Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok kötüyüm

sesu

Öne çıkan mesajlar

apandisit olayına noktayı koyayım. Doktor değilim ama apandisitimi aldırdım.

Bir karın ağrısı ve bitmek bilmeyen bir karın ağrısı. Kussam bile bi türlü geçmek bilmiyordu. Geceleri yatamıyordum. O zamanlar küçüktüm baya sanırım. Babamın sağ kasığımın etrafına bastırmasıyla bi acı geldi. Apandisit ten endişelendik ve doğru çıktı. Aldırdık.

Yani demek istediğim eğer apandisit iltihabı olsaydı. Ağrıdan duramaz , mide bulantısıyla uğraşır buraya da yazı yazamazdın. Ondan dolayı apandisit olduğunu düşünmüyorum.

APANDİSİT VÜCUDUN SAĞ ALT BÖLGESİNDE BULUNUR ABİ
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
Penthesilea said:
iyi anladik tip okuyorsun, kiz tibbi gorusumuzu sormamis fikir istemis basina gelen var mi diye.

apandisit baslangicta genel karin agrisi seklinde olur/olabilir. mide bulantisi, hareketin verdigi aci vs. sormadan yoktur dersen baya kalite bi doktor olursun ilerde.

Tıpçı olduğumu özellikle belli etmek istedim çünkü verilen bilgiler genelde yanlış.

Tıbbi görüş belirtmiyorum ben. Bilgi veriyorum. Fikir isteyen birine de durumla ilgili doğru bilgi vermek yapılabilecek en güzel ve mantıklı şey.

Kızda olmayan bir şeyin açıklamasını yapmam ben. Kız sol altta ağrı var diyorsa bu apandisit değildir bu kadar basit. Yaklaşım falan öğretmeyin isterseniz. :)

Paticikte gördüğüm en saygılı ayarın en saygısız bir adama verilmesi beni derinden üzdü açıkçası. Bir de geçmiş olsun sesu.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
konu basligina girisi asiri yanlis, o tur mesajlardan hazzetmiyorum ben, o batti acikcasi.

-007- said:
İyi ki sağlık bölümü yok paticikte. 10 tane yanlış bilgi gelmiş, Allah'tan burdaki bilgilerle iş yapacak adam yok burda.

Sesu sol alt karın ağrısının biçok sebebi olabilir. Apandisit değil ama. Mesela neler olabilir: Divertikülit, anevrizma, herni (fıtık) olabilir ya da düşük ihtimalle PID, üretral taş, enterit falan da olabilir. Eğer şikayetin devam ederse daha ayrıntılı yazarsın şikayetini.

bu yanlış değil. Ama hazzetmiyorsan senle alakalı bi durum. :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Bin senede fırsat" mı gelmiş ahah ne adamlar var ya.

Oturup internetten kullanıcı adına bakıp yardımcı olduk diye mi ayar almış oluyoruz.

Ben arkadaşın kız olduğunu da sonradan öğrendim ayrıca. Olabilecek durumlarda "female" olanları saymamıştım erkektir diye. Dönen muhabbete bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...