Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Denn said: sesu said: İçim rahatladı biraz ayağa kalkınca azalıyor gibi ağrı bir de bir günden fazla zaman oldu ağrı başlayalı yani apandisit olsa şimdiye kadar yayılmaz mıydı sağ alta doğru? Teşekkür ederim bu arada evet ben okulun yolunu tutayım Aklıma ilk apandisit geldi dediklerinden. Buarada anlık rahatlamaya kanmamak lazım. Ben de bir gün beklemistim acının baslamasının üstünden, gecer gibi olmustu, ama ertesi gece nerdeyse patlamak üzereyken aldılar.Anlık rahatlama küçük patlamalardan oluyomus.Aman diyim ihmal etme. Hatta doktora gitmissindir umarım simdiye kadar. Gecmis olsun. edit: apandisit olmayabilir tabi bi de korkutmiyim simdi^^ Ne çok ortak nokta :P asdafsad beni yapan cerrah tanıdık dükkanın karşısında muaynehanesi olan ve gecenin bi yarısı içmek için orda kalan cerraha gittim.benim ağrım artınca tıp merkezine gidip kan aldırmamı istedi.Lokosit yüksek çıkınca da o sarhoş cerrah ameliyat etti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ha ben gittim polikliniğe bugün hiçbirşey bulamadılar. Ağrı kesici al falan dediler. Kaslarını incitmişsindir falan dediler. 1 gr paracetamol aldım ben de hala ağrıyor hafif sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 İyi ki sağlık bölümü yok paticikte. 10 tane yanlış bilgi gelmiş, Allah'tan burdaki bilgilerle iş yapacak adam yok burda. Sesu sol alt karın ağrısının biçok sebebi olabilir. Apandisit değil ama. Mesela neler olabilir: Divertikülit, anevrizma, herni (fıtık) olabilir ya da düşük ihtimalle PID, üretral taş, enterit falan da olabilir. Eğer şikayetin devam ederse daha ayrıntılı yazarsın şikayetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ahah patinin nüfusunu azaltmak için sağlık bölümü açılsın =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 soru az yemek yiip yiince de abur cubur saçma sapan şeyler mi yemektesin? apandist diyenlere açıklama SOL taraf demiş ey anatomisi yamuklar. açılmıştı diyene adamınbiri nin derdi seni mi gerdi az kendi hayatını yaşa demek istiyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bozuk bişey yemiş olabilirsin belki? ben 3 gün önce midye yedim gece ertesi gün yataktan çıkmadım sonraki gün de lavabodan çıkmadım. lavaboya sıçıyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Yok yok az yiyip abur cubur yemiyorum, gaz değil 30 saattir geçerdi sdf, yumurtalık ağrısı da değil herşeyden iyi biliyorum onun nasıl birşey olduğunu ne yazık ki. Zaten geçti şu an ağrım ateşim kaldı biraz o da geçer. Teşekkürler herkese :) Ha fede evet düşünmüştüm acaba yediğim birşeyden dolayı mı diye çünkü akşam yemeği yedikten sonra çıktı ağrı ortaya ama etin son kullanma tarihine baktım 28 şubat yazıyordu. Neyse.. edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 niye doktor değil de google? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 böbrek ağrısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yürek ağrısı da olabilir. ben de var biraz belirteyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 dil yarası da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ziyankar da olabilir kaderinin bir oyunu mu yoksa sesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ekmek arası belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ayşe su sana dediim o göbek deliği muhabbetinden olabilir, o konu üzerinde dur bence ! asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 IYY iğrençsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mortis said: ayşe su sana dediim o göbek deliği muhabbetinden olabilir, o konu üzerinde dur bence ! asdasd evet ya bunu hiç düşünmemiştim sanırım o yüzden ajshdbsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 apandist genel bir mide ağrısı olarak başlar. yani bende öyle başladı ama apandist patlayacak seviyeye gelmeden önce genelde 1 sene boyunca sürekli bir ağrı halinde kendini gösteriri, en azından bende göstermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ne biçim bilim bu. bende öyle diyerek insaları kandıryosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bilim değil kişisel bilgi :p ben 2 sene şişik apandistle yaşamışım haberim olmadan o sırada da baya bi bağışıklık kasmışım sdf (2 sene kısmını, 2 sene boyunca periyodik olarak ağrıyan mide altıma ve sonra içimden kafa kadar apandist alınmasına bağladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 -007- said: İyi ki sağlık bölümü yok paticikte. 10 tane yanlış bilgi gelmiş, Allah'tan burdaki bilgilerle iş yapacak adam yok burda. Sesu sol alt karın ağrısının biçok sebebi olabilir. Apandisit değil ama. Mesela neler olabilir: Divertikülit, anevrizma, herni (fıtık) olabilir ya da düşük ihtimalle PID, üretral taş, enterit falan da olabilir. Eğer şikayetin devam ederse daha ayrıntılı yazarsın şikayetini.iyi anladik tip okuyorsun, kiz tibbi gorusumuzu sormamis fikir istemis basina gelen var mi diye. apandisit baslangicta genel karin agrisi seklinde olur/olabilir. mide bulantisi, hareketin verdigi aci vs. sormadan yoktur dersen baya kalite bi doktor olursun ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Penthesilea said: iyi anladik tip okuyorsun, kiz tibbi gorusumuzu sormamis fikir istemis basina gelen var mi diye. apandisit baslangicta genel karin agrisi seklinde olur/olabilir. mide bulantisi, hareketin verdigi aci vs. sormadan yoktur dersen baya kalite bi doktor olursun ilerde. Tıpçı olduğumu özellikle belli etmek istedim çünkü verilen bilgiler genelde yanlış. Tıbbi görüş belirtmiyorum ben. Bilgi veriyorum. Fikir isteyen birine de durumla ilgili doğru bilgi vermek yapılabilecek en güzel ve mantıklı şey. Kızda olmayan bir şeyin açıklamasını yapmam ben. Kız sol altta ağrı var diyorsa bu apandisit değildir bu kadar basit. Yaklaşım falan öğretmeyin isterseniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 son zamanlarda neler yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bolca alkol almıştım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 alkolden o zmn kesin kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar