Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Rivayet Mi?

SADIST01

Öne çıkan mesajlar

said:
Apache, 14 Mayıs 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
chemical yazdığın her konu normal olsa bile garbage içeriğine kayıyor.. farkettinmi?

Ben farkediyorum ve chem için üzülüyorum düşünmeden etmeden konu açıyor ondan sonra insanların negatif tepkilerini
topluyor yanlış tabi..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

dogruluk payi olabilir ama (aslinda inanmak istesem dahi) pek de inanilasi bir sey gibi durmuyor

ama gercekten de %100 unu kullanabilen bir insanin(ki artik insan olmaktan cikar) neler yapabilecegi de büyük bir tartisma konusu[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 14 Mayıs 2004 15:29 tarihinde demiş ki:
haskt.r chemical beyninin %1 ini kullanırsa s.ctk demek .

LOL!:lol:

said:
SADIST01, 14 Mayıs 2004 14:49 tarihinde demiş ki:
Bazı bilimadamları; insanın, eğer beyninin %100'ünü kullanabilirse konsantre olarak uçabileceğini açıkladılar. tabi ki bu bir varsayım, kesin bir şey yok.
Ama beyninin %3-4'ünü kullanarak hipnoz edip, camları çatlatabilen insanlarla beyninin %100'ünü kullanan birisini kıyaslarsak pek de abartı olmadığını anlarız.

(herkes kendini ifade etsin, tartışalım)

İnsanlar,sadece öldükleri zaman beyinlerinin %100 ünü kullanma şanslarına sahipler :)

imkaansız bir şey...

Beynini geliştiremiyorsun zaten belirli bir yerden sonra..
Hafıza vs vs den ziyade,yapısal olarak...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

Buda rahipleri uçmaz. Yok öyle bişey.

İnsan beynini %100 kullanmayı bırak lipposuction yaptırsa bile uçmaz. Niye uçsun ki? Bu mantıkla insan beyninin içinde uçma bölümü diye bişey var hiç kullanılmayan.. Bazı arkadaşlarda iyi çalışıyor o bölüm galiba.. Baksanıza uçmuşta uçmuşlar.. Yok efendim insan beyninin %100 ünü kullanırsa uçarmış. Nereye uçuyorsun? Sorarlar bi adama nerde senin kanatların diye? Yerçekimi ne ayak diye. Bence insan beyninin %100 ünü kullanırsa en fazla, daha fazla işlem yaparlar, daha fazla şeyi daha farklı açılardan daha kısa sürede düşünürler.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel tamam güzel uçamaz , bende sana hak veriyorum o zmn beyinde uçma bölümü gibi bişey olması lazım nası uçacaksın , ama inan dediklerin kadar basit kalmaz en azından %5'i geçmediğini bilim adamları defalarca söyledi , ki bu %5 en zekiler gibi bişey,uçmak olmasa bile insanın beynini %100 kullanırsa öleceğini tahmin ediyorum nedeni baktığın yerlerde garip şeyler görebilirsin böylece beynin çıldırmaya başlar ölüme kdr gider yani sonuçta bir bölüm değil bütün gelimler full çalışcak.

* İçeri gider uçmayı dener *[signature][hline]Blind Guardian - Noldor ( Dead Winter Nights )
Noir Staff - Netbul Admin
Sosyal ağlarda paylaş

Beyninin normal insanlardan fazlasını kullanabilenler deliriyor bilmem biliyor musunuz? Delilik ile dahilik arasında ince bir çizgi vardır.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi lamacım... kafana geçirirsin bi huni sırtına da bir perde.... süpermen olursun.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 16 Mayıs 2004 15:45 tarihinde demiş ki:
Tahmınımce %60 ı ucmak ıcın cok yeterlıdır,%100 demek saf enerji demektir.

%37.5'te yeni özellikler kazanıyoruz. bu özellikler arasında uzaktan kaşık eğme, saati değiştirme gibi yetenekler var. fakat bu yetenekleri kazanabilmek için skill point'e ihtiyacımız var, sadece experience yetmiyor. skill point için öncelikle marketten alacağınız quest'leri tamamlamanız gerek. %37.5'ini kullanmaya başlayınca aynı zamanda guild veya clan da kurabiliyorsunuz.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...