Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 1.6gb lık demosunu indirdim psstoredan.3 chapter lık demo.ben gayet beğendim.heycanlı oyun olmuş.dövüşleri beğendim.silahlı çatışmalar da fean değil. bourne filmlerinin hastası olarak alırım ben bu oyunu.ne zamna cıkıcak bilmiyorum yada çıktımı :) yuvarlak tuşuyla yapılan takedownlar cok hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 3 chapterıda oynadım.gerçekten başarılı olmuş.alınır ve oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ilk basta oha cok guzel dedirtsede bi zaman sonra bayiyo malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bayması lzm ztn.uzun bi oyun değildir herhalde.hani bi solukta oynayıp bitirmek lzm.uzadıkça sıkar cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Turkish General Ivan Divandelen :D Oyun kısa baya. Sadece birinci filmi kapsadığı için çabuk bitiyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar