Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 oyunu aldım en sonunda, şimdi bi sorunum var oyun içinde Windows Live'ye bağlanmak için biyer var, giriyorum şifre kullanıcı adı vs. update buluyor kurayım mı diyor kur diyorum please wait while update is applied diye bir pencere geliyor, o sırada ne internet çalışıyor ne hard disk, kurulum çubuğu sona kadar geliyor ve kalıyor. yine ne hdd'den bir tık var ne de internet bağlantısında bir hareketlilik. en sonunda iptal etmek zorunda kalıyorum nedir bu meret GTA'nın acemisiyim şu anda yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 onu paket olarak indirip kendin kurabiliyodun, öle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 link istesem ayıp etmiş olur muyum :) ? çünkü kafamı karıştırdı oyun biraz bi social club accountu bi windows live accountu, social club'a bi update gibi bişey yaptı sanırım bide live'ye istiyor GTA 4 için ayrı bi update var mı ney nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sanırım buldum; http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html şu mudur oyunun patchi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 evet o gta4un son patchi. windows live içinse şurdan olması lazım http://www.gamesforwindows.com/en-US/Support/Pages/technicalIssuesGuide.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 64 bit windows mu kullaniyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 32 bit kullanıyorumda sorunları çözdüm çok şükür ama imanımı gevretti rockstara ve microsofta burdan en iyi dileklerimi sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar