Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Chatbox buglandı. Hiç bir linke yada whisper atmak için isimlere tıklayamıyorum. Sinir oldum feci şekilde bir çözümü var mıdır? Edit: Cdler yanımda değil tekrar yükleyemiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Tüm oyunun ayar dosyaları WTF klasöründe toplanıyor bir addondan dolayı bu tarz bir hata alıyor olabilirsin addonlarını kontrol et son çare olarak bu klasörü silebilirsin.Ama bu sana aynı zamanda tüm ayarlarını kaybettirecek. (Birnevi fabrika ayarlarına dön) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Prat yüklemiştim galiba ondan WTF sileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 o klasorun ismi biye wtf ya? what the f... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 wtf sildim yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Chat settings e girdiğin yerde make noninteractive diye bi seçenek var ona bi kez tıklamışsın bi daha tıkla düzelsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Todesengel said: Prat yüklemiştim galiba ondan WTF sileyim Juliftonun önerisini kontrol et çünkü chat ayarları serverdamı saklanıyor yoksa pcdemi emin değilim yine düzelmesse pratı sil hatalı yada eski bi sürüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bende bazı karakterlerde shiftle yapmam gereken şeyleri yapamıyorum, işte atıyorum dustları bölmek ya da item ismini linklemek gibi bu saçmalık içinde WTFCK klasörünü mü silcem, daha geçen silmiştim baygınlık geldi ayarları baştan yapmaktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 DiadanLocke said: o klasorun ismi biye wtf ya? what the f... "WoW temporary file" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar