Reksa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya şarkının adı where are you. yeaaaahhh..where are you? diye başlıyodu şarkı eski bi şarkı bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yok kimse bilmez buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya bi şarkı varmış adı ....talk about you love harika bi melodisi var bulsam telefona melodi yapıcam onuda şarkının tam adını bilmiyorm.. kimin söylediğinide bilmiyorum imdak la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 melodisi dım dim dirim dam dom dum dum dum daram daram dom haran haran haran dı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 huh huh huh huhu filan yapıyodu ince maymunsu bi ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bi sarki vardi adam bi yerinde love diyodu hangisiydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 la şarkının bilmediğim adını bile yanlş yazmışım talk about your love filan ama öncesi var.. nyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Reksa said: huh huh huh huhu filan yapıyodu ince maymunsu bi ses. ahua, bu sarkiyi bende ariyom lan youtube da envai cesit maymun efekti arattim bulamadim sarkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar