roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Çok merak ettiğim bir soru var. Şimdi diyelim ki elimde a marka kredi veya banka kartım var. kart visa. 1) gidip visa kart destekleyen başka bir bankanın atmsine kartı taksam, ne olur, para çeksem, ne olur, komisyon falan alırlar mı, ne kadar? 2) gidip visa kart destekleyen ve a bankasının da içinde olduğu ortak nokta şeysine üye olan bir bankanın atmsine taksam kartı, ne olur, para çeksem, ne olur, komisyon falan alırlar mı, ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 vakıf bank kartımla akbanktan çektiğim miktarın %10 u kadarınıda hesaptan komisyon olarak alıyodu ama bu gecen sene, bu sene oran artmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 %10 mu? ne kadar fzlaymış. kazara nakite sıkışsan ve başka atm bulamasan yandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ortak noktalarda 3,5 - 5 lira arası diye biliyorum. yapıkredi kartımla vakıfbankdan para çekmiştim. 200 lira çekim için 3 yada 5 bişi almışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 altın noktalar var orda çok farketmiyo ama hesaplarına bakamıosun kaç param kalmış vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 sys64738 said: vakıf bank kartımla akbanktan çektiğim miktarın %10 u kadarınıda hesaptan komisyon olarak alıyodu ama bu gecen sene, bu sene oran artmış olabilir. bu arada sabit ücrette olaibilir, 10 lira cekmiştim 1 lira almıştı, o zaman %10 diye yorumlamıştım 1 lira gibi bi saçma sbit ücretin olmayacığını düşünerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar