Aiko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yanlışlıkla girdiğim bi berbere 65 milyon verdiğimi bilirim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 epilasyon da mı yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 gel beri yar gel beri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 uzun saç kesiminin istenildiği gibi olduğunu iyi sonuç verdiğini daha hayatımda görmedim ki etrafımda birsürü uzun saçlı arkadaş var. illa fazla kırpacaklar o saçı. öyle bir sadistlikleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 BWHAHAHAHAAA sirada sigortali bir is var sevgili dostum. *kedisini sever* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 okulun berberinde kestirdim.aynen bende 2 yıldır berbere gitmiyordum ne kadar olsa vericem diyordum ama bi süre sonra çıldırıp bir anlık gazla kestirdim.ben begenmedim ama insanlar güzel olmus dedi.öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Vingthor said: uzun saç kesiminin istenildiği gibi olduğunu iyi sonuç verdiğini daha hayatımda görmedim ki etrafımda birsürü uzun saçlı arkadaş var. illa fazla kırpacaklar o saçı. öyle bir sadistlikleri var ben kestirdim ve kısalmış halini daha çok sevdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bir berber bir berbere gel beraber bir berber tükanı açak demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Berbere gideceksin, anlatacaksın anlatacaksın sonra adam saçlarını 15dk içinde besleme saçı gibi yapacak. Nereye gidersen git fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Dedigim gibi, 3 numaraya vurdurursan babamin kirli islerine el atabilirsin, alet edevat gereksinimlerini tamamen biz karsilayacagiz. Yalniz onemli bir noktaya parmak basmaliyim ki, permanent Knight's Cross tattoo yaptiriyoruz elemanlarimiza, kabul edersen san, sohret, guc ve kadinlar seni bekliyor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar