Reyna Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Sardius ... al 5 tanesi riftle bi araya 4 tane sorc aoe yapsın bakalım 1 tanesi canlı kalıyomu hehe :)
sardius Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hehe ben yapmasına yaparımda beni takip edecek 4 sorc nerden bulcam:) 1 tane var hazırda ama 1 tane de yetmez yaw
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Reyna said: Sardius ... al 5 tanesi riftle bi araya 4 tane sorc aoe yapsın bakalım 1 tanesi canlı kalıyomu hehe :) bu sadece choppa icin gecerli degil gerci ama, tank da canli kalmaz 4 sorcda, AoE'ler saolsun 1500 - 2000 cakiyolar herbiri :)
sardius Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 zaten o yüzden bıraktım bende tankımı resist nerfi gelince:) ben neden o dmg leri vuran class oynamim ki?:P
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 geçen bi choppa açtım oynayayım dedim lvl 2 senaryoya girdim lvl 6 slayerları fln dağıtıyoduk. doğru mu gördüm ballı mıydım acep?
sardius Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ballıymışsın bence:) benim giridgim sc lerde genelde slayerlar daha üstün oluyor total dps de choppalara göre.
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 warhammer dan uzak kalmışız oldukça hemde çok uzak :) aboneliğimi açtırıp bir baksam iyi olacak gibi bu charlar nerflendimi ? halen aynı mı ?
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 slayer/bw ile choppa/sorc arasinda geciyor savaslar. geri kalanlar da takiliyor iste kendi kendine figuran olarak. Cogunlukla kendimi filmlerdeki arka planda dekor olarak dovusen isimsiz asker veya bas kotu veya bas iyinin birbirleriyle dovusmeden once mundar ettigi cerez no-name askerlere benzetiyorum, sonra choppa geliyo dovuyo herkesi falan.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ya sanirim bilerek imba yaptilar choppa lari slayerlari millet tekrar oyuna donsun diye
dakro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 BonePART said: ya sanirim bilerek imba yaptilar choppa lari slayerlari millet tekrar oyuna donsun diye milleti oyuna döndürmeye çalışırken üzdükleri kaybettikleri ve kaybetmeye devam ettikleri var... mantık olarak bir sonraki patchde de nerflediklerine buff vermek zorundalar. bıraknlar dönsün diye... kısır bir döngü halini alıyor desene :)
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ben hala yeterince hizli kacamazsam ölüyorum.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 defansa abanim diyorum ben path of da hitta dan gidiyorum damage sorunum yok nasılsa şu şöyle nasıl sizce?
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 GwindonSurion said: defansa abanim diyorum ben path of da hitta dan gidiyorum damage sorunum yok nasılsa şu şöyle nasıl sizce? armor yerine thoughness gitsen daha iyi olurdu.
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 heleki tomarla armor düşüren skill, item tarzı seyler varken:)
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Sonradan eklenen 4 class da nerf süzgecinden geçti.
Absolutely Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Şuan Choppa oynatıorum henüz 15 lvl ım.. bundan önce İB oynatıordum.. İB de daha rahat ve daha bi kendimi OP hissederek kasmıştım.. Bana kalırsa Choppa birazda Support dps olmuş gibi.. o herşeyi yapıyo toughness i düşürüo %50 block rating kırıyo vs ama bunları yaptıktan sonrada kendi ölüyo genelde saglam heal arkasında olmassa.. ki halen etrafımda gezen shaman lar dps kasmaya calıstıkca buda imkansızlaşıyo.. o yüzden kendi guildinizle saglam WB lerle combatlara girmezseniz choppada bir yere kdar dayanııyo :) (izlenimlerim 15 lvl ile sınırlı değil bu arada.. İB oynatırken 40 lvl choppalarda genelde aynı kaderi paylasıordu sc lerde orvr lerde..)
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bi karakteri düşünürken bence random sc gruplarını baz almayın. guildiniz varsa orda düzgün healing yapan shamanlar vardır :)
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 dps shamanlar demek istedin herhalde:)
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ama biliyosun tanklık da yapıyorum :)
Öne çıkan mesajlar