Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Prismatic soket diye biliyorum. yani ne renk olduğu farketmez istediğin rengi takabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ben eminim prismatic olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Kojiroh said: Eternal Belt Buckle'lar en son 40-50g arasında satılıyodu. Güzel para aslında. BS'lerin güzel para karşılığında yaptığı şey de şunlar olabilir: - Adamın elinde yüksek levellı itemların recipe'leri vardır, millet matları verir adam onlar için yapar - Aslında mining vardır, millet için 20 saat CD'li Titansteel Bar yapıyodur (15g falan veriyolar, WTB titansteel cd falan diye duyarsın /2'de) Edit: Açtığın soket prismatic diye biliyorum. Ne renk gem olsa giriyo içine.Seviyorum sizi:), su tabarda laf atan arkadas birsey yazmadi kafa yapiyor dimi explorer ezik bir title biliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bizde seni vimpir :) Gangren'in hesabına 500 TL yatırdın dimi Aralık ayı kirası olarak ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Unutmadık sanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 zuhahahahaha harikasın vimpir :D :D :D Da kimin hesabına havale yaptığın görünmüyo. Gangren gelsin soralım hesabına gelmiş mi herhangi bir havale vimpir tarafından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Guvenlik sorunu teskil etmesin diye tipeksledim Gangren sorabilirsiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 biz sana güveniyoruz. yatırdım diyorsan yatırmışsındır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bu arada fena halde kalbim kırıldı. Kardes bakiyorumda guildin yok gel bizimle takil diyen yok:( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aaa kimse seni guild'ine davet etmedi mi ? Çok ayıp 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 vimpir said: Bu arada fena halde kalbim kırıldı. Kardes bakiyorumda guildin yok gel bizimle takil diyen yok:( :D hangi serverdı okuyamıcam konuyu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Dunemaul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 :D stormreaver olsan buyur gel dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Sizin guildi bizim servera tasisaniz :D ben masraf etmek istemiyorum artik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hahahah Recep İvedik'in olayına benzedi olm bu :) Siz güngören'e gelseniz hahahaha :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ahahahuauha bizim guild ve grup efsane zaten yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Jaedenar'da olsan bende gel derdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Kyaltie said: Jaedenar'da olsan bende gel derdim :) Blood elf ama size uymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Night elf olur canım ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Uzerimi biraz daha toparladim ama armory de gozukmuyor suan neyse size simdi sormak istedigim (biliyorsunuz sizden baska kimsem yok:)) Shoulder Ench icin The Sons Of Hodir Rep Exalted yaptim bunun gibi (mesela bugun sizden kemere soket acabilmeyi ogrendim:)) baska mutlaka yapmam gereken seyler varmi? Simdiden cok tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 vimpir said: (biliyorsunuz sizden baska kimsem yok:)) Saol :) Başka birşey şu anlık gerek yok sanırım ya normal enchantlarını enchanterlara yaptırabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bartender4 kullaniyorum stance degistirince sapitiyor barlar 1-10 a kadar kullanamiyorum barlari 1. bara koydugum 8 dede gozukuyor neyi yanlis yapiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar