Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 iphone tarzı.alınır mı ?.kullanan deneyen gören varmı ? lg çaklıtım pert olmuştu gerçi zamanında.lg nin dokunmatikler biraz sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hiç bir bilgim yok ama ikincisi çıkıcak yakında onu bekle ya da o çıkınca eskiyi ucuza al http://www.gsmarena.com/lg_kf900_prada-review-311.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 arkadasim kullaniyordu, yani baya da bi zaman once 1.5 yil kadar pradaydi telefon herhalde lg nin prada'dir (kiz bu arada arkadasim) neyse surekli beraber oldugum biri oldugu icin telefonu ben kullanmis kadar oldum, iphone la tek benzerligi touch screen o kadar, o da cok geri kalmis bir touch screen ama prada telefonum var havasini atmak istiyorsan al, bir de onunki mi oyleydi bilmiyorum da surekli sarji bitiyordu aletin, bir pil omru sorunu vardi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 o pil sorunu inanilmaz pradada. aman diyim.. prada2 cikacak onu beklersin.. hatta beymen magzalarinda satilacak deniyordu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bu tarz bi telefon almak istiyorum. nokia 5800 iphone vs. iphone dan memnun olanı çok olmayanıda çok.5800 topici okudum ama emin olamıyorum 8800 sapphire imi elden cıkarmam lzm cunku kötü durumlara getirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 telefonunda ne yapiyorsun, soyle, ben sana iphone'dan memnun kalir misin aninda soyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 tikky kizlara sapphire, prada alterno-casual kizlara i phone, 5800. 30+ ya da milflere blackberry, e71. tavlanamayacak kadin yoktur, yanli$ telefon vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 çok çirkin ya lg prada. çin telefonu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 şarjı gittiği yere kadar gitmeli.onun harici mail-facebook-msn olayı sıkça kullanıyorum.kastırmadan girmeliyim.müzik-video olayı lzm geri kalan da telefon şekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 şekil için şunu öneririm :D http://www.vertu.com/en/ferrari.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ferrarim olsa olabilir.ama onun harici vertu almayı düşünüyorum ilerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 vertunun olayı özellikleri değil, verdiği servis. ayrıca iphoneum var, alterno-casual kızlara selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 burada vertular 5000 örodan başlıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar