-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 son soz soyleyenindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 son söze mi kasıonuz sabahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sadece yine kendinle celistigini, sizin yorumlariniz benim icin onemli degil, dedikten sonra cevap vermenin yersizligini anlatmaya calisiyorum, ama tabii ki bu konuda hakli oldugunu aciklayan bir paragraf cevap atacaksin buna da. insanin hatali oldugunu kabul etmesi gercekten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Nedir çelişki hata? bak paragraf da yok. demek ki önyargı yapmışsın gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 durum yemege gidelim bigun hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bakalım ilk kim uyucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu arada unutmadan bunu da ilistireyim, hakan rullas ve erol kose seni bekler... tek baslarina sikilmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Buyse said: bakalım ilk kim uyucak ben kazanirim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 demek istediğim bu tam olarak. Mesela gerçek hayatta karşıma geçip bunu diyebilecek birini düşünemiyorum. "İnternet karizması" "ayar verme kaygısı" falan gereksiz olaylar. dominic said: bu arada unutmadan bunu da ilistireyim, hakan rullas ve erol kose seni bekler... tek baslarina sikilmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 o konuda yanlissin mesela, karsina cikip neler derler, kalirsin yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Ben karşımdaki adama ayar vermem. Direk konuşurum mesela.O açıdan forum uygun değil. Böyle kadın gibi ayarmış laf dolandırmakmış pek hazzettiğim olaylar değil. Ama karşı tarafın dilinden konuşabilmek için elimden geleni de yapmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 celiski nedir? ornegin... internette forumlarda insanlarin yaptigi yorumlar senin icin birsey ifade etmez, cunku bu insanlara saygi duymazsin ve hepsinin bos ve gereksiz insanlar oldugunu dusunursun ama israrla cevap verirsin. ya da misal, kendini populist olarak gorursun, ama hak ve ozgurluklerin tabu ve insan yapisi kanunlarla sinirlanabilecegini, insanlarin her zaman bir cobana ihtiyaci olacagini soylersin. celiski budur. saygilar... doktor renault paris salatalik kremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu arada izmir'deyim, fotograflarim paticik'te mevcut her zaman beklerim. gercek hayatta da karsina gecip bu dusuncelerimi soyleyebilecek "medeni(!) cesarete" sahibim. ama sen bunu tehdit olarak kullandigina gore degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 dominic said: celiski nedir? ornegin... internette forumlarda insanlarin yaptigi yorumlar senin icin birsey ifade etmez, cunku bu insanlara saygi duymazsin ve hepsinin bos ve gereksiz insanlar oldugunu dusunursun ama israrla cevap verirsin. ya da misal, kendini populist olarak gorursun, ama hak ve ozgurluklerin tabu ve insan yapisi kanunlarla sinirlanabilecegini, insanlarin her zaman bir cobana ihtiyaci olacagini soylersin. celiski budur. Cevap verdiysem ben adam yerine koyduğum için değil adam yerine koyanlar olabileceğini varsaydığım içindir. Ben kendimi popülist olarak görmüyorum ayrıca. Bu da yanlışmış. Ek olarak özgürlüğün tanımını yapabilecek birine benzemiyosun. O yüzden fail. dominic said: bu arada izmir'deyim, fotograflarim paticik'te mevcut her zaman beklerim. gercek hayatta da karsina gecip bu dusuncelerimi soyleyebilecek "medeni(!) cesarete" sahibim. ama sen bunu tehdit olarak kullandigina gore degilsin. Neden tehdit edeyim ki. Görüşmek isteyen varsa buyursun gelsin. Benim ne senin kullanıcı adına ne de mesajlarına karşı özel bir ilgim var. Özel ilgisi olanlar resimlerine bakabilir. İlgi alanım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 whatever maaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ciddi anlamda ya yazdiklarini okumuyorsun ya da laf olsun diye yaziyorsun bunun baska aciklamasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 "Yazdıklarını okumamak" mantıksızlığı değil de "yanlış/eksik anlamalar" ve önyargılar desek daha doğru olur. aquila said: adres? Görüşmek istersen buyur beklerim. Paticikte alan yetkilileri forumda açık adres mi istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yaw ne kadar sıkıcısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 herkes yanlis anliyorsa sorun skibbede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 20 sayfa olursa legendery olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Herkes? Şurda toplasan 3 kişi yok anlamayan. aquila said: herkes yanlis anliyorsa sorun skibbede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 pes ediyorum. her konuda haklisin. on yargiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Somut konuş arkadaşım somut örnek ver bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu adamı şu topicte herkes yanlış anlamış anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar