Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lanet olayı

Yeager

Öne çıkan mesajlar

Nebula' da gördüğümüz lichlerin weaken büyüsü ile karşı tarafa lanet vermeleri ile ilgili altta bulabildiğim scp den başka kaynak yok. Ancak alttaki scp de kontrol ederseniz hataları anlayabilirsiniz. En basitinden siz liche weaken atarsanız eğer laneti yiyorsunuz yoksa otomatik olarak lich sizi lanetlemiyor. Acaba eksikliğin nerede olduğunu söyleyebilirmisiniz?
[EVENTS e_lanet]
ON=@SpellCast
if (==8)
sayua 0835,6,0,enu * Lanetlenir *
src.spelleffect=0
src.damage={0}
endif
return 1

ON=@GetHit
if (==8)
src.act.bounce i_lanet
src.sysmessage Lich tarafından lanetlendiniz.
src.sysmessage Agirliginiz artik 50 artistir.

[itemdef i_lanet]
defname i_lanet
id i_hammer_smith
name lanet olsun
weight 50

ON=@Create
attr attr_invis|attr_decay
Sosyal ağlarda paylaş

Son günlerde böyle garip garip topicler acılmaya başlandı.Herkez nebula scriptleri hakkında açıyor.Ne bu nebulacılık ?

Amacım nebulayı kötülemek falan deil zaten bende nebula oyuncusuyum ama kendinize ait bir script kullanma taraftarıyım.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting
Eski bir Çin atasözü der ki:
Chonk Sonk Tung,Chenk.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daniel_Xavie, 17 Mayıs 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
kendinize ait bir script kullanma taraftarıyım.

Diyene bak, lol.

Yeager, neyin mantigini anlamak istiyorsun cozemedim, 8 no'lu (weaken olsa gerek) atildiginda atani 'lanetleyecek' sekilde yazilmis script, sen durup dururken atsin mi istiyorsun nedir?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Arthur_HellsFire, evet bazı kısımlarında olan hataları düzelttim. Bunu scirpts kısmından c/p ettim o yüzden hatalar olabilir genelinde.
Evet Baggio. Yani playerı gördüğü an lanetleyecek, ancak yukarıdaki scpde(bir kaç düzeltme yapılmış halde) lich laneti atıyor ancak player şahıs bu lanetten herhangi bir etki altına girmiyor. Sorun bu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 17 Mayıs 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
said:
kendinize ait bir script kullanma taraftarıyım.

Diyene bak, lol.

Cokmu eglendin Baggio ? cokmu komik geldi de lol dedin,bak benim canım arkadaşım ben hic bir yerde alıntı script kullanmadım atıyorum ki kullanmıs olsamda diyene bak demeye hakkın yok düşüncem değişmiş de olabilir.bilmem anlatabildimmi ?[signature][hline]UoTr Sphere Scripting
Eski bir Çin atasözü der ki:
Chonk Sonk Tung,Chenk.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daniel_Xavie, 17 Mayıs 2004 22:47 tarihinde demiş ki:
... atıyorum ki kullanmıs olsamda ...

Millete script yazdirip sonra altina kendi adini yazdigin buralarda defalarca sahitlerle beraber konusuldu, hala israrla reddediyorsan da bana pek inandirici gelmiyor, zaten yukaridaki klasik 'suclunun savunmaci varsayimlari' tepkin de olayi ortaya koyuyor, uzatma bos yere.

Yeager, scriptte bir satir eksik kalmis;

ON=@GetHit
if (==8)
src.newitem i_lanet
src.act.bounce i_lanet
src.sysmessage Lich tarafından lanetlendiniz.
src.sysmessage Agirliginiz artik 50 artistir

Bu sekilde calisacaktir, ayrica bu trigger icine ekleyecegin diger seyler de curse olarak geri doner adama, mesela weaken etkisi yaparsin vs. Kendi kendine yapmasi icin de @gethit, @death, @seenewplayer gibi npc triggerlar ile Lich scriptine ekleme yapabilirsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Son günlerde böyle garip garip topicler acılmaya başlandı.Herkez nebula scriptleri hakkında açıyor.Ne bu nebulacılık ?

Amacım nebulayı kötülemek falan deil zaten bende nebula oyuncusuyum ama kendinize ait bir script kullanma taraftarıyım.

Valla bu olay ben nebulada da oynarken beni çıldırtmıştı,Herkesi çıldırtmış olucakki kimse arayıp sormadı burda :D

Artı kendimize ait script diyosun adam iyilik edip koymuş buraya ne kötülük varki bunda ?[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...

Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...