Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

photoshop yardım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

şimdi tablet alıcam, photoshop kasıyorum ufaktan.
ama hiçbişey bilmiyorum.

şu tonu nasıl yakalarım bi türlü bulamadım. ya heryeri siyah oluo, ya gri fln
bi türlü yapamadım. skeç çizmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

ha mesela open canvasla çiziyodum eskiden gayet bu tonda çıkıodu photoshopta bulamadım:S

biraz daha açayım
yani çizerken üstünden geçtim mi kararsız istiyorum. elimi tuştan kaldırıp bi daha üstünden geçtiğimde diil. yani çizdikçe kararsız açık tonda başlasın üstünden geçtikçe kararsın kara kalem gibi.

Mesaj tarihi:
opacity dusur kullandigin brushlarda.bilmiyorum su an tablet kullaniyormusun da zaten tabletle cizmeye basladiginda pen pressure(basinc hassasiyeti dalgasi) u kullanicaksin dolayisi ile istedigin sekilde ciziyor olucaksin.
Mesaj tarihi:
yaw arkadaşlar
bi layer eskiz çiziyorum sonra yarım gözüksün diye transparent yapıyorum yüzde 30 fln ama üstüne bu gri beyaz kare pixeller çıkıyor. onlar ekrandayken de çizim fln yapamıyorum. yardım plz:)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yaw arkadaşlar photoshopta bayağı bir yardıma ihtiyacım var böle çok ufak şeyler fln sorucam acaba iyi bilen biri msnden fln yardımcı olabilir mi baha? ulaşsak. ya da ÖM 'den. çok aptal şeyler sorucam. ödev yapmam lzm o yüzden çok önemli. yardım ederseniz çok sevinirim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hatta buna ek olarak brush ucunun şekli ile de oynayabilirsin yani yuvarlak yerine daha eliptik hatta açılı bir ayar çekersin, bu şekilde marker gibi de kullanabilirsin. opacity ve flow ile oynamadan olmuyor zaten.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yani opacity de maximum şefaflığı da düşüyor, ama flowda öyle olmuyor, doğru anlamış mıyım?

haaaaaa, yine anlayamadım gibi oldu bu :/

edit: pardon unutmuşum, çok teşekkür ederim cevap için
Mesaj tarihi:
opacity saydamlik gibisinden

flow hard pressure u fazla etkilemeden softa biraz bugu(yumusak g ile) veriyo bu sayede iki uc cizgi tam bir cizgi gibi oluyo
  • Yeni Oluştur...