Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Baya kârlı işmiş,350 ytl oldu nerdeyse,daha görmediğim kimseler var onlarda verse 500ü toplucam heralde bu gidişle. p.s:wow bölümüne bakarken yeni konu açmışım,silemedimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 eline 15 tl geçecek bozdur bozdur harc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 şimdi ben bu paralarla pre-paid card alsam wow için askerden dönünce keyler le girip oynayabilirmiyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 acemiliğin geçsin de wow ne lan dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu arada ben askerlik yapmadım. her pazars sabahın köründe çarşısınıa gelen asker akrabam var lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yok ya demem bence,ulduar gelicek ben askere gidiyom,pff şansa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sınır karakoluna düşersen bf oynarsın hele bi bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 o 500 lirayı askerliğin ilk 2 haftasında harcarsın üstüne ailenden para gönderin bana dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 abi askerde herşey bedavaya yakın dııl mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 çarşı izni diye bişi var. sigara içiyosan günde 1 paketse orda 2 pakete çıkar fiyatları bilmiyom askeriyede ama askere giden arkadaşların söyledikleri bu sigarayı çoğaltıyosun vs çarşı izninde de çok harcıyomuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bence fake açıp kendi kendine yorum yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ilk aydan sonra kendine bi çeki düzen verir paranın kıymetini anlarsın. askeriyede olmasa da çarşıda çok para gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 askeriyede abur cubur yeme fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar