Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet Explorer'ın internet bağlantısını görmemesi

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Garip sorunlar nedense hep beni buluyor bu aralar.

Ben Firefox kullanıcısıyım ancak bazı durumlarda Internet Explorer'ı malesef kullanmak zorunda kalıyorum, Firefox kurdum, gayette çalışıyor, internet sapasağlam, fakat velakin internet explorer internet bağlantısı olmadığını iddia ediyor, "bağlantı sorunlarını tanımla" diyorum, bağlantınızda bir sorun yok diyor daha kendisiyle çelişiyor arkadaş. Windows Vista Home kullanıyorum, bundan önce XP yüklüydü, onada bi haller oldu IE bazen çalışmıyordu, o da bi garip, interneti bi görüyordu bi görmüyordu değişik haller. Şimdi hiç görmüyor. MSN'e de bağlanabiliyorum ancak ordan maillerime bakmak istediğimde mesela IE'den açtığı için çalışmıyor. şimdide GTA 4 kurdum, Games For Windows Live'ye login olurken bi sorun çkartıyor çözmek için tıklayın diyor yine IE'den. nedir bu sorunun sebebi ve çözümü?
Sosyal ağlarda paylaş

windows 7 kullanıyorum. Benzer sorunu ben de yaşıyorum. arasıra, ff ve diğer programlar sorunsuz interneti kullanabilirken ie ve ie tabanlı programlar (msn, vs) nete baglanmıyor.

aynen şunu yapıyorum ve düzeliyor.

ie yi açıyorum. tools -> internet options -> connections -> lan settings. önce oradaki bütün secenekleri tikliyorum. tamam diyorum ve kapatıyorum. ie yi kapatıyorum. sonra ie yi açıp az onceki işlemin tersini uyguluyorum.

ve sorun cozuluyor.

ilginc degil mi? acıkcası, bu sorunumu cozdugu icin ve cok da zor bir yontem olmadıgı icin problemin kaynagına inme gereği duymadım. bir dene bakalım, belki senin vistanda da işe yarar.

ayrica bu kadar "kocakarı" bir yontemle cozum bulmayı yadırgayan arkadaşlar çıkabilir. açıkçası şu son aylarda bilgisayarlardan beklenmedik şekillerde hatalar ve cok garip sorunlar alıyorum. e çözüm olarak, ben de aynı şekilde davranıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunun bi türevi de bende oluyor. sadece vista 32bitte oluyo ama, mesela ortalama 6 saat sonra ilk baş int.explorer ve firefox falan sitelere bağlanmıyor, yani direkt bağlanyı yokmuş gibi anında sayfa görüntülenmiyor diyor. ama msn messenger veya download varsa onlar devam ediyor, modeme bağlı diğer laptopta da sorun yok. kısa bir süre sonra download falanda gidiyor(modeme bağlı diğer laptopta sorun yok ama hiç). anca restart ile çözülebiliyor sorun. restarttan sonra yine bi 6saat sonra falan aynı şeyler tekrarlanıyor. bilen duyan varmıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...