Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 şimdi tablet alıcam, photoshop kasıyorum ufaktan. ama hiçbişey bilmiyorum. şu tonu nasıl yakalarım bi türlü bulamadım. ya heryeri siyah oluo, ya gri fln bi türlü yapamadım. skeç çizmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. ha mesela open canvasla çiziyodum eskiden gayet bu tonda çıkıodu photoshopta bulamadım:S biraz daha açayım yani çizerken üstünden geçtim mi kararsız istiyorum. elimi tuştan kaldırıp bi daha üstünden geçtiğimde diil. yani çizdikçe kararsız açık tonda başlasın üstünden geçtikçe kararsın kara kalem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 opacity dusur kullandigin brushlarda.bilmiyorum su an tablet kullaniyormusun da zaten tabletle cizmeye basladiginda pen pressure(basinc hassasiyeti dalgasi) u kullanicaksin dolayisi ile istedigin sekilde ciziyor olucaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 oo bak o hiç aklıma gelmedi yaw:) opencanvas'ı tablet pc'de deniyodum. o yüzden oluyordu heralde. :) teşekkürs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 opacity ve flow ayarlarıyla oynaş. çok değişik efektler elde edebilirsin. bi de brush presetleri var, onları da dene bi yığın değişik şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ya bende carrafour'dan Bi a5 Trust tablet aldım Bir türlü basıncı olayını ayarlayamadım. Mouse'la yazar gibi yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 brush ayarlarinda brush tip shape altinda shape dynamics ve other dynamics gibi sekmelerde size,opacity ve flow jitter sekmeleri/ozellikleri var.pen pressure i seciceksin o sekmelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yaw arkadaşlar bi layer eskiz çiziyorum sonra yarım gözüksün diye transparent yapıyorum yüzde 30 fln ama üstüne bu gri beyaz kare pixeller çıkıyor. onlar ekrandayken de çizim fln yapamıyorum. yardım plz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 tamam hallettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Sıvayı da silince tuğlalar gözüküyor işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yaw arkadaşlar photoshopta bayağı bir yardıma ihtiyacım var böle çok ufak şeyler fln sorucam acaba iyi bilen biri msnden fln yardımcı olabilir mi baha? ulaşsak. ya da ÖM 'den. çok aptal şeyler sorucam. ödev yapmam lzm o yüzden çok önemli. yardım ederseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. ÖM den ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 E buraya yazsan, sonrakilere yardımı dokunmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hatta buna ek olarak brush ucunun şekli ile de oynayabilirsin yani yuvarlak yerine daha eliptik hatta açılı bir ayar çekersin, bu şekilde marker gibi de kullanabilirsin. opacity ve flow ile oynamadan olmuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yahu opacity ve flow un farkı nedir, bi türlü algılayamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yani opacity de maximum şefaflığı da düşüyor, ama flowda öyle olmuyor, doğru anlamış mıyım? haaaaaa, yine anlayamadım gibi oldu bu :/ edit: pardon unutmuşum, çok teşekkür ederim cevap için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 opacity saydamlik gibisinden flow hard pressure u fazla etkilemeden softa biraz bugu(yumusak g ile) veriyo bu sayede iki uc cizgi tam bir cizgi gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ahah anladım teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar