açacak arkadaşlar bence 2 ay sonra nerfleneceklerini bile bile açsınlar. ha nerflenince kötü mü olacaklar sanmıyorum, sadece normale daha yakın olacaklar.
benzer şeyler slayer için de geçerli. order-dest diye taraflı yaklaşmıyorum oyuna :)
öldürmek için olabilecek her türlü ekipmana sahipler, charge var, snare var, block/parry'i %50 azaltabiliyolar rakiplerinin. bunun üstüne bi de hayvani aoe vuruyolar, açık ara en çok vuran karakterler. ayrıca tanklardan sonraki en zor ölen melee karakter bunlar. tabii aoe detaunt gibi önemli bir özellikleri de var.
çok fenalar çok. şu an karakter açacaksanız ve melee seviyorsanız, choppa veya slayerdan şaşmayın derim. hem de çabuk level atlarsınız senaryolar arası grind yaparak. veya baymıyorsanız full grind yaparak tabi :D
aoe'yi nerflemeleri lasim 4-5 choppa/slayer yanyana aoe açip kasap gibi dolanyolar. caster'larda o kadar aoe yok.
off tam bi rezalet. her gecen gün bu classların geldigi güne lanet ediyorum:) slayerlara karsı hic bişey yapamıyorum magus ile:/ daha adamın vurus animasyonunu göremeden addondaki "geberiyorsun" uyarısı geliyor. sırtımı dönüp kacmaya calısırken yıgılıyorum diskimin üzerine.
artık bırakıyorum klavyeyi falan biri üzerime gelirse. su an ki lvl da(30) yapabilecegim hic bişi yok onlara karsı. özellikle magusun dotlarının 65 ft range olmasınıda hesaba katarsak cogu zaman dotları koyamadan ölüyorum.
dün gece bi sc de ben r30 magus bi r21 slayer ile karsılastım. "yok artık o kadar da degil" diye adama solo dalma cesareti gösterdim. sonucu söylemeye utanıyorum....
Öne çıkan mesajlar
pronoit
aoe'yi nerflemeleri lasim 4-5 choppa/slayer yanyana aoe açip kasap gibi dolanyolar. caster'larda o kadar aoe yok.
Sosyal ağlarda paylaş
sardius
artık bırakıyorum klavyeyi falan biri üzerime gelirse. su an ki lvl da(30) yapabilecegim hic bişi yok onlara karsı. özellikle magusun dotlarının 65 ft range olmasınıda hesaba katarsak cogu zaman dotları koyamadan ölüyorum.
toughness kasmalı evet evet kasmalı...
Sosyal ağlarda paylaş
Densiz
Sosyal ağlarda paylaş
sardius
Sosyal ağlarda paylaş