Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

vimpir said:
dreagloth said:
Olta sallanınca çekiceksin, sürekli kontrol etmen lazım var mı öyle at oltayı gelsin balık gelsin skill.
ciddimi:( pof uo oynayip buraya gelince bole malliklar yasiyor iste insan:( sagol dostum
Kusura bakma ama kendimi tehlikeye atamam ya tam o sirada bi baskasi yazip gonderirse naparim ben ozaman(:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Essek gibi kasiyorum walla yok bot mot...

3 tane sorum var onlarida aradan cikariyim senin soruna cevap verirken:)

1-Buldugum butun guide lar 1-375 arasi sanirim 375 GM oluyor,
2-Bu mapteki 5-man, 1-man v.s aciklamalari ne anlama geliyor?
3-Balik tutarken baliktan baska birseyler tutma sansim varmi?

NOT: Arkadaslar hep aklima geldigi, icimden geldigi gibi soruyorum fazla oldugumunda farkindayim ama 80 olunca en cok yardim aldigim kisiyi yemege goturucem:D
Sosyal ağlarda paylaş

Birde fishing de find fish gibi bişi buluyosun. Nasıl haritanda istediğin zaman mining yerlerini gösteren sarı noktalar çıkıyor. Onun aynısından balık noktaları içinde gösteren bi özellik yakalayabiliyosun.

For more information www.elsanglin.com
Sosyal ağlarda paylaş

Seninle ilgili aklımda hep güzel şeyler vardı ancak dünden itibaren hepsini kazıdın aklımdan vimpir.

Önce hunterlar nasıl slackleyerek kasabileceğini sordun, araştırdın...
Şimdi nasıl fishingi botlayabileceğini gösteren bi başlık açtın...

Açıkcası özellikle wowda herşeyin kolayına kaçan, bug bulmak için uğraşan arena oyuncularına benzettim seni. Evet. Şu MMORPG lerde bir UO iki WoW insanın kişiliğini ortaya tamamen çıkartır...

Şu saatten sonrada hiçbi pati üyesinin sana içinden elerek yardım etceğini felan sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlis anlamissin beni ben sadece pc basinda degilken (bu hafta full evdeyim)bos kalmasin kendisi birseyler kassin diyorum okadar vaktim yok bu haftadan sonra tekrar ise baslicam:( fazla merakli birisiyim herseyi deneyip gormek istiyorum kullaniyormuyum hayir hatta parayla aldigim bir suru servis oldu sadece cidden sadece sonucu gormek istiyorum (glider aldim cope gitti mesela).Ornek veriyim kucukken sigara,uyusturucu denemistim suan icki, sigara bile icmem nefret ediyorum buna benzetebiliriz olayi:)

Dunden beri ugrasip arastirip cozemedigim bir quest var hatta iron forge bile gidip bitirmeye calistim ama dungeona giremedim:( (anahtari ariyorum), gorevi alirken Sovik kendisiyle konusmami istiyor giderken konusunca hicbirsey cikmiyor nedeni nedir sizce?

Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:
gri questi yapmanın mantıgı nedir anlamadım o quest ironforge'da değil Dun morogh/brewnall village yanında instance var oraya girmen lazım
Engineer questi oldugu icin yapiyorum daha sonra farkli questler yaparim diye dusunmustum engineerla ilgili8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Patchi indirdi ama kurmuyor exe nerde onuda bulamiyorum oyunun fiziksel yeri "D" diskinde ama patchi boyle biryere atmis ama oda exe filan degil "C:UsersPublicDocumentsBlizzard EntertainmentWorld of WarcraftPatchesWoW-3.0.9-to-3.1.0-enGB-Win-patch" manuel install nasil edilir bu?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...