BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 toa veya si'den herhangi birini aktive etmemiş biri girip acount ekranından kontrol edebilir mi acaba? birkaç saattir giriyorum sürekli "|b|Validate" oluyor ekranın en altında ve tıklanmıyor teşekkürler[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 sana mail geliyor olmasi lazim bilgi degistirebilmen icin...[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bu arada black :P artik uydu firlatmaya gerek kalmadi, baglantilar çok şık :)[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 derdim bilgi değiştirmek değil ki expansion aktive etmek orada cd key yazılan bir ekran var ve altında da validate var ama validate aktif hale gelmiyo cd keyi yazınca bağlantılar şık değil hala benim için 56k kullnabiliyorum sadece tamam ping olarak idare ediyor ama aylık fatura coşuyor yine[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 client ile girip sunucuların geldiği ekranda activate expansion deyince de şu sayfaya yolluyor, dünden beri düzelmedi; http://camelot-europe.goa.com/err/inscription-err-en.html bu EU'daki acount, subscription vs olayları kadar da bir yerinden kan getiren durum hiçbir oyunda olmadı yani eskiden de böyleydi halen böyle gıcık ettiler başından beri acount alamazsın şifreni kaybedersin adresine yollarlar, şifreni değiştiremezsin verdikleri abidik gubidik şifreyi unutmamak için ya alnına yazacaksın ya da bilgisayarın monitörüne vs de vs[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 neyse orada bir açıklama varmış zaten görmemişim ama tabi ayın 11inde yapılan bir açıklama, 1 hafta olacak çözememişler hala yuh yani Some news also about the subscription pages. After some initial difficulties, the system now works well, with only a few display problems left to correct. The players who encountered some difficulties in activating their Trials of Atlantis expansions this weekend can try again, this should work normally now. If however you encountered other complications, do not hesitate to write to [email protected], our teams will investigate your problem thoroughly.[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başka hiçbir MMO'da goa'nın yaptığı kadar büyük sorumsuzluk görmedim, en son ayın 12sinde yapılmış bir açıklama ve sonrasında tek bir kelime yok, subs olayı çalışmıyor, ben mi körüm yoksa daoc-eu sitesinde forum diye bir şey yok mu? yapamıyoruz acık daha bekleyin yazar insan, sanırsın ki oyun abandonware olmuş da sahipsiz kalmış, ayıp yani altı üstü birkaç harf ve rakam girecez onu bile becerememişler, bu adamlar expansionları patchleri falan nasıl sunucularına ekliyolar hayret, sanırım her bir patch 1 ayda anca adam gibi oturtuluyodur sabah sabah tansiyonum çıktı böle soldan gelmeye başladılar bana yaw[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 şükretceksin allain fransizininin elinden bu kadar gelio lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 nesine şükrediyim elinde bişe olur da şükredersin bunlar resmen beceriksiz[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 oyuna girebildine şükret :) said: Ceti, 16 Mayıs 2004 20:39 tarihinde demiş ki: goa ya fucktards ve frechfucks dedigim icin banladilar. yada ceti stayl mail at :p [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 18 Mayıs 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 oyuna giremiyorum çünkü elimdeki versiyon hepsini birden yüklüyor, o versiyonla da expansionları aktive etmeden giremiyosun[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 validate yanmiomu sende? burdaki gibi[Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 18 Mayıs 2004 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 evet yanmıyodu ama demin yine denedim toa alanına girdim keyi olmadı, si alanına girince yandı ben de validate e bastım şu anda iki expansion da aktif görünüyo orada ama key daoc+si+toa keyiydi, ben eski daoc acountuma bu keyi girdim, bir sorun olur mu bilmiyorum yani yeni bir acount açmadan eski acounta girmiş oldum şu anda sitedeki o ekranda her ikisi de active görünüyor ama client ile girince no expansions installed yazıyor anlamadım bişe, client ile gelen sunucu ekranında yukarıda activate eexpansion deyince de o subsrciption sayfası çıkıyor işte, şu anda müsait değiliz cumaya gittik gelicez ekranı çıkıyor siteden expansionları aktive edince bir süre mi geçiyor clientta bunu görebilmem için bilmiyorum, belki öyledir diye kapadım gitti[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 çok ilginç ya direk aktif olmasi lasim cdkey i girip validate dedinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bi dk ya sen eski acc unami yaptin bunu yeni acc unu açtirmadinmi daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 hayır eski acounta yaptım eski acountumda karakterlerim var çünkü bir daha yeni açmadım AO'da bu tip bir şey yaptığında sanırım 1 ay ücretsiz oyun hakkı bir sonraki aya ekleniyodu, bunda da öyledir herhalde dedim ya da 1 ay ücretsiz oyun süresi de çok önemli değil olmayıversin, elimdeki key daoc (1 ay)+si+toa idi, ben zaten açık olan hesaba girdim bu keyi, yine si ve toa'nın aktive edilmesi gerekir, bir kaybım olursa o da yeni bir daoc hesabı ve 1 ay oyun süresi hakkı olur, o da dediğim gibi sorun değil böyle düşündüm ama eğer hazır acounta bunu girersen sistem kafayı yer derseniz eyvallah o da ayrı bir beceriksizlikmiş lol[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 tek cdkey ile hepsini aktif ediosa anca onu 0 acc açarak yapabilirsin mantiken böle eski acc ina uyguladiinda 2 expenşin birden olduysa ii ama o 1 ay beleşi unut derim öle bi güzellik yapçaklarini hiç sanmiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 işte öyleyse orda da salaklarmış ne diyim sorun değil, derdim o 1 ay veya ikinci acount değil zaten derdim o verdiğin ekranda iki expansion da aktif görünmesine rağmen client niye no expansion installed diyo :) yani derdimi update ettim son hali bu lol[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 goa customer support a başvur cvp alamassin şekil 1a daki gibi ceti stayl bi mail at :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 onu yapalı 2 gün oluyo zaten :p yok yok kesin artık, bu adamlar uyuzmuş ben unutmuşum, ilk girişte de delirtmişlerdi beni[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 walla benim bir dediimi 2 etmedi zamaninda onlar subs dieştirin dedim 2 gün sonra yeni subs geldi severim yani goa yi :p sen 2 expenşini alsaydin ve ayri ayri sidikey olsaydi böle uraşmazdin bak suçlu sensin şimdi zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 oh be aktif olmuş demek ki goa'nın jeton acık köşeli 5 günde aktive edebildim altı üstü bir acountu :) ilgilenen, öneri veren, tecrübesiyle yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler, goa'ya teşekkür meşekkür yok, umarım yakın zamanda update falan olmaz 10 günde çıkamazlar işin içinden, bu kafayla...[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bide sen us de oynamiyomuydun nerden çikti eu de oynama sevdasi :p sultans i eski haline getirmek için flaanmi çalişçan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ne işim olur kimsenin kalmadığı guildle bana ne sultanstan evet US'de de oynuyorum EU'da da oynayacam şimdi mis gibi olacak :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uluvatar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 BlackRose bende yeni basladim... Excalibur' a geliceksen birlikte hunt falan filan yaparmiyiz ben bir şey bilmiyorumda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar