Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 orta sona gidiyorum kız var ikiz hadi bulduk bi tanesini ayırt ediyoruz nasıl olsa kızla konuşamıyorum(konuşcağımız bişi yokki) anca o bana bakmadığı zamanlar bakıyorum bu sefer bakıcam göz göze gelicem diyorum tam yapcam gidiyor tüm cesaret napayim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 bahar geldi başlıcak gene böyle topicler ehe :) git konuş kaybedeceğin ne var ki? dalga geçerse zaten sana göre biri değildir.[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konunun içeriğini tam anlayamadim nedir bu?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 mart ayıda geçti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Estel_Anorien, 21 April 2003 16:23 tarihinde demiş ki: Konunun içeriğini tam anlayamadim nedir bu?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] nası anlamadın yahu aşığız işte aşıkkk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: elesso, 21 April 2003 16:23 tarihinde demiş ki: mart ayıda geçti ama zuhaha[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Tamam da ayırt etme falan filan deyip karıştırmı[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ayırt ediyorumda nası utanmadan sevdigimi belli etcem sorun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bende iki ikizi kariştiriyorsun sandım..[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Necromancery, 21 April 2003 16:26 tarihinde demiş ki: ayırt ediyorumda nası utanmadan sevdigimi belli etcem sorun o Ne kaybedebilirsin,bence kaybedicek hiçbirşeyin yok,oysa kazanç olası[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 bak biriyle konuş ikizlerin kabul etmezse diğerine git nası olsa aynılar. yada diğer kardeşine aç derdini[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 iyide nasi başlıyacağımı bilmiyorum konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Necromancery, 21 April 2003 16:34 tarihinde demiş ki: iyide nasi başlıyacağımı bilmiyorum konuya plananan şeyler hiçbir zaman işe yaramaz git bodozlamadan gir konuya[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 önce git iyi arkadaş ol,yardımcı ol vs.. bunları yaptıktan sonra daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 yok oyle sey, ben seni arkadasım olarak goruyorum diye yapısıtırıyor lafı direk kız. az bi muhabbetin olsun yeter 4 kez basıma geldi bu olay ya nedir bu cektiim[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Buraya bakabilirsin.. eheh[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show [Bu mesaj Kenderleme tarafından 21 April 2003 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Erkek canlısı heran bir hata yapmaya müsaittir.Arkadaş olma süreci hatunun sizi redetmesi için eline binbir neden vermekten başka bir sonuç doğurmaz[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bi konuda ters gidecek bişey hatta birkaç şey varsa bunlardan en zararlı olanı eninde sonunda ters gider.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 bak arkadaşınsa şu taktiği uygula işe yaramış yani üstünde uygulanan kız anlatmıştı:) kız arkadaşınsa git bi tenefüs nabıon ne ediyon konu böle sonra ya bana yardım etsene de bi kızdan hoşlanıyorumda nası konuşurum de tanıyorumda de nası başlarım konuya falan de sonra şey de haftasonu napıyosun diyeyim mi de kız de derse "peki sen haftasonu napıyosun" de çat die. walla bunu bana anlatan kız çok hoş glemişti bana bu demişti[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 muhahaha lem Berk aşukmu oldun muhahahaha Olm ben aşkla maşkla uğraşmam :) Ama banada aynusu olmişti uhauhauhahaha[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Nukem_Verite, 21 April 2003 18:51 tarihinde demiş ki: forumlara yansıttığın gerçek kişiliğin değilse git konuş derim ha eğer gerçek kişiliğin ise boşuna vakit harcama[hline]dark-dr, 20 Ağustos 2001 15:37 tarihinde demiş ki: LOOK DUDE IM LOGGING FROM ***IN TURKEY AND I PING 640. TODAY I PING 200 SO I PK PPL GOT THAT? abi işte unutamıyorsun kızı bide ikiz ya görme olasılıgın 2 katına artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Uahaha hiç bu açidan düşünmemiştim :)) sende dier kardeşiyle çık :P[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ii de ondada aynı şey olcak birine söylemedimki daha belli edemedimki sevdigimi kaybetmedim demek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 en azından bir kız için iki şansın olacak :))[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 acele edemezsem hic şansım kalmıcak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar