ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Selamlar, TP-Link TD-W8901G modeli bir kablosuz modemim var. Quick Start menüsünden ayarlamalarını yaptık ve modemi kurduk. Bilgisayara takmış olduğum Usb Wireless Adaptör'ünden taradığımızda hattı görüp bağlandık, şu anda da sorunsuz çalışıyor. Ancak aynı bağlantıyı laptop'ın wireless'ından yapmak istediğimizde mevcut kablosuz ağların görüntülendiği ekranda benim hattım için "Bu bilgisayardaki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimleriyle eşleşmiyor." hatası veriyor ve bağlanmama izin vermiyor. modemin arayüzü bu şekilde. bilgisayardan bir ayar mı değiştirmem gerekiyor anlatabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 arthur hellsfire'a teşekkürlerimi sundum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Sorun çözülmüş sanırım ama Ağ Merkezinin yanından kablosuz ağları yönete girip ağının verilerini değiştireceksin diyim ben yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar