Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Singularity

moriQ

Öne çıkan mesajlar

destekliyor ama bakış açımız biraz dar gibi geldi bana ..

oyun güzel..sadece ses ile ilgili sıkıntılar var sanki..

bazı videolarda konuşmalar, bazı telsiz konuşmaları vs.. yok gibi nerdeyse..

win xp için diyorum tabii.. hardware acc kapattım. değişmedi..

alla emanet daldım odalara duyamayınca telsizi..
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:

dakka 1 gol 1

merdivenden top yuvarlanınca çıktım asdasdasd. yok mu abi germeyen fps

eheh..

mani said:

ya almayı düşünüyorumda harbiden öyle hoplatan zıplatan birşey mi ya ? 1 mouse ve bi ps kolu kırmışlığım var bu yüzden. birde otantik olsun diye geceleri oynuyorum karanlıkta.

tırstırmıyor dersem yalan olur.. spoiler olabilir diye saklı yazdım istersen aç oku ama

ışınlanan yaratıklarda korktum ABRUAH diye bişi dedim.. bi anda ZVNNÇÇ diye parlak mavi ışıkla karşında beliriyorlar..

amacın korkmaksa dokanmaz sana.. bu seviyede korku yetmez gerçekten. o kadar rahatsız etmedi henüz ama korkmamaksa istediğin biraz biraz dokanır.. yukentaçdiz

normal bir oyuncuya fazla dokunucak bir seviyede mi.. çok bilemiyorum açıkçası..

subtitle da yok lan! o kötü.. madem duyamıyorum subtitle okuyayım diyeceğiiiim..
ama yok işte.

güzel oyun.. tmd'yi aldım.. baba baba geziyorum. bi bitsin trainer açıp herkesi yaşlandıracağım. -oluyorsa eğer. şimdilik sadece yavaşlatıyorum-

canavar da olsa sosyalist ülkenin canavarları bunlar. emeklilik yaşına gelince hepsi evinde oturan tatlı tonton emekli yaratıklar olacaklar eminim.. evladım bankamatiğe şifre giremiyorum falan diyecekler sadece.. mutlu bi oyun olacak o zaman..
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Check point sistemini icat edenin abv.

+1

@cüce.. biraz at gözlüğü olmuş.. dedim bozmayım şimdi hiç ama kesin *.ini leri kurcalaya kurcalaya adama dönüyordur..

birisinin artık ekran boyutlarının büyüdüğünü ve hatta bazı evlerde 2-3 lcd yanyana bulunduğunu hatırlatması lazımmış sanırım.. =)
Sosyal ağlarda paylaş

sadece 3 ending mi var..

iyi-iyi bir ending yok mu?

iyi ending iyi değil.. elemana teslim ettik bildiğin TMD'yi tüm upgrade ile 1955te.. adam bırak dünyayı rus yapmayı evreni bile elegeçirmiş olabilir 55ten bu yana =)

kötü ending de farklı değil.. bu sefer demiçev dünyayı ele geçiriyor

ikisini de vurursak her yeri rezil ediyoruz.. ikisini vurup geçmişe gidip herkesi öldürsekdik keşke 55te.. sonra kontrollü bi patlatma yapardık belki dev bi küre yaratıp içerideki zamanı da durdurarak..

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...