ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 oyunda çözünürlük ayarı yapamayan var mı? Oyun 1920*1080'i destekliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 destekliyor ama bakış açımız biraz dar gibi geldi bana .. oyun güzel..sadece ses ile ilgili sıkıntılar var sanki.. bazı videolarda konuşmalar, bazı telsiz konuşmaları vs.. yok gibi nerdeyse.. win xp için diyorum tabii.. hardware acc kapattım. değişmedi.. alla emanet daldım odalara duyamayınca telsizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 knoxville said: dakka 1 gol 1 merdivenden top yuvarlanınca çıktım asdasdasd. yok mu abi germeyen fps eheh.. mani said: ya almayı düşünüyorumda harbiden öyle hoplatan zıplatan birşey mi ya ? 1 mouse ve bi ps kolu kırmışlığım var bu yüzden. birde otantik olsun diye geceleri oynuyorum karanlıkta. tırstırmıyor dersem yalan olur.. spoiler olabilir diye saklı yazdım istersen aç oku ama ışınlanan yaratıklarda korktum ABRUAH diye bişi dedim.. bi anda ZVNNÇÇ diye parlak mavi ışıkla karşında beliriyorlar.. amacın korkmaksa dokanmaz sana.. bu seviyede korku yetmez gerçekten. o kadar rahatsız etmedi henüz ama korkmamaksa istediğin biraz biraz dokanır.. yukentaçdiz normal bir oyuncuya fazla dokunucak bir seviyede mi.. çok bilemiyorum açıkçası.. subtitle da yok lan! o kötü.. madem duyamıyorum subtitle okuyayım diyeceğiiiim.. ama yok işte. güzel oyun.. tmd'yi aldım.. baba baba geziyorum. bi bitsin trainer açıp herkesi yaşlandıracağım. -oluyorsa eğer. şimdilik sadece yavaşlatıyorum- canavar da olsa sosyalist ülkenin canavarları bunlar. emeklilik yaşına gelince hepsi evinde oturan tatlı tonton emekli yaratıklar olacaklar eminim.. evladım bankamatiğe şifre giremiyorum falan diyecekler sadece.. mutlu bi oyun olacak o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Başlıyorum bakalım undying gibi etkileyebilcekmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Check point sistemini icat edenin abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 guzelmi diyosunuz simdi? videolara baktımda, fov'u daralta daralta cücük etmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 arcane said: Check point sistemini icat edenin abv. +1 @cüce.. biraz at gözlüğü olmuş.. dedim bozmayım şimdi hiç ama kesin *.ini leri kurcalaya kurcalaya adama dönüyordur.. birisinin artık ekran boyutlarının büyüdüğünü ve hatta bazı evlerde 2-3 lcd yanyana bulunduğunu hatırlatması lazımmış sanırım.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yok iste gerilim olsun diye daraltıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sadece 3 ending mi var.. iyi-iyi bir ending yok mu? iyi ending iyi değil.. elemana teslim ettik bildiğin TMD'yi tüm upgrade ile 1955te.. adam bırak dünyayı rus yapmayı evreni bile elegeçirmiş olabilir 55ten bu yana =) kötü ending de farklı değil.. bu sefer demiçev dünyayı ele geçiriyor ikisini de vurursak her yeri rezil ediyoruz.. ikisini vurup geçmişe gidip herkesi öldürsekdik keşke 55te.. sonra kontrollü bi patlatma yapardık belki dev bi küre yaratıp içerideki zamanı da durdurarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 spo valla ben direk ikisinede çaktım mysterious assassin oldum sonrada ileride usa yı ele geçirdim kiyh kiyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 neden ortaüstü bir oyundur? özetli bir yazı.. http://www.rockpapershotgun.com/2010/07/08/wot-i-think-singularity/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 basladım, baya sardı simdilik. daha chapter 2 gibi bir yerdeyim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 oyun baya uzun bu arada. 1 hafta sürdü bitirmem asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 çok tekrar ediyor kendini, baydım kapattım hep aynı puzzle'ımsı şeylerle dolu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ya oyunu tükaka şeklinde oynuyorumda hiç sesi çıkmıyor. Ses inanılmaz derecede az hiçbir şey anlamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ilaçlı oyun açıldığında sesi kısıyor otomatik, oyuna girdikten sonra alt tab yap, sağ alttaki ses ikonuna çift tık, sadece singularity nin ses ayarının düşmüş olduğunu göreceksin, aç onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Bende hiç öyle bişey olmadı aksine ses diğerlerine göre yüksek çıktı diye sesini ben kıstım bizzat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar