Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 allah boyle cezalandirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 apandisit olayına noktayı koyayım. Doktor değilim ama apandisitimi aldırdım. Bir karın ağrısı ve bitmek bilmeyen bir karın ağrısı. Kussam bile bi türlü geçmek bilmiyordu. Geceleri yatamıyordum. O zamanlar küçüktüm baya sanırım. Babamın sağ kasığımın etrafına bastırmasıyla bi acı geldi. Apandisit ten endişelendik ve doğru çıktı. Aldırdık. Yani demek istediğim eğer apandisit iltihabı olsaydı. Ağrıdan duramaz , mide bulantısıyla uğraşır buraya da yazı yazamazdın. Ondan dolayı apandisit olduğunu düşünmüyorum. APANDİSİT VÜCUDUN SAĞ ALT BÖLGESİNDE BULUNUR ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 neye göre sağ diyesi geliyor insanın hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 karsidan bakinca sol oluyo evet benim iki taraf da kesik mesela o yuzden, kontrbas gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 iyileştim ben sonunda ateşim düştü bugün salıdan beri yarı ölü şekilde dolaştım ilaçlar yüzünden ama ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 İçkiye boğulmuş adam yalnız direk . Yok ateşler yok dayanılmaz ağrılar ,aman yani.geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Onun adı apandis be,apandisit iltihaplanması durumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 -007- said: Penthesilea said: iyi anladik tip okuyorsun, kiz tibbi gorusumuzu sormamis fikir istemis basina gelen var mi diye. apandisit baslangicta genel karin agrisi seklinde olur/olabilir. mide bulantisi, hareketin verdigi aci vs. sormadan yoktur dersen baya kalite bi doktor olursun ilerde. Tıpçı olduğumu özellikle belli etmek istedim çünkü verilen bilgiler genelde yanlış. Tıbbi görüş belirtmiyorum ben. Bilgi veriyorum. Fikir isteyen birine de durumla ilgili doğru bilgi vermek yapılabilecek en güzel ve mantıklı şey. Kızda olmayan bir şeyin açıklamasını yapmam ben. Kız sol altta ağrı var diyorsa bu apandisit değildir bu kadar basit. Yaklaşım falan öğretmeyin isterseniz. :) Paticikte gördüğüm en saygılı ayarın en saygısız bir adama verilmesi beni derinden üzdü açıkçası. Bir de geçmiş olsun sesu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 kafam karisti la saygisiz penthe mi oluyor simdi :) yoksa 007 mi cok komplike olmus gecmis olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 sonra penthe niye giriyorsun ki sen araya :) adam doktor olacak, elinede bin senede bir firsat geldi kiz miz yardim istiyor birak etsin yaw :) sen harvard marvard paralari goturup citirlari sayarkene bu cocuk mecburi hizmet yapacak, tek tuk sansini niye yok ediyon hic utanmiyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Pyro said: Paticikte gördüğüm en saygılı ayarın en saygısız bir adama verilmesi beni derinden üzdü açıkçası. eahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ugrasmak istemedim abi ben, orada ayar falan da aldigim yok yeni bisey soylememis. konu basligina girisi asiri yanlis, o tur mesajlardan hazzetmiyorum ben, o batti acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 BEYLER APANDİSİTE TIP TARİHİNDEKİ SON NOKTAYI KOYUYORUM. sıçabiliyorsanız APANDİSİNİZ SAĞLAMDIR edit: bozdu caps ın etkisini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 aptal oguz, public alanda boyle laflar ediyosun sonra trollere firsat doguyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Penthesilea said: konu basligina girisi asiri yanlis, o tur mesajlardan hazzetmiyorum ben, o batti acikcasi. -007- said: İyi ki sağlık bölümü yok paticikte. 10 tane yanlış bilgi gelmiş, Allah'tan burdaki bilgilerle iş yapacak adam yok burda. Sesu sol alt karın ağrısının biçok sebebi olabilir. Apandisit değil ama. Mesela neler olabilir: Divertikülit, anevrizma, herni (fıtık) olabilir ya da düşük ihtimalle PID, üretral taş, enterit falan da olabilir. Eğer şikayetin devam ederse daha ayrıntılı yazarsın şikayetini. bu yanlış değil. Ama hazzetmiyorsan senle alakalı bi durum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 matama said: adam doktor olacak, elinede bin senede bir firsat geldi kiz miz yardim istiyor birak etsin yaw :) sen harvard marvard paralari goturup citirlari sayarkene bu cocuk mecburi hizmet yapacak, tek tuk sansini niye yok ediyon AHAHAHAHAHAHA Ajan da almış ama ayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 "Bin senede fırsat" mı gelmiş ahah ne adamlar var ya. Oturup internetten kullanıcı adına bakıp yardımcı olduk diye mi ayar almış oluyoruz. Ben arkadaşın kız olduğunu da sonradan öğrendim ayrıca. Olabilecek durumlarda "female" olanları saymamıştım erkektir diye. Dönen muhabbete bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 matama said: sen harvard marvard paralari goturup citirlari sayarkene bu cocuk mecburi hizmet yapacak, tek tuk sansini niye yok ediyon ahaha kalp ya da beyin cerrahı olursa görürüm sizi bi kalp cerrahı vardı, adam bir tane dizinin ana sponsoruydu lan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Dr. Mehmet Öz Dudaktan Kalbe'yi sunar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yok benim dediğim türk burda çalışıyor hala cerrahlık yapıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 http://img2.timeinc.net/people/i/2004/04/gallery/tvsexymen/jmcmahon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 http://www.erheadquarters.com/images/cast/mgreene/7mark.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 http://img.listal.com/image/440922/600full-goran-visnjic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 http://img1.blogcu.com/images/t/a/t/tatlikizelif05/doktorlar451my6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar