Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

!Choppa! bilgi paylasim topigi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Reyna said:
Sardius ... al 5 tanesi riftle bi araya 4 tane sorc aoe yapsın bakalım 1 tanesi canlı kalıyomu hehe :)

bu sadece choppa icin gecerli degil gerci ama, tank da canli kalmaz 4 sorcda, AoE'ler saolsun 1500 - 2000 cakiyolar herbiri :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
slayer/bw ile choppa/sorc arasinda geciyor savaslar. geri kalanlar da takiliyor iste kendi kendine figuran olarak. Cogunlukla kendimi filmlerdeki arka planda dekor olarak dovusen isimsiz asker veya bas kotu veya bas iyinin birbirleriyle dovusmeden once mundar ettigi cerez no-name askerlere benzetiyorum, sonra choppa geliyo dovuyo herkesi falan.
Mesaj tarihi:
BonePART said:
ya sanirim bilerek imba yaptilar choppa lari slayerlari
millet tekrar oyuna donsun diye

milleti oyuna döndürmeye çalışırken üzdükleri kaybettikleri ve kaybetmeye devam ettikleri var...

mantık olarak bir sonraki patchde de nerflediklerine buff vermek zorundalar. bıraknlar dönsün diye... kısır bir döngü halini alıyor desene :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:
defansa abanim diyorum ben path of da hitta dan gidiyorum damage sorunum yok nasılsa şu şöyle nasıl sizce?

armor yerine thoughness gitsen daha iyi olurdu.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Şuan Choppa oynatıorum henüz 15 lvl ım.. bundan önce İB oynatıordum.. İB de daha rahat ve daha bi kendimi OP hissederek kasmıştım.. Bana kalırsa Choppa birazda Support dps olmuş gibi.. o herşeyi yapıyo toughness i düşürüo %50 block rating kırıyo vs ama bunları yaptıktan sonrada kendi ölüyo genelde saglam heal arkasında olmassa.. ki halen etrafımda gezen shaman lar dps kasmaya calıstıkca buda imkansızlaşıyo.. o yüzden kendi guildinizle saglam WB lerle combatlara girmezseniz choppada bir yere kdar dayanııyo :) (izlenimlerim 15 lvl ile sınırlı değil bu arada.. İB oynatırken 40 lvl choppalarda genelde aynı kaderi paylasıordu sc lerde orvr lerde..)
  • Yeni Oluştur...