoksam çükümü bilem kaldırmam o karıya:D hatun ağıma düştükten sonra nikahtı carttı curttu geçince, haliyle bu içgüveysi simbiyoz yaşam planıylan paramı katlamış olurum, nassıl fikir ama:)-D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

memlekette ne var yaw. paran olduktan sonra istanbuldan güzel yer mi var yaşamak için. o parayla güzel bi yalı alınabilir boğazda.

ayrıca evlenmek lazım tabi yalnız tadı çıkmaz o kadar paranın. ama evlenmemek daha iyi şimdi düşündümde. kadın keser beni kıtır kıtır miras için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...