Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Nebula' da gördüğümüz lichlerin weaken büyüsü ile karşı tarafa lanet vermeleri ile ilgili altta bulabildiğim scp den başka kaynak yok. Ancak alttaki scp de kontrol ederseniz hataları anlayabilirsiniz. En basitinden siz liche weaken atarsanız eğer laneti yiyorsunuz yoksa otomatik olarak lich sizi lanetlemiyor. Acaba eksikliğin nerede olduğunu söyleyebilirmisiniz? [EVENTS e_lanet] ON=@SpellCast if (==8) sayua 0835,6,0,enu * Lanetlenir * src.spelleffect=0 src.damage={0} endif return 1 ON=@GetHit if (==8) src.act.bounce i_lanet src.sysmessage Lich tarafından lanetlendiniz. src.sysmessage Agirliginiz artik 50 artistir. [itemdef i_lanet] defname i_lanet id i_hammer_smith name lanet olsun weight 50 ON=@Create attr attr_invis|attr_decay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Son günlerde böyle garip garip topicler acılmaya başlandı.Herkez nebula scriptleri hakkında açıyor.Ne bu nebulacılık ? Amacım nebulayı kötülemek falan deil zaten bende nebula oyuncusuyum ama kendinize ait bir script kullanma taraftarıyım.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Amacım zaten bu scp in aynısını kullanmak değil sadece mantığını anlamak, hangi codelar kullanılarak bu sistem yapılabiliyor. Lütfen laf olsun diye yazı yazmayalım. [Bu mesaj Yeager tarafından 17 Mayıs 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ON=@SpellCast değil ON=@SpellEffect olacak ayrıca o srclerde de src filan olmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Daniel_Xavie, 17 Mayıs 2004 22:18 tarihinde demiş ki: kendinize ait bir script kullanma taraftarıyım. Diyene bak, lol. Yeager, neyin mantigini anlamak istiyorsun cozemedim, 8 no'lu (weaken olsa gerek) atildiginda atani 'lanetleyecek' sekilde yazilmis script, sen durup dururken atsin mi istiyorsun nedir?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Sevgili Arthur_HellsFire, evet bazı kısımlarında olan hataları düzelttim. Bunu scirpts kısmından c/p ettim o yüzden hatalar olabilir genelinde. Evet Baggio. Yani playerı gördüğü an lanetleyecek, ancak yukarıdaki scpde(bir kaç düzeltme yapılmış halde) lich laneti atıyor ancak player şahıs bu lanetten herhangi bir etki altına girmiyor. Sorun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Baggio, 17 Mayıs 2004 22:29 tarihinde demiş ki: said: Daniel_Xavie, 17 Mayıs 2004 22:18 tarihinde demiş ki: kendinize ait bir script kullanma taraftarıyım. Diyene bak, lol. Cokmu eglendin Baggio ? cokmu komik geldi de lol dedin,bak benim canım arkadaşım ben hic bir yerde alıntı script kullanmadım atıyorum ki kullanmıs olsamda diyene bak demeye hakkın yok düşüncem değişmiş de olabilir.bilmem anlatabildimmi ?[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Daniel_Xavie, 17 Mayıs 2004 22:47 tarihinde demiş ki: ... atıyorum ki kullanmıs olsamda ... Millete script yazdirip sonra altina kendi adini yazdigin buralarda defalarca sahitlerle beraber konusuldu, hala israrla reddediyorsan da bana pek inandirici gelmiyor, zaten yukaridaki klasik 'suclunun savunmaci varsayimlari' tepkin de olayi ortaya koyuyor, uzatma bos yere. Yeager, scriptte bir satir eksik kalmis; ON=@GetHit if (==8) src.newitem i_lanet src.act.bounce i_lanet src.sysmessage Lich tarafından lanetlendiniz. src.sysmessage Agirliginiz artik 50 artistir Bu sekilde calisacaktir, ayrica bu trigger icine ekleyecegin diger seyler de curse olarak geri doner adama, mesela weaken etkisi yaparsin vs. Kendi kendine yapmasi icin de @gethit, @death, @seenewplayer gibi npc triggerlar ile Lich scriptine ekleme yapabilirsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Daniel_Xavie, 17 Mayıs 2004 22:18 tarihinde demiş ki: Son günlerde böyle garip garip topicler acılmaya başlandı.Herkez nebula scriptleri hakkında açıyor.Ne bu nebulacılık ? Amacım nebulayı kötülemek falan deil zaten bende nebula oyuncusuyum ama kendinize ait bir script kullanma taraftarıyım. Valla bu olay ben nebulada da oynarken beni çıldırtmıştı,Herkesi çıldırtmış olucakki kimse arayıp sormadı burda :D Artı kendimize ait script diyosun adam iyilik edip koymuş buraya ne kötülük varki bunda ?[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 orada argn mi ne var o ne öğrenmek istiyorum :). Bu arada src.act.bounce mi ne var onun üstünde src.newitem i_lich olması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 argn büyü sözleriyle ilgili gerekli işaretleri koyup argn 45 (işaretler var say) mark büyüsü anlamına gelir yani 45. büyü (hatam varsa kusura bakmayın bilgim bu)[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Fırsatını bulur bulmaz scp deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar