Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dişimi çektirdim

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

evet. kırık olan dişime kanal tedavisi yapılamadı ve çekildi. -sanırım- alt azı dişi olarak tabir edilen en arkadan 2. dişim. orasını öyle bıraktı ama napçam ben öyle orası oyuk gibi resmen. oradayken kafam darmadağınıktı ancak eve gelince farkına varabildim.
bir de şu var. geçen hafta gittiğimde doktor çürükleri temizledi ve oraya beyaz birşeyler koydu. ben onların yerine daha sağlam birşeyler yapacak sanıyordum fakat doktor, onların işi tamam dedi. işin doğrusu doktor pek güven vermiyor bana. ayrıca o koyduğu şeylerden ufak bir kısım döküldü. oraya sıcak veya soğuk yemek deyince çok acıyor. doktora söyledim fazlalıklar dökülür falan diyor. ben de uğraşmadım zaten dişim çekilmişti eve geldim şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle zort diye azı dişi mi çekilirmiş ya, kaplama falan yapabilirdi bence. biraz kasaplık kokusu aldım o doktordan. hangi il hangi hastane bu gittiğin? bi de çekilen dişin yerine anca köprü veya implant takılır. köprü eski ve kötü bir yöntemdir, yandaki 2 komşu dişi keserler bunun için. implant ise vida yöntemidir, yani oraya vidalı diş takılır fiyatı yüksektir 1000$ gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm iyi oldu söylediğin uyarayım milleti kimse gitmesin oraya:D
geçmiş olsun bu arada, dökülen dolguyu bir daha danış derim. beyaz dediğine göre ışınlı dolgu yapmış olabilir. ama dökülmesi saçma yani zaten doktor fazlalıkları matkapla traşlar. dolgunun o şekil dökülmesi ve sıcakta soğukta acı hissetmen kabul edilir bişey değil. yaşını bilmiyorum ama eğer doktor seni dinlemiyorsa ailenden birini al tekrar git. olmadı oranın yetkili bir amirine falan çıkın. öyle saçmalık olmaz, acı hissediyosan adam gibi kanal tedavisi yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

sh3lal3s said:
çekilen dişin boşluğu kapanır, arkasındaki dişler ön tarafa doğru kayar, 20 yaş dişin varsa veya çıkıyorsa ağzın da fazla büyük değilse şanlısın derim

alttaki iki 20 yaş dişine de cerrahi çekim dedi doktor. çok tırsıyom, sanırım erteleyecem biraz bu çekimleri:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...