Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Beyninin 100%ünü kullanırsan sadece çok akıllı olursun o kadar. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Vallaha bu dediğin rivayet doğru olabilir ben araştırmalara ve geliştirmelere şimdiden başlayayım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Böle bir şey olabileceğine inanıyorum.. (şahsen)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Apache, 14 Mayıs 2004 15:46 tarihinde demiş ki: chemical yazdığın her konu normal olsa bile garbage içeriğine kayıyor.. farkettinmi? Ben farkediyorum ve chem için üzülüyorum düşünmeden etmeden konu açıyor ondan sonra insanların negatif tepkilerini topluyor yanlış tabi..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 aha uçtum hahaha çok güzeel bişeymiş yaa!!![signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Yercekimine meydan okumak? :)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 yerçekimi mi o da ne? öle bişi yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 DonCorleone yine bişi parçalıcak bekliyorum ve soruyorum? Nasıl yok yerçekimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Kimse daha önce sordu mu bilemiycem çünkü formu tamamen okumadım ..Ama aklıma ilk geren soru neremizle uçucağımız oldu ?..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Thore, 14 Mayıs 2004 21:14 tarihinde demiş ki: diğer topice de yazdım , beynin sınırlarını bilmeyen insanoğlu %3'ünü kullandığını nasıl bilebilir bana saçma geliyor bu ... +1 Bende hep merak etmişimdir neye göre söylüyorlar bunu insan beyninin %3 ünü kullanıyor.nasıl yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 kütleçekimi war yerçekimi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 insanın beynini ne kadar kullandığı ile ilgili bir ölçüm vermek imkansızdır. limitlerini bilmek de imkansızdır. daha çok kullandığımızda ne olacağını bilmek de imkansızdır. rivayet değildir, tahmindir. bence saçma ve basit bir tahmindir[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 dogruluk payi olabilir ama (aslinda inanmak istesem dahi) pek de inanilasi bir sey gibi durmuyor ama gercekten de %100 unu kullanabilen bir insanin(ki artik insan olmaktan cikar) neler yapabilecegi de büyük bir tartisma konusu[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: elma, 14 Mayıs 2004 15:29 tarihinde demiş ki: haskt.r chemical beyninin %1 ini kullanırsa s.ctk demek . LOL!:lol: said: SADIST01, 14 Mayıs 2004 14:49 tarihinde demiş ki: Bazı bilimadamları; insanın, eğer beyninin %100'ünü kullanabilirse konsantre olarak uçabileceğini açıkladılar. tabi ki bu bir varsayım, kesin bir şey yok. Ama beyninin %3-4'ünü kullanarak hipnoz edip, camları çatlatabilen insanlarla beyninin %100'ünü kullanan birisini kıyaslarsak pek de abartı olmadığını anlarız. (herkes kendini ifade etsin, tartışalım) İnsanlar,sadece öldükleri zaman beyinlerinin %100 ünü kullanma şanslarına sahipler :) imkaansız bir şey... Beynini geliştiremiyorsun zaten belirli bir yerden sonra.. Hafıza vs vs den ziyade,yapısal olarak...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Buda rahipleri uçmaz. Yok öyle bişey. İnsan beynini %100 kullanmayı bırak lipposuction yaptırsa bile uçmaz. Niye uçsun ki? Bu mantıkla insan beyninin içinde uçma bölümü diye bişey var hiç kullanılmayan.. Bazı arkadaşlarda iyi çalışıyor o bölüm galiba.. Baksanıza uçmuşta uçmuşlar.. Yok efendim insan beyninin %100 ünü kullanırsa uçarmış. Nereye uçuyorsun? Sorarlar bi adama nerde senin kanatların diye? Yerçekimi ne ayak diye. Bence insan beyninin %100 ünü kullanırsa en fazla, daha fazla işlem yaparlar, daha fazla şeyi daha farklı açılardan daha kısa sürede düşünürler.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bgu dediklerini yapmak için estel 10 unu kaulllanman bile yeter yada biraz içte gel bak nası uçuyosun[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Estel tamam güzel uçamaz , bende sana hak veriyorum o zmn beyinde uçma bölümü gibi bişey olması lazım nası uçacaksın , ama inan dediklerin kadar basit kalmaz en azından %5'i geçmediğini bilim adamları defalarca söyledi , ki bu %5 en zekiler gibi bişey,uçmak olmasa bile insanın beynini %100 kullanırsa öleceğini tahmin ediyorum nedeni baktığın yerlerde garip şeyler görebilirsin böylece beynin çıldırmaya başlar ölüme kdr gider yani sonuçta bir bölüm değil bütün gelimler full çalışcak. * İçeri gider uçmayı dener *[signature][hline]Blind Guardian - Noldor ( Dead Winter Nights ) Noir Staff - Netbul Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Beyninin normal insanlardan fazlasını kullanabilenler deliriyor bilmem biliyor musunuz? Delilik ile dahilik arasında ince bir çizgi vardır.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 superman olıcakmıyız o zman[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Tabi lamacım... kafana geçirirsin bi huni sırtına da bir perde.... süpermen olursun.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Bi yerde okumuştum insan beyni 26 dili en ii şekilde öğrenebilecek kapasitedeymiş. İstesek 26 dili anadilimiz gibi konuşuruz ama nerdee.. Anca 2 dil öörenioruz, zaten 1ide anadilimiz.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ya bırak %5ını ben yuzde %1ını kullanamam lem bu beynımı ıyı seylere hep baska seylerde[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Zapık llama :)[signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Tahmınımce %60 ı ucmak ıcın cok yeterlıdır,%100 demek saf enerji demektir.[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Dragonutopia, 16 Mayıs 2004 15:45 tarihinde demiş ki: Tahmınımce %60 ı ucmak ıcın cok yeterlıdır,%100 demek saf enerji demektir. %37.5'te yeni özellikler kazanıyoruz. bu özellikler arasında uzaktan kaşık eğme, saati değiştirme gibi yetenekler var. fakat bu yetenekleri kazanabilmek için skill point'e ihtiyacımız var, sadece experience yetmiyor. skill point için öncelikle marketten alacağınız quest'leri tamamlamanız gerek. %37.5'ini kullanmaya başlayınca aynı zamanda guild veya clan da kurabiliyorsunuz.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar