Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kavak Yelleri Mine'nin arabası

abril

Öne çıkan mesajlar

roket adam said:
Çok hoş bi kız yaa. Yaşıtım olsa bi tur atardım

arabasıyla

Oheaufs.

Şey diyecektim ben, kız hoştu cidden falan ama geçen böyle bi gördüm maço bi elemanla takılıyor falan.

Bir şey daha diyim, ben bu kızı ne zaman dizide görsem gülücek gibi hali var sürekli, ağlarken bile böyle hah şimdi basıcak kahkahayı diye bekliyorum falan.

Son bir şey; diyizi annem izliyor, benim işim olmaz yani..
Sosyal ağlarda paylaş

lancia da katılmıyorum açıkcası. delta aldı arkadasım gecen ay. fiat ın kendi uretimleri arasında olan benzerlik yadsınamaz. ama fiat bravo nun ic mekanı basarılı idi ornegin. plastik kalitesi ve bazı ince detayların yoksunlugundan kan kaybediyordu.

acıkcası benzer bir anlayısla dizayn edilmiş, daha radikal bir gorunume sahip olan, daha cesur ve yenilikci, ustelik konsolu, dosemesi, plastigi daha kaliteli bir hale getirilmis bir arabaya fiat aracı bile olsa cogu surucu hayır demeyecektir acıkcası.

24k euro ya turbo besleme 160 hp benzinli araba alıyorsunuz. 2k falan da dosemeye, kaplamaya, donanıma harcasanız 26k ya gayet şık bir araba demek. ki sene sonu kalan arac varsa eger pazarlık payı vardır.

26k ya o sınıfta 0 km merkep vermiyorlar bu devirde.

sadece guvenlik donanım seviyesini bilmiyorum lancia ların. eger baya kırpılmış ise yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya dandik deme sebebim birazda ortak parça kullanımı doğrusu. Mesela Fiat Panda, Fiat 500, Fiat Punto, Lancia Delta'nın otomatik vites tasarımı birebir aynı. Bu arabalar arasında Panda 20 bin desek, Delta da 50 bi olsa 2 kattan fazla fark var ve Panda'dan inip Lancia Delta'ya bindiğinizde yabancılık çekmiyorsunuz. Gerçekten üzücü.

Mi-To'da keza havalandırma ızgaraları insanda "bune ya" hissi uyandırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi mi-to demene gerek yok, o güzelim brera iç mekanında bile kafam kadar vida başlarını görüp sayabiliyodun. kötü ya :/

edit: bu arada yazarken ellerimin arasından örümcek dolaşıyomuş masada, yerimden zıpladım. şerefsiz bi de masayla aynı renk, algılayamadım başta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...