Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

!Choppa! bilgi paylasim topigi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaklasik 2 saattir betada oynuyorum ilk izlenimlerim harika olmus ve ilerki patch lerde sanirim nerflenir :P skilleri daha cok dusmanin dayanikliligini azaltarak damage veriyo tougness felan dusuruo dual wield we 2h kullanabiliyo simdilik bu kadar
Mesaj tarihi:
OogahBoogah said:
dur abi moralim bozuldu ya choppa gelince tekrar baslarim diyodum rank 8 tum hevesim bitti dahada oynamam iptal edicem odemeyi guzelim hikayeyi bu kadar kotu sunamazlardi

bende bıraktım oyunu ama içim cız etti sen o kadar bekle aylarca bir umut herşey güzel olacak diye oyna ama olcak iş değil, bundan sonra hangi oyunu oynarım bilmiyorum darkfall alıcaktım o da patlamış neyse yeni oyun fln çıkarsa beklicez artık
Mesaj tarihi:
alperozg said:
OogahBoogah said:
dur abi moralim bozuldu ya choppa gelince tekrar baslarim diyodum rank 8 tum hevesim bitti dahada oynamam iptal edicem odemeyi guzelim hikayeyi bu kadar kotu sunamazlardi

bende bıraktım oyunu ama içim cız etti sen o kadar bekle aylarca bir umut herşey güzel olacak diye oyna ama olcak iş değil, bundan sonra hangi oyunu oynarım bilmiyorum darkfall alıcaktım o da patlamış neyse yeni oyun fln çıkarsa beklicez artık

Nasıl böyle kararlar verebiliyosunuz oyun daha 25inde çıkacaktı.Ben hala warhammer oynuyorum ama başkalarının fikirleriyle kendini yönlendirmek kötü bişey... tabi (:P)
Mesaj tarihi:
@ozgurtrk
adamlar darkfall un betasını 2 aydır oynuyorlar yani 25 inde çıkçak oyunuda biliyorlar haliyle sürekli patchlendiği için, eğer patladı diyorlarsa bi bildikleri vardır
Mesaj tarihi:
fuzulee said:
choppa'nin sag burnunun kili , sol burnundakinden daha kisa ben de o yuzden birakicam oyunu. Yapilir mi ya bize bu, yaktin bizi Mythic. Hayallerimizi yiktin.

+1

ayrıca nürf slayer ve wh yanı sira we olmazsa araya birazda magus nürflensin.
Mesaj tarihi:
fuzulee said:
choppa'nin sag burnunun kili , sol burnundakinden daha kisa ben de o yuzden birakicam oyunu. Yapilir mi ya bize bu, yaktin bizi Mythic. Hayallerimizi yiktin.

+320948029384092380492830492312....şu oyunu beğenmeyen oynamasın. Ama bu kadar çamur atmayın biz severek oynuyoruz memnunuz.
Mesaj tarihi:
Holysuffer said:
fuzulee said:

+320948029384092380492830492312....şu oyunu beğenmeyen oynamasın. Ama bu kadar çamur atmayın biz severek oynuyoruz memnunuz.

hiç kafanız çalışmıo hakkaten bu kadar da olmaz ya. OogahBoogah gelmiş kendi fikrini söylemiş,bende ona katılıyorum. illa beğenmek mi lazım yani burda iyi düşünenler konuşsun beğenmeyenler sussun mantığı mı var, burda övenlerin sözünü dinlemeyi nasıl biliyorsanız yerenleri de dinliceksiniz, katılmayabilirsin orası kişisel, seni ilgilendiren kısım ama forumda senin zıt fikrinde olanları susturmaya çalışmak gibi saçma şeylere girmeyin.
Mesaj tarihi:
şimdi birincisi sen bana şunu bileceksin bunu dinleyeceksin gibi emir kipiyle konuşma...ikincisi hayırdır birader oyun eleştirmenimisin?...Ben sana kötü bişey demedim beğenmeyen oynamasın dedim.İkinciside çamur atmak ayrı yermek ayrı..."Oyun bence olmamış şurası kötü burasıda olmamış" dersin geçersin benim zaten lafım yok...Ama kalkıpta "O rezalet bu iğrenç yok bunu hikayesine uyduramamışlar onun kafasında niye kolye varmış yok bunun kaşı lore a uygun deilmiş"...Zaten sözüm sadece sana olmadıgı icin bu sölediklerimi üzeirne alman gerekmiyo..Anlayan anlar zaten.
Mesaj tarihi:
Holysuffer said:
şimdi birincisi sen bana şunu bileceksin bunu dinleyeceksin gibi emir kipiyle konuşma...ikincisi hayırdır birader oyun eleştirmenimisin?...Ben sana kötü bişey demedim beğenmeyen oynamasın dedim.İkinciside çamur atmak ayrı yermek ayrı..."Oyun bence olmamış şurası kötü burasıda olmamış" dersin geçersin benim zaten lafım yok...Ama kalkıpta "O rezalet bu iğrenç yok bunu hikayesine uyduramamışlar onun kafasında niye kolye varmış yok bunun kaşı lore a uygun deilmiş"...Zaten sözüm sadece sana olmadıgı icin bu sölediklerimi üzeirne alman gerekmiyo..Anlayan anlar zaten.

biincisi kopnuşurum elinden bişey gelmez.
ikincisi ben senin biraderin değilim, oyun eleştirmeniyim.
üçüncüsü çamur atan yok oyuna zaten, herşey kişisel eleştiri
dördüncüsü kimse kimin başında kimin kıçında bişey var diye oyunu eleştirmiyor
beşincisi anlayan anlarda sen anlamıyosun sorun bu
Mesaj tarihi:
biincisi kopnuşurum elinden bişey gelmez.
ikincisi ben senin biraderin değilim, oyun eleştirmeniyim.
üçüncüsü çamur atan yok oyuna zaten, herşey kişisel eleştiri
dördüncüsü kimse kimin başında kimin kıçında bişey var diye oyunu eleştirmiyor
beşincisi anlayan anlarda sen anlamıyosun sorun bu

birincisi..anca konuşursun konuşursn ztn...
ikincisi nolur biraderim ol olmazsan ölürüm kahrımdan...
ücüncüsüne gerek yok artık nasıl biliosan öle konuş sabahlara kadar eleştir tmm...Oyunu oynamadan oyunla alakalı vakit harcıyosun burda o kötü bu kötü diyerek...Gördügün gibi "WAR IS EVERYWHERE!"...
Mesaj tarihi:
Holysuffer said:

ücüncüsüne gerek yok artık nasıl biliosan öle konuş sabahlara kadar eleştir tmm.

şu cümlen bile yetiyor senin eleştiriye gelemediğini anlamaya,
hangi başlık altında olursa olsun şu forumda 3-5 kişi var, olumsuz bir eleştiri gördüklerinde hemen o kişinin üstüne çullanıyorlar, size mi düştü milletin kararlarını yargılamak, herkese beğendirmek zorunda değilsiniz. oyuna çıktıktan 2 gün sonra başladım 2-3 hafta öncesine kadar da oynadım. "War is everywhere" olayıda yalan.
Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:
war patladı

+1 daoc patlak, darkfall'ın pörtlek olduğu kanıtlandı.

unutmadan birde aionun pert olarak cıkartılacağı yönünde kuvvetli kanıtlar mevcut elimizde.
Mesaj tarihi:
choppanın keşfetemediğim bir skilli var çevresindekileri havaya kaldırım 180 derece geriye ceviriyor.bu ne be... 30 maça girdim t3 de hepsini kaybettik.biz 50k dps yapiyoruz adamlar 130k geziniyorlar.level farkı yok.bu kadarmı order düşmanlığı olur.
  • Yeni Oluştur...