BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 artık hd çıksın, dvd yetmiyor bizeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 olanların hepsi bir rüyaymış ağır spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 BiTcH_oFBaT said: artık hd çıksın, dvd yetmiyor bizeee http://sahiciaraba.wordpress.com/2010/05/03/hd-vs-nd/ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Sparkcaster said: mağaradamıydınız film vizyondayken Keşke sinemada izleseydim 10 numara film. Anca izledim bende topaçta kaldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 49 sayfayı da okudum. soru :( topaç düşüyo mu düşmüyo mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 cevap ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 gecko said: 49 sayfayı da okudum. soru :( topaç düşüyo mu düşmüyo mu şimdi geckomdr nedir abi sen sorunlumusun ? filmi izlemedinmi bu kadar saçma soru sorulurmu yaaaaaa ahahah filmi izlemedin heralde topaç düşüomu sence? biz nerden bilelim Ggöstermiyoki filmde, dönerken film bitio. sen heralde filmden çıktıgında dha filmin 1-2 kaç dakkası daha oldugunu sanıodun... duydugum en saçma soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 manyak ötesi bir film lan bu matematik zekası olmayan hakketten anlamaz ama haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 gecko said: 49 sayfayı da okudum. soru :( topaç düşüyo mu düşmüyo mu şimdi son dönerken sağsola yalpalanıyor yani düşücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 gecko said: 49 sayfayı da okudum. soru :( topaç düşüyo mu düşmüyo mu şimdi ne fark eder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 olm film bayaa kötü yaa çok eksik ve boş bırakılan seyircinin kensdialgısıyla tamamlaması gereken yer var olmamış mümkünse yünetmen bir daha a film çekmesin.. çekemesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ispatipapaz said: gecko said: 49 sayfayı da okudum. soru :( topaç düşüyo mu düşmüyo mu şimdi geckomdr nedir abi sen sorunlumusun ? filmi izlemedinmi bu kadar saçma soru sorulurmu yaaaaaa ahahah filmi izlemedin heralde topaç düşüomu sence? biz nerden bilelim Ggöstermiyoki filmde, dönerken film bitio. sen heralde filmden çıktıgında dha filmin 1-2 kaç dakkası daha oldugunu sanıodun... duydugum en saçma soru 49 sayfanın tamamı oku niye sorduğumu anlarsın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sorunlu değil LİSELİ o senkomuydu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 goldbären said: sorunlu değil LİSELİ o senkomuydu yoksa OLM KABUSUN OLURUM LAN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 liseye başladık bile hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 senko said: goldbären said: sorunlu değil LİSELİ o senkomuydu yoksa OLM KABUSUN OLURUM LAN!! KABUSUNUN ICINDE KABUS OLURUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 haci, layer layer calistirtma simdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 böyle kötü bir film görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 oh be, eline sağlık. kral çıplak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 beynimin kafatasımın içinde döndüğünü hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 az kaldı, ha gayret kilitletiyoruz topiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 gecko said: ispatipapaz said: gecko said: 49 sayfayı da okudum. soru :( topaç düşüyo mu düşmüyo mu şimdi geckomdr nedir abi sen sorunlumusun ? filmi izlemedinmi bu kadar saçma soru sorulurmu yaaaaaa ahahah filmi izlemedin heralde topaç düşüomu sence? biz nerden bilelim Ggöstermiyoki filmde, dönerken film bitio. sen heralde filmden çıktıgında dha filmin 1-2 kaç dakkası daha oldugunu sanıodun... duydugum en saçma soru 49 sayfanın tamamı oku niye sorduğumu anlarsın o zaman. asjkfhkasf ya. topac Cobb'un çocuklarının yanına dönmesi , çocuklarının Cobb'u görmesi , koşup Cobb'a sarılmaları o topacın o kadarda önemli olmadığını gösteriyor ki filmi dikkatli izleyenler anlamışlardır bütün rüyalarda Cobb çocuklarının yansımalarını görüyordu ama çocuklar onun varlığının farkında bile değillerdi.Nolan'ın yapmaya çalıştığı fikir aşılaması da bu olsa gerek.Çok basit bir fikir aslında.. Gayet zekice :)Buna dayanarak eğer film 5-6 sn daha uzatılsaydı o topacın ivmeli hareketinin son bulduğunu görürdük. Ayrıca filmin müziklerini yapan Hans Zimmer'in hakkını vermek gerekiyor gerçekten güzel iş çıkarmış.Aklıma gelmişken soundtrack albümünü ediniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 zahmet etme edith piaf mp3leri indir 1/20 hızda oynat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ahuahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 onun kadar yıllanmış, bi şarabım olsa belki yapardım o dediğini ama nerde bende o fransızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar