KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 175cm 77 kiloyum yaklaşık 10 aydır spor yapmıorm (yazın yüzmeyi saymazsak) 71 kiloydum 10 ay önce şimdi 6 kilo fazlam var. 2 ayda bu 6 kiloyu verebilir miyim? vermek için neler yapmalıyım? Tamamen tavsiyelerinize uyarak oluşturacağım program ile bunu inş başaracağım her türlü spor aleti erişimine sahibim. defizyon,cross+koşu bandı şeklinde çalışacağım haftada 2-3 gün spor yapma imkanım var. akşam 6'dan sonra da sadece 250gr yoğurt yiorm kısaca sıkılaşma ve kilo vermek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 rahat verirsin. bisiklet/koşuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 defizyon definisyonmu bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bilmiorm tam olarak ne olduğunu öle bişidi işte(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ben de 1.76 / 80kgım Ben de başlamayı planlıyorum da spora, programımı salondaki eğitmenler hazırlıyor da, nasıl bir yeme içme programı takip etmek lazım? Gece yatmadan önce yemek yeme, ara öğün ye, öküz gibi ya vs. gibi bir püf noktası var mı bu spor yapan bünyenin yeme içme methoduyla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 evet diet de önemli mesela benim şöyle: kahvaltı: yok öğle yemeği(12:30): patates püresi anayemek pilav (aynı tabakta) + 1 dilim ekmek akşam yemeği (18:30): anayemek+çorba+makarna/pilav+salata/yoğurt+1 dilim ekmek Ben 1 haftadır bu şekilde besleniyorum.. nedir ne değildir?? spor yaptığım günler saat 10:30 gibi 250 gr yoğurt yiorm bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 qzcık et yeseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 zayıflama diyeti bu. protein sok vicuda biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Yalnız ben iki at falan yiyorum bir öğünde, öyle bir rejime girersem sanrılar görmeye başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kahvaltısız yaşanır mı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 "haftada 2-3 gün spor yapma imkanım var." neden? gününün 1-2 saatini ayıramıyormusun? saçma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 7 gün spor yapılmaz pro deilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kitana said: "haftada 2-3 gün spor yapma imkanım var." neden? gününün 1-2 saatini ayıramıyormusun? saçma bence. Ayıramayabiliyor insan 1-2 saat günde, sabahtan akşama dersin varsa, yol derdi gibi sorunların varsa vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ayda 3 kilo vermek zor değildir herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 haftada 3 gün gayet yeterli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 KillJoy said: evet diet de önemli mesela benim şöyle: kahvaltı: yok öğle yemeği(12:30): patates püresi anayemek pilav (aynı tabakta) + 1 dilim ekmek akşam yemeği (18:30): anayemek+çorba+makarna/pilav+salata/yoğurt+1 dilim ekmek Ben 1 haftadır bu şekilde besleniyorum.. nedir ne değildir?? spor yaptığım günler saat 10:30 gibi 250 gr yoğurt yiorm bide. ÇOK kötü bir beslenme programın var. öncelikle kahvaltı önemli bir öğün az ve kaliteli karbonhidrat almalısın kahvaltıda. öğle yemeği ise heralde dünyanın en kötü zayıflama öğünü filandır patates+pilavla ancak fil zayıflatırsın. eğer ciddi ciddi zayıflamak istiyorsan minimum karbonhidrat tüketmen lazım. püf noktalar, kahvaltı hariç karbonhidrat alma, öğünleri fazlalaştır yemek miktarını düşür, protein al, salata ye, salatalık ye, ton balığı ve hindi füme 1 numaralı dostun. akşam karbonhidrat sakın alma. tavuk göğüs ye. kısacası karbonhidrat minimum protein maksimum yemek miktarı minimum öğün sayısı maksimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kahvaltı maximum poğaça simit olabilir. ya da tost.. kendi yemeğimi yapma şansım yok. dışarda yiorm hep. öğle yemeğini de tost yapabilirz. (: pilav+patetes püresi + anayemek (anayemeği hafif beyaz et olarak seçiorm) öğle yemeğinde salata da yiebilirim fakat o zmn akşam yemeğini abartıyorum.. tamamen dışarda yiorm bu şekilde bi plan yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 KillJoy said: evet diet de önemli mesela benim şöyle: kahvaltı: yok öğle yemeği(12:30): patates püresi anayemek pilav (aynı tabakta) + 1 dilim ekmek akşam yemeği (18:30): anayemek+çorba+makarna/pilav+salata/yoğurt+1 dilim ekmek Ben 1 haftadır bu şekilde besleniyorum.. nedir ne değildir?? spor yaptığım günler saat 10:30 gibi 250 gr yoğurt yiorm bide. bu yeme duzeni dev scar.. bi kere amac eger bobregini kaybetmense gogo.. diger turlu kahvaltısız yeterli proteinsiz ve karbonhidratsız spor olmaz.. dier turlu bunye coker kilo verme cabanda istemedigin yag tabakalarına sahip olursun.. sora da dersin ki ama ben hic bisey yemiodum.. eee o is oyle degil iste.. sen once bi dietisyene git o sana adam gibi program versin sen kendini oldurmeden once.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ben sana bi sporcu programı yazayım.. kilo vermezsin belki ama o kiloyu vermedigine de pisman olmazsın cunku fit durur.. sabah.. KAHVALTI: Yumurta.. eger seviyosan 2 3 tane yerim diyosan sarısını yeme beyazını ye bol protein.. Beyaz peynir.. bi kibrit kutusu falan degil.. ye anam bkunu cıkarmadıgın surece.. 2 dilim ekmek.. cavdar ekmegi.. cunku dier aldıgın besinlerde karbonhidrat az cavdar ekmegi karbonhidrat ı dengeler.. domates salatalık falan filan hersey yenebilir bi zararı yoktur 5 kilo yemiycegine gore gram falan vermenin anlamı yoktur.. ara ogun.. yogurt ye.. meyve ye.. oglen.. haslanmıs tavuk.. salata.. makarna(cok yag icinde yuzmeden yapılırsa gralolur).. tavuk protein.. makarna karbonhidrat salatada dier zıvırlar.. ogleden sora spor yaptıgını varsayarak..karbonhidrat alman onemli dier turlu vucut yakıcak bise bulamıyo.. diyo ulan noluyoooo... su toplamaya baslıyo vucudun.. yag toplamaya baslıyo.. su odemleri ve yag birikmesi yapıo.. antremandan sora: vucudunun kendine gelmesi icin basit seker + protein.. antreman sorası sut icmek bi tane de meyve yemek cok iyidir.. hatta soda + meyve suyu da iyidir mineral kaybını karsılarsın.. aksam.. neler le beslenebilirsin bilemiyorum ama tavuktan sasma =)) yok sas.. benim eski diyetisyenim.. bi gun tavuk bi gun et yememi istiyodu.. oglen tavuk yedigine gore aksam salata ye fasulye ye ne bileyim patetes puresi ye :D.. ertesi aksam et ye oglen bi sebze ye falan..onemli olan bi ogun sebzeni bi ogun etini(beyaz ya da kırmızı) yiyeceksin araya meyveyi yogurdu koyucaksın oooh mis.. takıl yani.. Bu yazdıklarım antreman yapıcaksan ve olmeden vucudunu sporsal bi hale getirmek istiyorsandır.. Denenmis onaylanmıstır.. hea bana ne dusuosa konusmak sanki kendim cok fitim hehe :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Cons said: püf noktalar, kahvaltı hariç karbonhidrat alma, öğünleri fazlalaştır yemek miktarını düşür, protein al, salata ye, salatalık ye, ton balığı ve hindi füme 1 numaralı dostun. akşam karbonhidrat sakın alma. tavuk göğüs ye. kısacası karbonhidrat minimum protein maksimum yemek miktarı minimum öğün sayısı maksimum 3. msj ım oldu biraz ayıp oldu ama .. karbonhidratı ozellikle antreman yaptıgı gunlerde cok almasının bi zararı yok bence hatta antreman sonrasında da alsa hayırlıdır gunun geri kalanını ölü bir şekilde gecirmemesi icin.. ama geriye kalan herseye katılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yarım tabak pilav vücuda gerekli karbonhidratı veriyor zaten. hele spordan sonra alması direk harcanamamış besin olacak ve yağa gidicek ondan dedim. yani insan istemese bile çok dikkat etmedikten sonra karbonhidratı alıyor zaten herşeyde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 makarnada iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 eheh o dedigin yarım tabak bunyeye sporsal aktiviteye falan cok bakıyo.. Aslında kulaktan dolma diyet programlarının(no offence yani sen oyle diyosun dmeiyorum) buyuk sorunu surda cogunlukla ev hanımlarına gore duzenlenmis olmaları.. mesela doktora gittigimde ben benim vucudumun yaktıgı kalori mi ne bisey bi ev hanımının2 katından fazlaydı.. bi ev kadını gunde 1500 kalori mi ne harcıyosa benim 3400 mu ne harcıyodu(artık biseyler bisey kalorisi biraz sıkmaca oldu 2 sene once olmus olaylar :D) Bir de bu 6 kiloyu vermek icin spora baslayan bu arakadası bekleyen baska seyler de war yani.. bir anda spora baslıyacagı ve diyete girecegi icin 2 ay boyunca kilo veremiycek aslında.. su odemi dedigim durum olusucak.. yine kendimden biliyorum american futboluna ilk basladıgımda diyete de gidiyordum..2 ayda 12 kilo falan yag yakıp 4 kilo kas yapıp 10 kilo vucud su toplamıstı.. toplamda kilo almıstım ama bunyesel olrak gelisme gostermistim..bunlar falan da war bakıldıgı zaman =)) Nese aslında biizm burda atıp tutmamız ne kadar dogru bilemiyorum en mantıklı olanı gidip kan olcumlerini yaptırıp yag oranını falan ogrenip kendi vucudunun yaktıgı gunluk enerjiye gore bi diyet programı uygulamaktır.. Cunku benim programım sana senin programın bana uymaz :D hadi kolay gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 iyide spordan sonra alacağı karbonhidrat hiçbir şekilde harcanmayacak onu diyorum ben, harcanmayıncada yağa direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kahvalti etmememk cok cok sacma kesinlikle marifet deil saat 7 ile 9 arasinda yedigin hicbisey kilo yapmaz kahvaltini saglam yap gerekirse oglen ye aksam gecistir corba vs tarzi bi seyle sadece 6 dan sorna da togurt deil meyva ye acikirsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar