abril Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Arkadaşlar Kavak Yellerindeki Mine'nin arabasının markası modeli nedir acaba aranızda bilen var mı? 72. bölüm kavak yelleri 6. dakikada falan gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 lancia ypsilon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abril Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 çok teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ayni arabayi gercek hayattada kullaniyor :) gecen gordumde kendilerini iyimis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 aman sıhhati yerinde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bütçesi çok kötü ya bu dizinin hiç paraya kıyıp bir temaya uyduralım diye uğraşmıyorlar işadamı babasına tahta çubuklardan mezar yapmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Çok hoş bi kız yaa. Yaşıtım olsa bi tur atardım arabasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 basenleri kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Red said: basenleri kötü kocaman kalçası var abi.. gördüm ve daha fazlası... öküz gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Bizim komşularda var bu arabadan da, türkiyeye çok az gelmiş diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 roket adam said: Çok hoş bi kız yaa. Yaşıtım olsa bi tur atardım arabasıyla Oheaufs. Şey diyecektim ben, kız hoştu cidden falan ama geçen böyle bi gördüm maço bi elemanla takılıyor falan. Bir şey daha diyim, ben bu kızı ne zaman dizide görsem gülücek gibi hali var sürekli, ağlarken bile böyle hah şimdi basıcak kahkahayı diye bekliyorum falan. Son bir şey; diyizi annem izliyor, benim işim olmaz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Eralp said: Bizim komşularda var bu arabadan da, türkiyeye çok az gelmiş diyorlardı. çok az gelmiyor, çok az alan oluyor. sorun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 İki renk modelleri hoş görünüyor. İki renk arabaları hep sevmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 esime baktıgım araclardandı. cift renklileri begenmisti üstelik. ama donanım olarak soyle dolusunu almak isteyince cıkan fiyatın degmedigine karar verdik. bosunu ise o istemedi. bir de resimlerde gorundugu gıbı degıldi ic mekan binince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 uzaktan fena gözükmüyo da yakından falan dandik bi araba bence.ama normal yani o fiyat için iyi sayılır. fiatın işte ne bekliosunuz. ha bu arada ben de fiat kullanıorum ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Fiat grubunun çoğu arabası aynı dandiklikte ya. Lancia ve malesef Alfa'da dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 lancia da katılmıyorum açıkcası. delta aldı arkadasım gecen ay. fiat ın kendi uretimleri arasında olan benzerlik yadsınamaz. ama fiat bravo nun ic mekanı basarılı idi ornegin. plastik kalitesi ve bazı ince detayların yoksunlugundan kan kaybediyordu. acıkcası benzer bir anlayısla dizayn edilmiş, daha radikal bir gorunume sahip olan, daha cesur ve yenilikci, ustelik konsolu, dosemesi, plastigi daha kaliteli bir hale getirilmis bir arabaya fiat aracı bile olsa cogu surucu hayır demeyecektir acıkcası. 24k euro ya turbo besleme 160 hp benzinli araba alıyorsunuz. 2k falan da dosemeye, kaplamaya, donanıma harcasanız 26k ya gayet şık bir araba demek. ki sene sonu kalan arac varsa eger pazarlık payı vardır. 26k ya o sınıfta 0 km merkep vermiyorlar bu devirde. sadece guvenlik donanım seviyesini bilmiyorum lancia ların. eger baya kırpılmış ise yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Ya dandik deme sebebim birazda ortak parça kullanımı doğrusu. Mesela Fiat Panda, Fiat 500, Fiat Punto, Lancia Delta'nın otomatik vites tasarımı birebir aynı. Bu arabalar arasında Panda 20 bin desek, Delta da 50 bi olsa 2 kattan fazla fark var ve Panda'dan inip Lancia Delta'ya bindiğinizde yabancılık çekmiyorsunuz. Gerçekten üzücü. Mi-To'da keza havalandırma ızgaraları insanda "bune ya" hissi uyandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 abi mi-to demene gerek yok, o güzelim brera iç mekanında bile kafam kadar vida başlarını görüp sayabiliyodun. kötü ya :/ edit: bu arada yazarken ellerimin arasından örümcek dolaşıyomuş masada, yerimden zıpladım. şerefsiz bi de masayla aynı renk, algılayamadım başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar