Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 asildim indirdim tekrardan izledim totally worth it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 dvdrip i geçtim bluray i bekliyorum ben çıktığı gün indirip 10 kere falan izlemeyi düşünüyorum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 totemini hazirda bulundur lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 aralık diyor bluray için ya ben daha filmi izlemedim hiç.o yuzden öyle camle dvdriple izlemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 oha izlemedin mi? :O saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 sinema kültürüm öldü benim ya.en son transformersa gitmiştim :).ilk filme.yok 300 spartalıydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 valla 2 sene sinemaya gitmedikten sonra inception a gittim ben sonra bi daha gittim arkadaşla şimdi bluray'i bekliyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 sinemada izleyemeyen fakirlerden yorumları alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 11 lirayla zengin olunsaydı keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ilk defa izledim klasik yorum: lan düştü mü düşmedi mi topaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 mağaradamıydınız film vizyondayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 sinemaya para mı dayanır zaten 2 defa izlemek lazım ne saçma topaç sanki rüyada düşemez insan birlikte rüya gördüğü adamlardan hiç mi şüphelenmez o kadar rüyada tren geçirme eğitimi almışsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 forgiver said: sinemada izleyemeyen fakirlerden yorumları alalım Çok ayıp :) parası olmayan mı gidemiyor sence sinemaya? Ah ahh.. Edit açıklama gereği: Bebek varsa sinema yok. En iyi ihtimalle 3-4 gecede biten film izleme seansları var. 13 bölüm spartaküs bir ay sürdü mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Sparkcaster said: mağaradamıydınız film vizyondayken asker ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bir de rüyalardaki düşman very easy modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hayır bizimkiler god mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dobydick Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bu filmi izleyip 10-11 basanların aklından şüpe ediyorum. gören de hiç film izlememiş sancaklar kraldan kıralcı adamlarsınız. güzel ama emfazla 7.5 verilir. aynı filmi efekler olmadan izleseniz yüzüne bakmassınız halbuki esas o zaman güzel film olurdu hakiki fikir filmi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 tamam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yeterki sen sinirlenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 mobydick ne guzel filmdi oysaki moby var onun dicki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 haha senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 vay namussuz.herif bana inceptionun sonunu öm atmıs allahtan gelişi güzel okudum aklımda kalmadı çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 biz buradan yazalım izlemediysen hala, ceza sana !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Red said: vay namussuz.herif bana inceptionun sonunu öm atmıs allahtan gelişi güzel okudum aklımda kalmadı çakal AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aquila said: hic gerek yok aslinda oyle alete, ilaca, abdestlerini alsinlar, namazlarini kilsinlar, yatsinlar istihareye. yusuf bunu bilmesi lazim ama ibneline ilac veriyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar