Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop problemi - Hard Disk Görmeme

Akhlaur

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar benim bir laptopum var hp ama hard disk not exist şeklinde hata veriyor.Hard disk katiyen yok diyor yani.Neden böyle oldu bilmiyorum aşırı yükleme yok uzun süre açık bırakma yok hiçbir şey yoktu birden bire böyle oldu.Garantisi var o yönden korkum yokta benim en büyük derdim içindeki veriler.Kesinlikle gitmemesi gereken veriler var içinde.Baya ciddi bir şekilde gitmemesi gerekiyor verilerin.Şimdi olay şöyle oldu 1 gün önceki gece laptop ta yine aynı problem oldu ama bir iki defadan sonra açıldı.Neyse bitti işim kapattım gece sabah açtım bu defa aynı hatayı sürekli veriyor.Hard disk yok ama sanki çıkarmışım gibi.Bios tan baktım sadece dvd rom falan var başka birşey yok.Garantisi var dediğim gibi ama verilerin gidip gitmediğini öğrenmeye çalışıyorum.O konuda yardımcı olabileceğiniz birşey var mı ? Hani temassızlık olabilir falan açmadan laptopun kasayı nasıl öğrenebilirim bunu ? Bir koku mesela ya da ses gelmesi falan nelere bakayım da hard disk in yanmadığını anlayayım var mı bir yöntemi ? Çok ciddi bir şekilde öğrenmem lazım çok önemli yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum.Teşekkürler şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Harddisk uçmuştur belki ama verilerin çoğu gitmemiştir bence. Laptop servisinin kalitesi arttıkça saygı unsuru olarak verileri kurtarıyorlar mı bilmiyorum. Ama bilgisayarı ara ara kapatıp aç, denk gelebilir görmesi. Kafa problemi gibi gözüküyor, aynı şeyi yaşadım pc hddsi ile, açılıyordu ara ara
Sosyal ağlarda paylaş

Hp nin müşteri servisi çok kaliteli diye duymuştum ama ver ileri kurtarıyorlar mı bilmiyorum ben de.En az bi 100 defa açtım denedim olmadı işte bende bir umut açılır diye bekliyorum.Açılsa o dakika fırlar 1 tb lik harici alırım verileri aktarırım da açılmıyor ki.Yanmasından korkuyorum işte yanmadıysa kurtarılabilir dediler ama yanıp yanmadığını nasıl anlayacağım bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...