ücüncüsüne gerek yok artık nasıl biliosan öle konuş sabahlara kadar eleştir tmm.
şu cümlen bile yetiyor senin eleştiriye gelemediğini anlamaya,
hangi başlık altında olursa olsun şu forumda 3-5 kişi var, olumsuz bir eleştiri gördüklerinde hemen o kişinin üstüne çullanıyorlar, size mi düştü milletin kararlarını yargılamak, herkese beğendirmek zorunda değilsiniz. oyuna çıktıktan 2 gün sonra başladım 2-3 hafta öncesine kadar da oynadım. "War is everywhere" olayıda yalan.
choppanın keşfetemediğim bir skilli var çevresindekileri havaya kaldırım 180 derece geriye ceviriyor.bu ne be... 30 maça girdim t3 de hepsini kaybettik.biz 50k dps yapiyoruz adamlar 130k geziniyorlar.level farkı yok.bu kadarmı order düşmanlığı olur.
Öne çıkan mesajlar
alperozg
şu cümlen bile yetiyor senin eleştiriye gelemediğini anlamaya,
hangi başlık altında olursa olsun şu forumda 3-5 kişi var, olumsuz bir eleştiri gördüklerinde hemen o kişinin üstüne çullanıyorlar, size mi düştü milletin kararlarını yargılamak, herkese beğendirmek zorunda değilsiniz. oyuna çıktıktan 2 gün sonra başladım 2-3 hafta öncesine kadar da oynadım. "War is everywhere" olayıda yalan.
Sam
DadashNik0F
dakro
+1 daoc patlak, darkfall'ın pörtlek olduğu kanıtlandı.
unutmadan birde aionun pert olarak cıkartılacağı yönünde kuvvetli kanıtlar mevcut elimizde.
sifkal
odiflame
Sam
sardius