wraog Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 "Z" yi ben de çok aradım ama bir türlü bulamadım.Elinde olan haber versin! ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 mexinth street rod 2yi verdiğin linkten çektim ama 1869 diye bi gemicilik oyunu çıktı.ben bu oyunu sağlam bulamayacak mıyım ya...underdogstan çektiğimde de sağlam çıkmamıştı...[signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 şu an çalışıyor doğru şekilde. [signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 12 Mayıs 2004 02:26 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 sorunsali olan var mi starconda ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 sorun var da starconla değil benim hala canım sıkılıyor,kesmedi bunlar.başka iyi vakit geçirmeyi sağlayan abandonware oyun var mı ? :D
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 starcon kesmedi haaaaaaaaaaa ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 starcon u çalıştıramadım, bir de üstüne sen yenisi çıktı artık oyunun sonunu görebileceksiniz diyince çalıştırasım da kalmadı çalıştırabilmiş olsam bile büyük ihtimalle bayacaktım
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: arcane, 12 Mayıs 2004 15:18 tarihinde demiş ki: starcon u çalıştıramadım, bir de üstüne sen yenisi çıktı artık oyunun sonunu görebileceksiniz diyince çalıştırasım da kalmadı çalıştırabilmiş olsam bile büyük ihtimalle bayacaktım yahu. bu ne pesin hukum. yenisi cikti artik sonunu gorebileceksiniz dedigim sey, pc versiyonundaki esprili credits. cikan da 0.3 port versiyon. cok buyuk hata yapiyorsun denemeden cizme. alti ustu 12 mb, ve beceremeyen olmadi. sorununun olursa icqdan ulas. 1 ay boyunca seni kitleyecek. garanti.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 europa universalis 2 oynuyordum ara verdim ki gayet güzel giden bir osmanlı imp yum. Ordum kalabalık teknolojim yüksek enflasyonum %10 un altında ... ara verdim çünkü senaryo güzel[signature][hline]sonunda yeniledim.
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 mirc de undernet ten #oldgames ve #classicgames de bulunan fserver lardan birçok abandonware oyunu sömürebilirsiniz
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 sorunu olan starconcu icqdan beni bulsun[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ya the dig i bulabileceğim bi yer var mıdır? bulamadım bi türlü. satın alamam ama download??[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Amiga'da Wings adlı oyun hatta oynamayanı dövüyorlarmış...[signature][hline]
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 wings abandonware sayılıyor mu? araştırmadım gerçi ama bilen varsa kısa yoldan bi linkini atsa da oynasak[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 benim starcon hakkında bi sorunum var. balonun teki geldi benim abandonware topiğimin içine starcon ile ilgili bildiği herşeyi kustu. oyunu hiç oynamadığım halde kabuslarıma giriyo. ne yapabilirim? :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 wings te eski oyunlar kategorisinde blackrose, ben arşivlemiştim hatta. Zed, şimdi starcon varya starcon :)[signature][hline]sonunda yeniledim.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Zed böyle durumlarda kendini abandonware e vermelisin, dertlerini sıkıntılarını unutman için seni meşgul tutar. İşe şu aşağıdaki şahısa yardımcı olmakla başlayabilirsin: said: arcane, 12 Mayıs 2004 15:05 tarihinde demiş ki: benim hala canım sıkılıyor,kesmedi bunlar.başka iyi vakit geçirmeyi sağlayan abandonware oyun var mı ? :D
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 daha önce baya yazmıştım. bu bir bu iki bu da üç[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bu adondware oyun ne demek ? direk dl edip oynanamayan oyunlar mı[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 abandonware, zamanında satılmış, para kazanılmış, ama artık haklarının sahibi olmadığı için, ya da satılmadığı için, ya da ücretsiz olması kimseye zarar vermeyeceği için ücretsiz dağıtılan oyunlara denir.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 daha önceki topicleri biliyorum, maksat yeni bi abandonware keşfetmek :D
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ya xp de calısmıyo bunnar naapmak lazım ?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 dosbox önerenler var, hiç denemedim. ben abandonloader kullanıyorum, çoğunu çalıştırıyo.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 hmm mame32 fln calıstırmaz mı? calıstırmaz da abondonloader i nerden indirbilir?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 zed okurken adreslerde ki konuları benimde aklıma geldi senin şu ekran resimleri ile ilgili soruların. KEyifliydi aslında, bence koy özel mesajla atsınlar tahminleri, kutun biraz şişecek ama en iyisi o sanırım.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Öne çıkan mesajlar