Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mizah

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

evladım sen ortaya bi laf atıyosun
soru soruncada gel bana bi gün anlatırım gibisinden lise talebesi lafları kullanıyosun lol
asena bile yanında halt yemiş

senin gibi bir adama karşındaki seni ciddiye alma lüksünü gösteridyse bir önceki mesajımdaki tarzda ordan burdan laf sokmaya çalışma tripleri pek erkek gözüyle "adam yerine koyabileceğim" bi durum değil.

Senle yüz yüze görüşsek "fıstık atma muhabbeti" falan yapmaya çekinirsin yani. O açıdan internet insan ilişkilerinde post-ergenlere anlamsız cesaretler verebiliyor.

kermit said:
bide farkettinizmi
artık hiç kimse "fıstık atar" lafını kullanmıyor
neden acaba yahu

acayip laf soktun tebrik ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
Demek istediğim: bilgiler insan beyni tarafından üretilmiyor. Bilgiler zaten var. Basit bir felsefi bakış açısı. Wikipedia'dan yaptığım hukuk felsefesi alıntısında da bu vardı. Hukuk insan olduğu için olan bir şey değildir. İnsan sadece düşünerek hukuku keşfetmiştir deniyor.

007 okumuşsun ama yarım okumuşsun o felsefeyi..

Senin bahsettiğin zaten olan ve "düşünülen" değil keşfedilen bilgi öyle hukuk cart curt değil "gerçeklerdir".. Universal truth, divine truth vs. deniyor.. Üstelik bu bilgileri intellektüel olarak kavrayamazsın, farkedersin/keşfedersin..

Sen gelip de hukuk gibi tamamen materyal dünyaya ait olan ve sosyal normlar, tarih vs.. gibi etkenlerle şekillenen bir olguyu evrensel gerçek gibi lanse etmişsin
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
-007- said:
Demek istediğim: bilgiler insan beyni tarafından üretilmiyor. Bilgiler zaten var. Basit bir felsefi bakış açısı. Wikipedia'dan yaptığım hukuk felsefesi alıntısında da bu vardı. Hukuk insan olduğu için olan bir şey değildir. İnsan sadece düşünerek hukuku keşfetmiştir deniyor.

007 okumuşsun ama yarım okumuşsun o felsefeyi..

Senin bahsettiğin zaten olan ve "düşünülen" değil keşfedilen bilgi öyle hukuk cart curt değil "gerçeklerdir".. Universal truth, divine truth vs. deniyor.. Üstelik bu bilgileri intellektüel olarak kavrayamazsın, farkedersin/keşfedersin..

Sen gelip de hukuk gibi tamamen materyal dünyaya ait olan ve sosyal normlar, tarih vs.. gibi etkenlerle şekillenen bir olguyu evrensel gerçek gibi lanse etmişsin

ben hukuk tamamen öyledir demiyorum. Doğal hukuk felsefesinden alıntı yaptım. Al bu da başka bir alıntı:

said:
Doğal hukuk kuramı, doğal hukuk veya doğa hukuku (Latince: lex naturalis) içeriği doğal olarak var olan, doğal olarak ayarlanmış ve her şeyin üzerinde (her zaman ve her yerde) geçerliliğe sahip bir hukuk olarak tanımlanabilir[1]. Bu kuramı destekleyenler arasında Aristoteles ve Thomas Aquinas da yer alır ki, Thomas Aquinas’ın tavrı Katolik Kilisesi tarafından da kabul edilmektedir. Doğal hukuk kuramı gerek etik gerekse hukuk felsefesi açısından büyük önem taşımaktadır ve farklı filozofları farklı yönlerde etkilemiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:

senin gibi bir adama karşındaki seni ciddiye alma lüksünü gösteridyse bir önceki mesajımdaki tarzda ordan burdan laf sokmaya çalışma tripleri pek erkek gözüyle "adam yerine koyabileceğim" bi durum değil.

senin şu " bigün bana gel ben gösteririm" gibisinden olan cevabın ciddi bi mesaj dı diyosun yani
gerzeksin cidden kıvırıyosun sğrekli
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
evet iğrenciz biz lütfen git.

gitmesi gereken kimse yönetim karar versin. Benim gitme gibi bir isteğim yok.

kermit said:

0ne gibi belki gider bu da istenmediğini anlayınca lan
ağlarmı onu merak ediyom tabi
pc başına yazı yazarken gözleri felan da dolar belki

bunu yazdıktan sonra kendini daha popüler ya da cem yılmaz gibi falan hissettiysen ne mutlu sana. yalnız fazla kaptırma derim. Çünkü bişeyimde değilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:

kermit said:

0ne gibi belki gider bu da istenmediğini anlayınca lan
ağlarmı onu merak ediyom tabi
pc başına yazı yazarken gözleri felan da dolar belki

bunu yazdıktan sonra kendini daha popüler ya da cem yılmaz gibi falan hissettiysen ne mutlu sana. yalnız fazla kaptırma derim. Çünkü bişeyimde değilsin.

annem arkamdan sırtımı sıvazladı
aslan oğlum benim diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...