Mister Tentacle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 insanların yaşadığı bir iç mekanda ne gibi unsurlar olmasını isterdiniz? yani mesela pencere kare değil yuvarlak olsaydı daha rahat yaşardım en basitinden bir örnek. ne gibi farklılıklar size daha fonksiyonlu ve işlevli gelirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ev olarak varsayarsak mümkün olduğu kadar camı penceresi aralığı falan olması, içeriye istediğimde aşırı güneş ışığı girebilmesi, fazla kalabalık olmaması, çok büyük olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aslında ben daha çok tasarımsal yönünden merak ediyorum. mesela klasik kapı kolları işlevsel olarak rahat mı? değilse ne tür olsa daha iyi olurdu.mesela kapı kolu elini saracak şekilde tasarlanmış olsa işlevinde ne gibi bir gelişim olurdu, pencereler düz değilde yere doğru olağandan biraz daha yatay olsa bu ne gibi farklılıklar hissettirirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 akvaryum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 iyi de nasıl akvaryum? =) kalın camlımı,buzlu camlımı oval mi pipet şeklindemi,belki odanın duvarlarından hortum şekilde geçecek bir akvaryum istenebilir yani klasik şeyleri hepimiz alabiliyoruz rahat bir şekilde ama elbet geçiyordur birilerinin aklından şu koca dolabı odanın ortasından kaldırsamda tavana falan yapıştırsam ne kadar rahat ederdim diye hah işte öyle düşünceler lazım bana yapılabilir ve makul düzeyde olan ve yaşanabilirliği,ortam kalitesini yükseltecek şekilde dizayn edilecek şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mister Tentacle said: iyi de nasıl akvaryum? =) şöyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ev icindeki bilimum dolaplarin duvarin icine gomulu olmasi yer acisindan oldukca tasarruf ettirirdi. Ozellikle islevsiz duvarlara islev kazandirmis olurduk boylece. Halihazirda bulunan supurgeliklerin daha kullanilabilir hale gelmesi gerekli ve sanirim en cabuk yapilabileceklerden birisi bu. Supurgeligi sokup icinden kablo gecirmek iskence. Heleki cilalandiysa bu daha da kotu oluyor. Kapak gibi yukari kaldirip tekrar asagi indirilebilir olsa, evin/odanin icindeki butun kablolari bunlardan gecirirdim. Ayrica kablo fazlalarini saklamak icin supurgelik arkasinda gizli duvar ici oyuklar olsa, fazlaliklari da buralara atardim. Tabi ev projeleri adam gibi yapilsa boyle sorunlar olmaz belki ama hem merkezi hem de ayri anten sistemi evin her tarafina yayilmis olsa, tek priz yerine bircok priz bulunsa, her kosede mesela daha hos olurdu. Kisacasi tesisatin tum eve ilk yapilirken dosenmis olmasi gerekli. Ben sonra prizi bolmek icin ugrasmamaliyim. Veya yere entegre prizler de hos olurdu. Televizyonu duvara degil de dogrudan yerdeki prize takardim. Kapakli (surgu kapakli) oldugu zaman fis icine girecek sekilde ayarlanirdi, boylece kablolar gozukmezdi etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Hello Tikky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ne o feng-şui falanmı yapıyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Top şeklinde olan kapı kollarına bayılıyorum. Kilitler kilit şeklinde değil düğme şeklinde olmalı kesinlikle. Duvarlar sırf halıyla kaplı olsa da güzel olabilirdi :) . Oda renkli olmasına rağmen tavanı neden beyaz yapıyorlar onu da anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 camların mümkün olduğunca büyük olmasını isterdim mesela aydınlatma açısından ve görüş-görünüş açısından iyi olurdu.. koltukların çok rahat ve kaliteli olması gerek hangi ortamda olursa olsun..yani bi ortamda kalite sezilirse kişi mutlu olur "vaay ne kral ortama geldim" düşüncesi sayesinde.. kaliteli bi ürünle kalitesizi arasında görünüşte bile fark oluyo..kimse kalitesiz bişey kullanmak istemez..evine her ne yapıcaksan bütçene göre kaliteli bişey almanı tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Eralp said: Top şeklinde olan kapı kollarına bayılıyorum. Kilitler kilit şeklinde değil düğme şeklinde olmalı kesinlikle. Duvarlar sırf halıyla kaplı olsa da güzel olabilirdi :) . Oda renkli olmasına rağmen tavanı neden beyaz yapıyorlar onu da anlamıyorum. 1) kapı tokmakları daha hoş duruyor ama elin doluyken açamıyorsun kapıyı. kapı kolu olsa dirsekle felan bastır aç. 2) tavan ampullere en yakın olan yer, oradan ışık yansıyor, daha çok aydınlanma sağlanıyor beyaz olunca. siyah olursa aydınlanmaz oda. Görüyorsunuz ki sevgili gönül dostları, interior designda hiç bir şey tesadüfi değildir. her şey öylesine mükemmel dizayn edilmiştir ki en ufak bir eşyanın yerinin değişmesi bile mümkün değildir. sizce böyle bir düzen tesadüfi olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Duvar halılarıma da laf et de siliyim üyeliğimi :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 duvarlar halıyla kaplı olursa odanın akustiği bozulur. yersen. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar