catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bülent korkmaz geldi iyi oldu bence baya gs için hayırlısı ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Her ne kadar teknik direktörlüğüne tam güvenmesemde :) Bir GSlik olarak kaptanı tekrar saha kenarında olsada görmek güzel bir duygu olur. Lucescu geleceğine onun oynatcağı o anti futbolu izleyeceğimede gs bir zahmet küme düşsün daha az üzülürüm. hazır tekrar maç zevkim gelmiş. Gene bitirmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 lucescu gelse şu kadroyla neler yapardı. göze hoş gelen futbol oynatmasa da, adam radu niculescu gibi adamlarla ile liverpool gibi takımlara kafa tutuyordu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 fb den daha beter olcaz bu tip kararlar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 fener gibi devam mı etseydik rezil td ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 gs bu sene için zaten artık kafasında bitirdi şampiyonluğu. geçen senede takımı kurup 1 sene sonra şampion oluruz durumu vardı ama beklenmedik iyi gitti herşey. bu sene olmadı o iş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ben bordeaux maçından sonra kovarlar diye düşünüyordum, o kadar bile sabredememişler demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 seyrantepeye kadar idare edicek biri getirildi işte.stadla birlikte gelir saglam bi td ayrıca şimdi herkes gs den bi cacık olmaz gs bitti diyor.gs bu tür zamanların takımı ztn :).yine şampiyonuz bulent korkmaz var ama sonuçta kaliiyi tek yetkili yapıcaklar büyük ihtimal.kalli göstericek bulent uygulayacak. en azından bülent gazdır.türk futbolculara yansıtır bunu.hasan şaş ayhan falan iyi olur yani.ne varsa türklerde var meira gitsin bu arada.çok sevdim ilk geldiğinde.ama adam çok hata yapıo.yani olasada olur olmasada olur bi adam.emre gungor dah iyi ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 GS'nin bu duruma geleceği Skibbe geldiğinden beri belliydi.Çapsız,iddiasız bir teknik direktör.Bu takımın kadrosu ne durumda olursa olsun ligde şampiyonluğa oynaması gereken bir takım olduğunu farkedemedi,farketmeyecekti de.Son yılların en güzel kadrolarından birini heba etti. Kısa dönem için Bülent Korkmaz doğru bir tercih.En azından takımın çapını biliyor ve futbolcuları motive edebilir.Bu saatten sonra şampiyonluk imkansıza yakın zaten,bari sezon sonuna kadar güzel futbol izleyelim. Yönetimin yapması gereken takımdaki futbol katillerini göndermek ve uzun dönem için iddialı bir hoca ile anlaşmak.Revizyona gidilecekse de bu revizyon kesinlikle Lincoln,Baros gibi belli kalitedeki isimleri kapsamamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 skibbenin teknik yeterliligi ayri bir konu, gonderilisi ayri bir konu. kaldi ki, skibbeyi de aziz yildirim getirmedi galatasarayin basina (ruhlar aleminde yasamiyorsunuz). skibbenin kotu bir teknik direktor olmasi "oley be, iyi ki gonderdiler" dedirtmemeli. madem bir bok yiyorsun, sonuna kadar arkasinda ol, getirdigin teknik direktorler devam et. basinda cikacak tepkilerden korkup milletin gozunu boyamacilik _bence_ cok politik ve samimi olmayan bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 çok iyi bir td olmadıgını biliyoduk.ama yani kocaelinden samiyende ferguson 5 yese gönderilirdi.1-0 falan yenilsek suçlu futbolcular olurdu.5 yedik skibbe gitti.bence şuana kadar iyi bile desteklediler.ben galatasrayın bu kadar maglubiyet aldıgını görmedim yani.kadro güzel.yendikmi 3-4 atıp yeniyoruz.ama yenildiğimiz maçlarda da çok 4 yiyoruz.ve güzel top oynasakta çok salak puanlar kaybettiğimiz maçlar oldu alpaslanı koy serkan kurtuluşu koy.sen onlara o şansı ver.değerlediremezlerse ztn kesilir takımdan. yani bu kadr zor bişi değil.geniş kadro var.iyi bi takım.e kur bi zahmet o takımı.hayatımda ilk defa samiyende bu kadar ezildğimizi gördüm.skor olarak değil.futbol olarak.kaleye gidemedik ya.hiç bişi yapamadık. öyle böyle gol atan bi yaser var.sen ne diye umit karanı oynatıosun.adam bitmiş artık yani.tamam çok sevdiğim bi adamdı.efsane şekilde goller attı maçlar kazandırdı.ama bitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bülent korkmaz a yazık olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 3-3 olsa bugün idmandaydı skibbe. kader =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bülent korkmazın şu anda bana göre tek artısı tüm takımın ona saygı duyması. TD'lik kariyeri Galatasaray için yetersiz orası kesin. ama şu anki hali Fatih Terim'in ilk seneleri gibi. ve burada Bülent için tek olumlu nokta bu. ne kalli kadar katı ne de skibbe kadar otorite boşluğu yaratacaktır bence. öte yandan GS'nin yurtdışında farklı oynamasının sebebi kalliydi bana göre. kalli futboldan çok iyi anlayan bir adam. her uefa maçı öncesi rakip takımı analiz etmesi için gönderildi ve gerekli her türlü bilgiyi skibbeye verdi. ve uefada buralara gelmenin sebebi de bana göre buydu. eğer Bülent Kalli'nin kendisine yardım etmesine izin verirse iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Ama yardım etme sınırı suistimale geçmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bu video başta skibbe,sabri,ümit karan ve diğerleri içindir/facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya teknik direktor gondermek de moda oldu iyice 3 buyuklerde, habire bir teknik direktor gidiyor her sene, bu sene 2 oldu fener de gaza gelir simdi aziz o da 2-3 haftaya aragonesi yollar guizayla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Hoşgeldin Büyük Kaptan #3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Spiegel said: ya teknik direktor gondermek de moda oldu iyice 3 buyuklerde, habire bir teknik direktor gidiyor her sene, bu sene 2 oldu fener de gaza gelir simdi aziz o da 2-3 haftaya aragonesi yollar guizayla beraber Mancini yoldaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 toggie said: fener gibi devam mı etseydik rezil td ile? en baştan anlaşmayacaktık skibeyle hagi ile bişey denedik tutmadı, üstüne bülent le anlaştık şimdi feldkampla da olmadı yine farklı bir görev için çağırdık fener in sorunu td değil ki komple dengesiz(stabil olmayan) bir takım zararın neresinden dönmüyoruz, daha farklı zarar edelim diye hareket ediyoruz gerçi sakatlıklar yüzünden de bu hale geldik forvet formsuz kaldı, sabri sıçtı batırdı üstüne 3lü defans deneyişleri verimsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Cantona said: arkadaşlar bence çok yanlış kararlar almaya devam ediyor galatasaray skibbe kötüydü bülent korkmaz ultra kötü gençlerbirliğinden tartışıp ayrılmış bursadan tartışıp ayrılmış bi tek erciyeste bir şeyler yaptı o da 2 sene önce şu anki galatasaray yönetimi herkesin işine burnunu sokuyor bülent burnunu sokturmaz işini yine kaos yine hüsran yine kara günler olur galatasaray adına tüm galatasaray camiasına geçmiş olsun bu kadro kupasız kapattı ya yılı çok gülüyorum yaw saygılar Arkadaşlar, sayın "Cantona Hodjaefendi" uzun bir meditasyondan sonra bir kehanette daha bulundu. hodjanın dünkü büyük başarısından sonra bu da gerçekleşecek ve orçunun izniyle gs yerle yeksan olacaktır... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 khala said: Hoşgeldin Büyük Kaptan #3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Şampiyonluk konusunda şimdilik kesin birşey söylenemez, sonuçta geçen yıl da teknik direktör değişmişti ama yine de şampiyon olmuştuk. Ama uefa da büyük ihtimal turu geçemeyiz bence. Bülent Korkmaz' ın gelmesiyle ilgili yorum yapmak için de birkaç hafta beklememiz gerek sanırsam. Önceki takımlarında elindeki kadro belirliydi de birşey yapamadı sonuçta. Galatasaray çok daha farklı bir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 baros'u kewell'ı oynatmak icin baros'tan kewell'dan buyuk t.d. lazım. bulent korkmaz bu sorumluluğu kaldıramaz. severim sevmesine de, gerekli teknik bilgiye veya kişisel olgunluğa sahip değil. galatasaray skibbe'yi bile arar. bu arada, galatasaray taraftarının daha 3-4 sene önce kovduğu hagi'yi yeniden bağrına basarak çağırması ayrı bir nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar