fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yeter hacı bi de meyve tabağı getiri işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ginaly said: sevmioz biz seni. siz kimsiniz. edit: cidden çok velet var. yaş kaç bilmiyorum ama paticiği bırakan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum. Düşüncelerimizi anlatamadığımız her başlıkta açık hakaret ve TC düşmanlığının döndüğü iğrenç bi mekan haline gelmiş burası. Yazık diyorum sadece. Umarım yönetim düzeltebilir mekanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 çok sıkıcıymış bu kavga, git oynamıyoz senleye döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 - said: -007- said: Senin beynin olsa da olmasa da dünya döner diyorum. bilgi üretmekle dünya dönmesi arasında bi bağ kur bana ha cevapsız kalmasın, sırf birileri okuyordur diye cevap veriyorum. Orda denmek istenen: Varlık insan temelli değil. Ben varsam her şey var, ben varsam bilgi var felsefesi yanlış yani. O bu şu olmasa da bilgi var ve bir şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 -007- said: ginaly said: sevmioz biz seni. siz kimsiniz. edit: cidden çok velet var. yaş kaç bilmiyorum ama paticiği bırakan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum. Düşüncelerimizi anlatamadığımız her başlıkta açık hakaret ve TC düşmanlığının döndüğü iğrenç bi mekan haline gelmiş burası. Yazık diyorum sadece. Umarım yönetim düzeltebilir mekanı. yaşım 15. ne var yani küçük olunca konuşamayacakmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 -007- said: - said: -007- said: Senin beynin olsa da olmasa da dünya döner diyorum. bilgi üretmekle dünya dönmesi arasında bi bağ kur bana ha cevapsız kalmasın, sırf birileri okuyordur diye cevap veriyorum. Orda denmek istenen: Varlık insan temelli değil. Ben varsam her şey var, ben varsam bilgi var felsefesi yanlış yani. O bu şu olmasa da bilgi var ve bir şeyler oluyor. o kadar düşündün cevabı şimdi verebiliyosun yani -end- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Yok diğer başlıktaydım. Çamur at izi kalsın. İnternet ortamında sırf birileriyle sidik yarıştırabilmek için gaza gelecek kadar ezilmeye gerek yok. Dışarı çıkıp hava alın, gezin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 konunun kendisi mizah olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 burdaki bi takım veletlerin hesaplaması için ekstra bilgi: 86'lıyım. kendi hakkımda bişey söylemek de tarzım değildir ama yüz yüze görüşülmeyen ortamlarda bu nefret ettiğim "kendini tanıtma" durumuna gerek olabiliyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 oha çok büyükmüşsün lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ohaaaa abiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 "Kadın gibi laf sokmak" dedikoducu karılar gibi davranmayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 cidden baya büyükmüşsün ben 93 lüyüm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 94 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 özür dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 abi yaş muhabbetine kadar çektiniz ya.. takdir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 -007- said: edit: cidden çok velet var. yaş kaç bilmiyorum ama paticiği bırakan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum. Düşüncelerimizi anlatamadığımız her başlıkta açık hakaret ve TC düşmanlığının döndüğü iğrenç bi mekan haline gelmiş burası. Yazık diyorum sadece. Umarım yönetim düzeltebilir mekanı. [forum.paticik.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 espri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 mizah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 komiksin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 hadi abisi, hadi abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 modern folk üçlüsü tamamlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 komedi dans teklisi olmaktan iyidir diye tahmin ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar