Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

war mı aoc mu?

sandino

Öne çıkan mesajlar

aoc da daha hala sorunlar var... o sorunlar düzelirse oyun güzel olur ama sorunlar çözülmicek gibi duruo... war gün geçtikçe daha güzel oluo... oyuncu sayısada gayet yüksek... yer gece kale kuşatması yapıoruz guildce... war ı tercih et derim ben... pişman kalmazsın... war dan sonra wow aşkın depreşebilir ve tekrar wow oynayabilirsin ama o zamanda attan inip eşşee binmiş hissi alırsın...
Sosyal ağlarda paylaş

wow dan sonra ikisi de açmaz seni. ben ikisini de denedim aynı şekilde wowdan sıkılarak. war> aoc bence. ha nedir, wow un yerini tutamıyor ikisi de, war ın grafikleri gözümü yoruyor benim. wow u uykum gelmezse hiç yorulmadan saatlerce oynayabilirim fakat war için aynı şeyi söyleyemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

War ile AoCı karşılaştırmak yanlış bence, son derece farklı konseptlere sahip ikisi.

İkisi arasında karasızsan oyunlar hakkında gidip araştırma yap derim .

Bi de WoWda sıkılıyorsan WARın seni çok da açacağını sanmam bu da dip not olsun.

edit: Ha bi de AoC hala ''fubar'' damgası yiyo sağda solda. Gidip kendiniz denemeden bu yorumları yapıyorsanız cidden üzülürüm sizin adınıza çünkü çok şey kaçırıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:
aoc da daha hala sorunlar var... o sorunlar düzelirse oyun güzel olur ama sorunlar çözülmicek gibi duruo... war gün geçtikçe daha güzel oluo... oyuncu sayısada gayet yüksek... yer gece kale kuşatması yapıoruz guildce... war ı tercih et derim ben... pişman kalmazsın... war dan sonra wow aşkın depreşebilir ve tekrar wow oynayabilirsin ama o zamanda attan inip eşşee binmiş hissi alırsın...

O sorunlar neymiş merak ettim ? Craft ı hallettiler, pvm dedik yeni dungeonlar koydular , Pvp desen 2 çeşit pvp mini game , Pk sistemi var , pvp LVL sistemi koydular , lvl atladıkca item vs.. kazanıyorsun , Guild savaşları var
Sosyal ağlarda paylaş

Age of Conan piyasadaki en iyi themepark mmorpg.

Ama wow gibi themepark olayından sıkıldıysan ne aoc ne war seni açar.

Mecburen sandbox oyun çıkmasını bekleyeceksin.

Yine de o zaman geçene kadar age of conan'ı deniyebilirsin, bana göre WAR'dan kat kat daha güzel bir oyun. WAR'da lvl 30'a kadar dayanabildim anca, ama AoC'da 4 tane karakterim var lvl 80, 70.

Ama yine de ille WAR isterim diyorsan oynayacağın server'a göre destro ya da order olacağına karar ver çünkü oyunca ciddi bir dengesizlik var, başlangıçta doğru server'a geçemezsen çok zorlanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

hem aoc hem de war accountum aktif şu an.Kesinlikle War daha eğlenceli geliyor bana.Zira dedikleri gibi war tamamen pvp üzerine bir oyun.PvE insanıysan hiç bulaşma derim.

Alakasız Soru: Paticik'teki War oyuncuları hangi serverda?

Ayrıca Aoc'ın değişik bir combat sistemi var ve bu herkese uymuyor.Kimisi inanılmaz hardcore skill based görürken kimisi de amelelik olarak görüyor.Birinden bi bul dene bence Aoc'a karar vermeden.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında WoW'un nesinden sıkıldığını söylersen burdakiler war/aoc haricinde de sana öneride bulunabilirler. Bana göre pvp içeriği arıyorsan War/AoC karşılaştırması yapabilirsin, AoC daha hardcore vari ama grafik açısından biraz kasvetli olduğu için uzun vadede rahatsızlık yaratıyor. Warhammer'a gelirsekde oyun açıkcası istendiği ilgiyi yakalayamadığı ama ben casual oyuncuyum arada girer pvp yapar veya bir dungeon run yapar çıkarım diyorsan WAR tam sana göre derim. Bu iki oyun haricinde pve/raid içeriği arıyorsanda ya ben ve arkadaşlarım gibi EQ2 ya da LOTRO,Vanguard gibi pve/raid içeriği oturmuş minimum buglı oyun oynarsın en azından daha iyi yeni bir oyun çıkana kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

war'ın pvpsi bence çok kötü hatta kelime dağarcığımı taradım fena sayılmaz ama genede karşılığını bulamadım tek düze zevksiz DENGESİZ AMAÇSIZ.oyun genel anlamda kötü bir wow kopyası.bulaşma

aoc matah mı değil bana nedense mmo hissini veremiyor ama bazı konularda piyasanın en iyi oyunu.atmosfer çok güzel insanı içine çekiyor grafiklerden zaten bahsetmeye gerek yok combat sistemi gerçekten güzel melee oynadıktan sonra diğer oyunlarda melee oynamak banal geliyor.bilmiyorum oyunda birşey eksik ne olduğunu bilmiyorum ama bana çok zevk vermiyor.Senin için Wow dan daha eğlenceli olur mu bilmiyorum ama war mı aoc mu da wow dan sonra değişiklik için oynanıcak oyun bence aoc
Sosyal ağlarda paylaş

ben War'un wow kopyası olduğuna pek katılmıyorum.Çoğu yönüyle Wow'dan ayrılan bir oyun.PVP'de güzel bir takımın olduğu zaman da tek düze değil gayet stratejik ve eğlenceli oynayabiliyorsun.
Zevk meselesi tabi ki.Aoc'daki pvp de benim pek hoşuma gitmiyor açıkçası.Tüm Max. levelların bir mekana yığılıp birbirlerini ganklemesinden ibaret genelde.(Siege'de varmış ama denemedim)
Sosyal ağlarda paylaş

aoc nin pvpsine örnek vereyim.mitra idim mob kesiyorum en uzak hasarı verebileceğim büyü mesafem 70 feet civarı idi.ranger 120 feetten önce root attı sonra 2 ok ile beni gangledi.neyse sonra başka bir yere gittim aynı ranger.kendisi ozamanlar lvl 80 idi ben lvl 65.çok eğlenceli bir pvp yaşadım.ki bu keshettada değildi.keshettada bütün lvl 80ler orada ganglik yapiyorlar çok eğlenceli evet.warhammerı alalım gerisine gerek yok.pve yapıp lvlimi maksimum yapabileyim sonra pvp yaparım.benim anlayığım bu.lvl 80 olup lvl 65 ganglayacak ortamı oyunun başında yaratırsan sonradan gelecek murder point sistemi pek fayda etmez ne yazık ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...