Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

vimpir said:
"5000 gold'luk artisan training ve 200 gold'luk epic uçan binekle birlikte %280 hızla uçmanın tadına varabilirsiniz"

level 71 suanda bu parayi harcasam suan yukarda denileni gerceklestirebilirmiyim? minig kasiyorumda %60 la ucmak igrenc:(

5000 gold verirsen outlandde uçabilirsin northrendde uçmak için min level 77

edit: ne usd si be lol
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:
vimpir said:
"5000 gold'luk artisan training ve 200 gold'luk epic uçan binekle birlikte %280 hızla uçmanın tadına varabilirsiniz"

level 71 suanda bu parayi harcasam suan yukarda denileni gerceklestirebilirmiyim? minig kasiyorumda %60 la ucmak igrenc:(

5000 usd verirsen outlandde uçabilirsin northrendde uçmak için min level 77

5000 dolar nere veriyor yav lvl 77 olana kadar hızlı kusu alma bi işine yaramıcak lvl kasarken anca 77 de ucmay abaslıcaksın yeni bölgede zaten outlands e skill kasmayı bitirdikten sonra ugramazsın.5200 g +1000 g sanırım buzlu havada ucmayı ögreniceksin sen 375 le miningi sonra lvl kasarken 450 lersin onu zaten su anda almana gerek yok kusu
Sosyal ağlarda paylaş

Vimpirin odasi ama benim de sorum var musaadesiyle.

Tbcnin ilk ayinda karakterimi 70leyip oyunu birakmistim.Ondan sonra 2-3 ay oncesine kadar forumlardan oyle arada oyun gelismelerini takip ettim,2-3 ayda tekrar baslayayim dedim karakter 67 oldu gibi simdi cebimde 1541gold var bu ucan binek islerini nasil yapiyoruz ?

Bazilari diye reputation kas onla bunla bazilari para ver diyor anlamadim.Binekler ve onlari elde etmek icin yapmamiz gerekenleri iceren kaynak site gibi bir sey var mi yada biriniz aydinlatir mi sevabina ?
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:
vimpir disinda biri yazinca sallamiyo musunuz yani :
ben de bi private room acim madem
bu dalaran kesin havada biyerde bende ucamiyorum zaten yanlis tarif yapmayin kardesim:)

DALARANA GIDIS :

(Şehirde Mage’ler dışında kalanlar için eğitmenler ve AH yok.)

İyi güzel de, nasıl gidiliyor Dalaran’a?

Mage’ler lvl 71′de Dalaran’a teleport olabiliyorlar. 74′ten itibaren ise Portal açabiliyorlar bu bir seçenek. Bir diğer yol elbette bir Warlock’dan yardım istemek olabilir. Bunlar dışında ise oyuncular bu quest ile teleport kristallerini kullanmaya başlayabiliyorlar ancak LvL 74′e kadar beklemek zorundalar.

Elbette ufak bir önerimiz daha var. Battleground Summon:
1- Dalaran’dan birilerini bulun (/who Dalaran komutu yardımcı olur.)
2- Birlikte grup olarak BG sırasına girin.
3- Battleground’a girdiğiniz de /afk olarak BG’den atılın veya daha iyisi oynayın.
4- Dalaran’dasınız
Sosyal ağlarda paylaş

Gunaydinlar simdi kalktim:) (uykuluyum:) ),
abicim jpeg den 3 tane spell power veren itemi nasil gordun cidden merakimdan soruyorum, mage degilim ama sonucta hunter buyulerini yaparken ise yarar diye dusunuyordum ya ben bu oyununu oynamasammi cok karambol oynuyorum yadabirisi gelsin anlatsin sunu artik sizde kurtulun bende:)8-)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...