Gothic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 aöf de okuyorum bugun eve bir kağıt geldi işte yoklama kaçağı durumundasınız falan diye yarın büroya gidip bir okuduğuma dair belgeyi alıp askerlik bürosuna gidicem fakat bir sorun var muayene olunuyormu bu dilekçe işleminde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ben ilk muayenemi uni bittikten sonra erteletirken oldum digerlerinde universite kendisi erteletiyordu ama bizim, o islemi yapmayan unilerde muayene olman gerekiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 89 şubatlıyım askerlikle ilgili hiç bişey yapmadım belge filanda gelmedi okul yapmıştır diyolar kolumdan tutup götürmesinler yarın öbürgün.. napmak lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bende öle diyodum okul yapmıştır diye ama çat diye kağıt geldi genede bir yarın muhtarlığa git varmı yokmu birşey bir danış mesala benim kağıt 1 ay önce gelmiş ama daha yeni elime ulaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 84 lüyüm daha askerlik şubesini uzaktan görmüşlüğüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 88'liyim, 3 kez askerlik şubesine gittim. İlk gidişimde 700 ikincisinde de 400 kişi sıra bekliyordu, uygun adım olarak 10'ar 10'ar sokuyorlardı içeri adamları ben tırsım girmedim. Üçüncü gidişimde de belgeyi verdim çıktım ne muayene ne de bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 moriQ said: 84 lüyüm daha askerlik şubesini uzaktan görmüşlüğüm yok. almadılar mı askere ? nası görmezsin la senin askerliği yapmış gelmiş iş bulmuş evlenmiş çoluk çocuk yapmış olman lazım.. çüş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 o kağıdı bazı askerlik şubeleri tecilli olsa da olmasa da herkese gönderiyor merak etmeyin. yazın ortasında 1000 küsür km yol yapmış, 4 gün ve bir miktar sinir kaybına uğramıştım boşu boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 eisenheim said: 89 şubatlıyım askerlikle ilgili hiç bişey yapmadım belge filanda gelmedi okul yapmıştır diyolar kolumdan tutup götürmesinler yarın öbürgün.. napmak lazım ? başıma geldi, okula git sor yapıyor musunuz ya yaptınız mı diye. bizim okul yapıyor normalde, fakat beni nasıl olduysa unutmuşlar. akşam polis geldi eve hadi gidiyoruz diye ::o epey uğraştırdı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ben de şubat 89luyum. Okulum yazı tecil ettirmemiş. yazı geldi bana da. Öğrenci belgesiyle bir dilekçeyi zarfa koy gelen yere tekrar gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Valla ben hazırlık sınıfımı bitirip bölüme başladığım sene yoklama zımbırtısı geldi askeriyeden. okuldan C3 belgesi mi ne çıkarttım. Götürdüm, verdim belgeyi askeriyeye daha da gitmeme gerek yokmus okul bitene kadar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 daha da gitmem askere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Gothic said: bende öle diyodum okul yapmıştır diye ama çat diye kağıt geldi genede bir yarın muhtarlığa git varmı yokmu birşey bir danış mesala benim kağıt 1 ay önce gelmiş ama daha yeni elime ulaşıyor o işler öle işte.. yoklama kaçağından içeri alınmazsın, askere postalanmazsın. git durumunu anlat, korkmana gerek yok. hâlâ öğrencisin öğrenci belgesi falan da al yanına. muayeneye gideceksin. 2-3gün sürebilir bu askerlik işlemleri, muayenede bişi yok. sadece bekliyorsun bol bol. sonra kağıdını alacaksın ama. okul bittikten sonra da diploman ile tecil işlerini halletmeyi unutma. 2sene tecil hakkın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bizim kuzeni okuldan alıp askere götürdüler :) okul ilgilenmemiş işlerle ve muhtarda bunlara belgeyi göndermemiş.24 ayı geçerse bu süre okusanda direk askere alıyolarmış bunu öğrenmiş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 oha felaket bir durum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 öf okuldada amma havası olmuştur şimdi. ASDJŞLSDKDS.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar