Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok kötüyüm

sesu

Öne çıkan mesajlar

Denn said:
sesu said:
İçim rahatladı biraz ayağa kalkınca azalıyor gibi ağrı bir de bir günden fazla zaman oldu ağrı başlayalı yani apandisit olsa şimdiye kadar yayılmaz mıydı sağ alta doğru? Teşekkür ederim bu arada evet ben okulun yolunu tutayım

Aklıma ilk apandisit geldi dediklerinden.
Buarada anlık rahatlamaya kanmamak lazım. Ben de bir gün beklemistim acının baslamasının üstünden, gecer gibi olmustu, ama ertesi gece nerdeyse patlamak üzereyken aldılar.Anlık rahatlama küçük patlamalardan oluyomus.Aman diyim ihmal etme. Hatta doktora gitmissindir umarım simdiye kadar.
Gecmis olsun.

edit: apandisit olmayabilir tabi bi de
korkutmiyim simdi^^

Ne çok ortak nokta :P asdafsad beni yapan cerrah tanıdık dükkanın karşısında muaynehanesi olan ve gecenin bi yarısı içmek için orda kalan cerraha gittim.benim ağrım artınca tıp merkezine gidip kan aldırmamı istedi.Lokosit yüksek çıkınca da o sarhoş cerrah ameliyat etti :D
Sosyal ağlarda paylaş

İyi ki sağlık bölümü yok paticikte. 10 tane yanlış bilgi gelmiş, Allah'tan burdaki bilgilerle iş yapacak adam yok burda.

Sesu sol alt karın ağrısının biçok sebebi olabilir. Apandisit değil ama. Mesela neler olabilir: Divertikülit, anevrizma, herni (fıtık) olabilir ya da düşük ihtimalle PID, üretral taş, enterit falan da olabilir. Eğer şikayetin devam ederse daha ayrıntılı yazarsın şikayetini.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok az yiyip abur cubur yemiyorum, gaz değil 30 saattir geçerdi sdf, yumurtalık ağrısı da değil herşeyden iyi biliyorum onun nasıl birşey olduğunu ne yazık ki. Zaten geçti şu an ağrım ateşim kaldı biraz o da geçer. Teşekkürler herkese :)
Ha fede evet düşünmüştüm acaba yediğim birşeyden dolayı mı diye çünkü akşam yemeği yedikten sonra çıktı ağrı ortaya ama etin son kullanma tarihine baktım 28 şubat yazıyordu. Neyse..

edit: imla
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
İyi ki sağlık bölümü yok paticikte. 10 tane yanlış bilgi gelmiş, Allah'tan burdaki bilgilerle iş yapacak adam yok burda.

Sesu sol alt karın ağrısının biçok sebebi olabilir. Apandisit değil ama. Mesela neler olabilir: Divertikülit, anevrizma, herni (fıtık) olabilir ya da düşük ihtimalle PID, üretral taş, enterit falan da olabilir. Eğer şikayetin devam ederse daha ayrıntılı yazarsın şikayetini.
iyi anladik tip okuyorsun, kiz tibbi gorusumuzu sormamis fikir istemis basina gelen var mi diye.

apandisit baslangicta genel karin agrisi seklinde olur/olabilir. mide bulantisi, hareketin verdigi aci vs. sormadan yoktur dersen baya kalite bi doktor olursun ilerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
iyi anladik tip okuyorsun, kiz tibbi gorusumuzu sormamis fikir istemis basina gelen var mi diye.

apandisit baslangicta genel karin agrisi seklinde olur/olabilir. mide bulantisi, hareketin verdigi aci vs. sormadan yoktur dersen baya kalite bi doktor olursun ilerde.

Tıpçı olduğumu özellikle belli etmek istedim çünkü verilen bilgiler genelde yanlış.

Tıbbi görüş belirtmiyorum ben. Bilgi veriyorum. Fikir isteyen birine de durumla ilgili doğru bilgi vermek yapılabilecek en güzel ve mantıklı şey.

Kızda olmayan bir şeyin açıklamasını yapmam ben. Kız sol altta ağrı var diyorsa bu apandisit değildir bu kadar basit. Yaklaşım falan öğretmeyin isterseniz. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...