Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mizah

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

demek istediğim bu tam olarak. Mesela gerçek hayatta karşıma geçip bunu diyebilecek birini düşünemiyorum. "İnternet karizması" "ayar verme kaygısı" falan gereksiz olaylar.

dominic said:
bu arada unutmadan bunu da ilistireyim,
hakan rullas ve erol kose seni bekler... tek baslarina sikilmislar
Sosyal ağlarda paylaş

celiski nedir? ornegin... internette forumlarda insanlarin yaptigi yorumlar senin icin birsey ifade etmez, cunku bu insanlara saygi duymazsin ve hepsinin bos ve gereksiz insanlar oldugunu dusunursun ama israrla cevap verirsin.

ya da misal, kendini populist olarak gorursun, ama hak ve ozgurluklerin tabu ve insan yapisi kanunlarla sinirlanabilecegini, insanlarin her zaman bir cobana ihtiyaci olacagini soylersin.

celiski budur.

saygilar...
doktor renault paris
salatalik kremi
Sosyal ağlarda paylaş

dominic said:
celiski nedir? ornegin... internette forumlarda insanlarin yaptigi yorumlar senin icin birsey ifade etmez, cunku bu insanlara saygi duymazsin ve hepsinin bos ve gereksiz insanlar oldugunu dusunursun ama israrla cevap verirsin.

ya da misal, kendini populist olarak gorursun, ama hak ve ozgurluklerin tabu ve insan yapisi kanunlarla sinirlanabilecegini, insanlarin her zaman bir cobana ihtiyaci olacagini soylersin.

celiski budur.

Cevap verdiysem ben adam yerine koyduğum için değil adam yerine koyanlar olabileceğini varsaydığım içindir.

Ben kendimi popülist olarak görmüyorum ayrıca. Bu da yanlışmış. Ek olarak özgürlüğün tanımını yapabilecek birine benzemiyosun.

O yüzden fail.

dominic said:
bu arada izmir'deyim, fotograflarim paticik'te mevcut her zaman beklerim. gercek hayatta da karsina gecip bu dusuncelerimi soyleyebilecek "medeni(!) cesarete" sahibim.

ama sen bunu tehdit olarak kullandigina gore degilsin.

Neden tehdit edeyim ki. Görüşmek isteyen varsa buyursun gelsin. Benim ne senin kullanıcı adına ne de mesajlarına karşı özel bir ilgim var. Özel ilgisi olanlar resimlerine bakabilir. İlgi alanım değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...