Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Arkadaşlar bu puanlamaya bir çözüm getirilmesi lazım. Kendi scpsine adam 12439821640921 tane 10 veriyor oteki ona inat 2385735371 tane 0 veriyor. Diyorum ki kendisine puan veremesin. ve ayrıca her kullanıcı bir kez puan verebilsin. Ne dersiniz hoş olmaz mı ? [Bu mesaj Bloodless tarafından 18 Mayıs 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 benim fikrim; gereksiz çünkü puana bakarak bir şey olacağını sanmam içeriğini inceleyen anlar zaten ne olduğunu ayrıca telsim reklamı gibi olmuş konuşman :D[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 dogru fakat gordukce deli oluyorum. telsimi sevmem >:) [Bu mesaj Bloodless tarafından 18 Mayıs 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 :lol:[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Evet.Ama önemli değil.Versin versin dursun.Keyfinizi bozmayın :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Valla ne diyim illa önlem getirilmeli, biz kendi scriptimize oy vermicek kadar medeni olamadık :d (Gerçi aynı şeyi bende yaptım ama geçmişte kaldı)[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bence önemi var üye olmayan bir adam aratıp scp bulamıyor fakat Önerilen ve İlk 10daki Scp leri alabiliyor.[signature][hline]Thror, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Aglarsa anam aglar gerisi playback yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Siteler yakinda yeniden kodlandiginda birtakim korumalar da yapilmasi icin istekte bulundum zaten. Aklimda kalanlar; - ip ve cookie yonunden kontrol edilmesi, - kimin puan verdiginin client degil server-sided saklanmasi, - kendi scriptine puan verememe, - bazi durumlarda mumkun olan, [0-10] disinda puanlamanin engellenmesi, - yetkililerin puanlarla oynayabilmeleri. Yeterince korumasi olacak bunlar yapilirsa, ama sitelerin bastan kodlanmasi oyle hemen olacak birsey degil, sevgili pek caliskan adminlerimiz bizi uzun sure oyalayacaga benzer :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar