-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Böyle lafı dolandırıp ordan burdan laf sokmaya çalışmayı ben karşı cinsin bi özelliği olarak kabul ediyorum. Pek erkeksi değil yani "şöyle mi böyle mi" tarzı laf sokma eğilimleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 DİNAZOR DASAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 az evel tartışmayı ibnece mi buldun anlamadım. direk kafa göz mü girmeliyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kermit said: evladım sen ortaya bi laf atıyosun soru soruncada gel bana bi gün anlatırım gibisinden lise talebesi lafları kullanıyosun lol asena bile yanında halt yemiş senin gibi bir adama karşındaki seni ciddiye alma lüksünü gösteridyse bir önceki mesajımdaki tarzda ordan burdan laf sokmaya çalışma tripleri pek erkek gözüyle "adam yerine koyabileceğim" bi durum değil. Senle yüz yüze görüşsek "fıstık atma muhabbeti" falan yapmaya çekinirsin yani. O açıdan internet insan ilişkilerinde post-ergenlere anlamsız cesaretler verebiliyor. kermit said: bide farkettinizmi artık hiç kimse "fıstık atar" lafını kullanmıyor neden acaba yahu acayip laf soktun tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 -007- said: Demek istediğim: bilgiler insan beyni tarafından üretilmiyor. Bilgiler zaten var. Basit bir felsefi bakış açısı. Wikipedia'dan yaptığım hukuk felsefesi alıntısında da bu vardı. Hukuk insan olduğu için olan bir şey değildir. İnsan sadece düşünerek hukuku keşfetmiştir deniyor. 007 okumuşsun ama yarım okumuşsun o felsefeyi.. Senin bahsettiğin zaten olan ve "düşünülen" değil keşfedilen bilgi öyle hukuk cart curt değil "gerçeklerdir".. Universal truth, divine truth vs. deniyor.. Üstelik bu bilgileri intellektüel olarak kavrayamazsın, farkedersin/keşfedersin.. Sen gelip de hukuk gibi tamamen materyal dünyaya ait olan ve sosyal normlar, tarih vs.. gibi etkenlerle şekillenen bir olguyu evrensel gerçek gibi lanse etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 mesajları okumadım ama gökalp haklı lan susun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 gökalpe 1e1.000001 veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Slat said: -007- said: Demek istediğim: bilgiler insan beyni tarafından üretilmiyor. Bilgiler zaten var. Basit bir felsefi bakış açısı. Wikipedia'dan yaptığım hukuk felsefesi alıntısında da bu vardı. Hukuk insan olduğu için olan bir şey değildir. İnsan sadece düşünerek hukuku keşfetmiştir deniyor. 007 okumuşsun ama yarım okumuşsun o felsefeyi.. Senin bahsettiğin zaten olan ve "düşünülen" değil keşfedilen bilgi öyle hukuk cart curt değil "gerçeklerdir".. Universal truth, divine truth vs. deniyor.. Üstelik bu bilgileri intellektüel olarak kavrayamazsın, farkedersin/keşfedersin.. Sen gelip de hukuk gibi tamamen materyal dünyaya ait olan ve sosyal normlar, tarih vs.. gibi etkenlerle şekillenen bir olguyu evrensel gerçek gibi lanse etmişsin ben hukuk tamamen öyledir demiyorum. Doğal hukuk felsefesinden alıntı yaptım. Al bu da başka bir alıntı: said: Doğal hukuk kuramı, doğal hukuk veya doğa hukuku (Latince: lex naturalis) içeriği doğal olarak var olan, doğal olarak ayarlanmış ve her şeyin üzerinde (her zaman ve her yerde) geçerliliğe sahip bir hukuk olarak tanımlanabilir[1]. Bu kuramı destekleyenler arasında Aristoteles ve Thomas Aquinas da yer alır ki, Thomas Aquinas’ın tavrı Katolik Kilisesi tarafından da kabul edilmektedir. Doğal hukuk kuramı gerek etik gerekse hukuk felsefesi açısından büyük önem taşımaktadır ve farklı filozofları farklı yönlerde etkilemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 -007- said: senin gibi bir adama karşındaki seni ciddiye alma lüksünü gösteridyse bir önceki mesajımdaki tarzda ordan burdan laf sokmaya çalışma tripleri pek erkek gözüyle "adam yerine koyabileceğim" bi durum değil. senin şu " bigün bana gel ben gösteririm" gibisinden olan cevabın ciddi bi mesaj dı diyosun yani gerzeksin cidden kıvırıyosun sğrekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 senin gibi kapasitesi ispatlı bi adama neden gel diyecek kadar ciddi yaklaşayım ki. :) fıstık mıstık takıl sen.. yalnız bu başlıkta değil mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 dogmatik düşünceyi destekleyen birisinden kapasite duymak çok ilginç geldi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Ayrıca gördüm ki bu forumda insanlar önüne gelene lafı basabiliyor. Bu kadar seviyesiz bir ortam haline gelmiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 evet iğrenciz biz lütfen git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ne alaksı var şimdi. ben yeri gelse gökalpe de söverim. tartışmanın başında 4 e 1 kaldım, şimdi böyle diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 senin kapasiteyi sen zaten ortaya çıkarmışsın burda yani dünyanın dönmesiyle bilgi arasında bağ kuruyosun yada beyin her ne boksa daha ne diyim ben sana lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Cons said: evet iğrenciz biz lütfen git. 0ne gibi belki gider bu da istenmediğini anlayınca lan ağlarmı onu merak ediyom tabi pc başına yazı yazarken gözleri felan da dolar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bütün da ları ayırdım orçun seni ne yapmasın emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Cons said: evet iğrenciz biz lütfen git. gitmesi gereken kimse yönetim karar versin. Benim gitme gibi bir isteğim yok. kermit said: 0ne gibi belki gider bu da istenmediğini anlayınca lan ağlarmı onu merak ediyom tabi pc başına yazı yazarken gözleri felan da dolar belki bunu yazdıktan sonra kendini daha popüler ya da cem yılmaz gibi falan hissettiysen ne mutlu sana. yalnız fazla kaptırma derim. Çünkü bişeyimde değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sevmioz biz seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 -007- said: kermit said: 0ne gibi belki gider bu da istenmediğini anlayınca lan ağlarmı onu merak ediyom tabi pc başına yazı yazarken gözleri felan da dolar belki bunu yazdıktan sonra kendini daha popüler ya da cem yılmaz gibi falan hissettiysen ne mutlu sana. yalnız fazla kaptırma derim. Çünkü bişeyimde değilsin. annem arkamdan sırtımı sıvazladı aslan oğlum benim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar