Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inception (2010)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

gecko said:

49 sayfayı da okudum.

soru :(

topaç düşüyo mu düşmüyo mu şimdi

geckomdr nedir

abi sen sorunlumusun ? filmi izlemedinmi bu kadar saçma soru sorulurmu yaaaaaa ahahah filmi izlemedin heralde topaç düşüomu sence? biz nerden bilelim Ggöstermiyoki filmde, dönerken film bitio. sen heralde filmden çıktıgında dha filmin 1-2 kaç dakkası daha oldugunu sanıodun... duydugum en saçma soru

Sosyal ağlarda paylaş

ispatipapaz said:

gecko said:

49 sayfayı da okudum.

geckomdr nedir

abi sen sorunlumusun ? filmi izlemedinmi bu kadar saçma soru sorulurmu yaaaaaa ahahah filmi izlemedin heralde topaç düşüomu sence? biz nerden bilelim Ggöstermiyoki filmde, dönerken film bitio. sen heralde filmden çıktıgında dha filmin 1-2 kaç dakkası daha oldugunu sanıodun... duydugum en saçma soru

49 sayfanın tamamı oku niye sorduğumu anlarsın o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

ispatipapaz said:

gecko said:

49 sayfayı da okudum.

geckomdr nedir

49 sayfanın tamamı oku niye sorduğumu anlarsın o zaman.

asjkfhkasf ya.

topac

Cobb'un çocuklarının yanına dönmesi , çocuklarının Cobb'u görmesi , koşup Cobb'a sarılmaları o topacın o kadarda önemli olmadığını gösteriyor ki filmi dikkatli izleyenler anlamışlardır bütün rüyalarda Cobb çocuklarının yansımalarını görüyordu ama çocuklar onun varlığının farkında bile değillerdi.Nolan'ın yapmaya çalıştığı fikir aşılaması da bu olsa gerek.Çok basit bir fikir aslında.. Gayet zekice :)Buna dayanarak eğer film 5-6 sn daha uzatılsaydı o topacın ivmeli hareketinin son bulduğunu görürdük.

Ayrıca filmin müziklerini yapan Hans Zimmer'in hakkını vermek gerekiyor gerçekten güzel iş çıkarmış.Aklıma gelmişken soundtrack albümünü ediniyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...