hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 CApitalism + mı istedi birileri ?? :)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 dopewars da 30 günlük de en çok kaç skor yaptınız ben her tarafımı yırttım 10 milyon dolar ın üstüne çıkamadım sitede en yüksek 30 milyon yapmış birisi[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?... Bu ağıt nasıl söylenmeli?... Bu genç yaşta ölen, En sevdiğim insan için E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 eheh hired, cekiyorum, calisirsa kulun kolen olucam merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 çalişmazsa pataklama da başka bişii istemem dark :) (hayir dosya 30 mb falan ... şimdi dark indirir , birde çalişmaz sa aman diyim ........)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır[hline]editnotu abandon loader diye eski oyunlari çaliştirdiği idda edilen bir program buldum.. daha denemedim ama paylaşiyim dedim... [Bu mesaj hired_gun tarafından 01 Temmuz 2002 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 hehe yok estagfurullah, calismazsa buyuk ihtimal win2k oldugundan calismaz zaten. bakalim insallah bisi olmaz da kavusurum capitalism`ime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 capitalism,capitalism plus,capitalism 2 hepsi cd de var bende ankara içindeyseniz ödünç verebilirim :))[hline]Şekil mi almıştı yaşamın Yoksa akışkan gibi Girdiği kabın şekli miydi hayatın [BladeSinger] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Capitalism ii güzel de ya jagged alliance 2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2002 ace uzantili bi dosya bu nasil acicam ?[hline]Either kill me or take me as I am , I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2002 winace programiyla. www.download.com [Bu mesaj ColdShadow tarafından 02 Temmuz 2002 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virus-Satan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2002 prience in dowloadını bilen varmı araştırmadan sordum sanırım bugünlerde oldukça üşengecim :)[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus[DS] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 thnx coldshadow[hline]Either kill me or take me as I am , I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2002 ya ben little big adventure yi indircem de xp sorun çıkarırmı???[hline]People need miracles... When they are in wickedness; Or when they're in a bliss; And My miracle is you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2002 little big adventure 2 var bende çok eğlenceli... Zed seni ciddi ciddi allah gönderdi. demek insanlık ciddi ciddi bayram öncesi abandon oyun hasreti çekiyomuş bende tam monkeyisland1'i indirdim..... Ya bir adventure vardı 7 8 sene önce oynamıştım adını hatırlamıyorum. aklımda kalan kısımları söyleyeyim. siz bir kaç arkadaş (komedi çizgi) evde otururken biri deneymi ne bişi yapıyodu külüstür arabaya binip o eve ilerliyodunuz arabada ilerlerken credits yazıyodu.... eve aynı anda 2 3 kişiyi kontrol ediyordunuz. Bu oyunu bilen warmı? Artı Larry'lerden biri....[hline] Real isn't what you see Real is what you feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SLASH Mesaj tarihi: Aralık 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2002 X-com deme banaa :) Çocukluğum o oyunla geçti be.. (aslına bakarsanız çocukluğum birsürü oyunla geçti ama unutulmazlar arasında bu X-Com) :) said: Mirage, 26 Haziran 2002 10:35 tarihinde demiş ki: X-Com derim.. [hline].. ı| SeXeN6 |ı .. ı| ICQ |ı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2002 said: StRencher, 04 Aralık 2002 16:45 tarihinde demiş ki: little big adventure 2 var bende çok eğlenceli... Zed seni ciddi ciddi allah gönderdi. demek insanlık ciddi ciddi bayram öncesi abandon oyun hasreti çekiyomuş bende tam monkeyisland1'i indirdim..... Ya bir adventure vardı 7 8 sene önce oynamıştım adını hatırlamıyorum. aklımda kalan kısımları söyleyeyim. siz bir kaç arkadaş (komedi çizgi) evde otururken biri deneymi ne bişi yapıyodu külüstür arabaya binip o eve ilerliyodunuz arabada ilerlerken credits yazıyodu.... eve aynı anda 2 3 kişiyi kontrol ediyordunuz. Bu oyunu bilen warmı? Artı Larry'lerden biri....[hline] Real isn't what you see Real is what you feel Day of the Tentacle olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2002 said: ColdShadow, 26 Haziran 2002 04:19 tarihinde demiş ki: Orada Bethesda nın Skynet adlı oyunu var. Onu da denemenizi öneririm. Ama xp de bazı sorunlar çıkartıyor. beneath steel sky ı kesinlikle denemenizi öneririm cd rip kötü, benim arkadaşta cdsi vardı bozuk diye geri vermiştim ama değilmiş, oyun u çekince propertiesten exesine ayar yapmak lazım mış... süper bir macera, siteme hala neden koymadım :) tembellik edip bilemem ama çizgiromanı bile vardı, hayaımda gördüğüm en eğlenceli senaryoya sahip MI serileri ile beraber, size eşlik eden ve yüksekten korkan bir robot mu desem :) laser ışını ile pelte olan gardiyanı görünce, I'll never eat kebap again diyen karakterden mi bahsetsem bilemem ki :))) son olarak www.namernet.com adlı siteme tekrar el atacam abandonware için yardımcı olmak isteyen NMN Team e katılmak isteyen olursa sevinirim :) [Bu mesaj mexinth tarafından 05 Aralık 2002 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2002 said: Gunn, 04 Aralık 2002 19:12 tarihinde demiş ki: Day of the Tentacle olabilir mi? Kardeşim taparım sana yaa. Helal! vallahi iki kaşının arasından öpüyorum çok sağol ya... *sevinç gözyaşları akar*[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel -... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 uplayasım geldi.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Princess Maker 2 yok demişsin zed sanırım burda olacaktır. Capitalism'i 1997 senesinde tanıdım. O zamanlar settlers 2 ve pizza tycoon ile transport tycoon egemenliği vardı birden bunların arasında kendine yer bulmuştur. Mantıklı bir oyun koyarım siteme bir ara onuda ... Güzel oyunlar bunlar güzel....[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: dark-dr, 30 Haziran 2002 20:56 tarihinde demiş ki: yahu capitalism`i deli gibi oynardim eskiden, yok onun gibi bi oyun cidden. simdi bulamiyorum bir daha deliricem. capitalism veya capitalism plus`in calisan, onaylanmis download adresini verenin kulu kolesi olucam ya. capitalism deyince aklıma hemen imperialism de geliyo, o da fena değildi, onu da baya bir oynamıştım zamanında, hatta cdsi bile duruyormuş hala :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 x-com gibisi var mı ya . biri bana adandonware oyunları acıklar mı bunları nasıl calıstırıcaz ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ya ben nette the dig i arıorum ama bi türlü bulamadım bilen biri var mı?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: hired_gun, 01 Temmuz 2002 17:21 tarihinde demiş ki: CApitalism + mı istedi birileri ?? :)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link çalışmıyor şu an başka varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Creatures arıyorum nerede bulabilirim?[signature][hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 MM 7 yada 8 ariyorum linkini verenin ellerini operim valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar