Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bu nedir yaa, in memoriam'ı yarıda kestiler vermediler. bu ne bu? oscar'ın en çok beklediğim anıdır, canına okudular, katlettiler. yuh olsun, yuh! :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 neresinde kestiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 burda yayın bozuldu in memoriam esnasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 actressteyiz, gonlum anne'den yana ama olmicak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 supporting actress: penelope cruz sreenplay: MILK adapted screenplay: slumdog millionaire animated motion film: WALL-E kisa animasyon: le maison en petit cubes (gibi biseydi) art direction: benjamin button costume design: the duchess make up: benjamin button cinematography: slumdog millionaire short film: spielzeugland (toyland) supporting actor: heath ledger RIP documentary: man on wire documentary short subject (bu ne lan, gotunuzden kategori uydurmayin): smile pinki visual effects: benjamin button sound editing: dark knight sound mixing: slumdog millionaire film editing: slumdog millionaire best original score: slumdog millionaire best original song: slumdog millioanire foreign language: departures(japan) director: danny boyle-slumdog millionaire actress: kate winslet actor: sean penn BEST MOTION PICTURE: SLUMDOG MILLIONAIRE slumdog 8 oscarla sampiyon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yayinda sorun vardi in memoriam sirasinda. zaten surekli donuyordu ekran. bir daha hayatim boyunca "i feel like a star" duymak istemiyorum. allah belasini versin bu nasil reklamcilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bu ne biçim oscar gecesi abi. slumdog haketmedi çoğunu. hinlilerden etkilenilmeden verilen tek oscar vardı heralde en iyi kadın, onu da canım bitanem aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Sean Penn dışında bi süpriz olmadı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 slumdog aday olduğu 1 dal dışında sildi süpürdü. hayırlı olsun. biraz abartmışlar ama. yani en iyi müzik kısmı mesela abartı olmuş. ost süperde müzik de daha iyileri vardı sanki. ayrıca ntv yorumcularının bu slumdog'a olan karşıtlığını anlamadım. yani "evet film çok güzel çok çok güzem ama benjamin button almalı" neden peki? kısmı yok. garip. rating düşüklüğünden hızlı ilerledi tören, bide cannes havası mı vermeye çalışmışlar biraz anlamadım. seyirciler sahnenin dibinde. sahne biraz ufak filan. penelope de ödülü almış. hakediodu ama. neyse mutlu bi sabah oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 sean penn o kadar supriz degildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi tribun degilki bu seyirciler hep sahnenin dibinde oluyo, baslamadan anlatti aslinda adam dizayni ama orda gostermediler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yayını bozacak o zamanı mı buldular, lanet olsun. heath ledger'ı bile göremedik in memoriam'da. hintl furyasında kesselerdi ya, bollywood ödül töreni izlemek istesem sabahın körüne kadar oturmam. gördüğüm en zayıf oscar töreniydi herhalde, doğru düzgün feature bile yoktu ki sırf onlar yüzünden izlerim. jerry lewis'e özel ödül verilmesi ve heath ledger'a verilen ödül kısmı hariç gayet bleh idi. yalnız hugh jackman göründüğünden çok daha yetenekliymiş cidden. eski kazananların oyuncu adaylarını sunması iyiydi bir tek feature namına, başka da bir halt yoktu. 3,5 saatime acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya sean penn de süpriz değildi de ben hintlilerden dolayı nefret ettim törenden resmen. ya tamam gelsinler bişey demiyorum da sincalılar gibi toplamış gelmişler çoluk çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Sam said: yayını bozacak o zamanı mı buldular, lanet olsun. heath ledger'ı bile göremedik in memoriam'da. hintl furyasında kesselerdi ya, bollywood ödül töreni izlemek istesem sabahın körüne kadar oturmam. heath ladger geçen sene gösterildi. hatta en son onu gösterip onla bitirmişlerdi o anı. herkes ayakta alkışlıyordu filan. bu arada bernie mac ölmüş bilmiodm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 fede said: ya sean penn de süpriz değildi de ben hintlilerden dolayı nefret ettim törenden resmen. ya tamam gelsinler bişey demiyorum da sincalılar gibi toplamış gelmişler çoluk çocuk ntv de dediler ya. onlar için zaten buraya gelmek peri masalı diye. filmdekinden çok farklı yaşamları yokmuş. 100 dolara filan çalışmışlar dedi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 filmde oynayanlar cikti iste, mahalleden adam toplamadilar, hangi film kazansa ayni sey olucakti, irccilik yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yok valla böyle yapacaklarsa ben bundan sonra izlemem. cidden sıkıldım ilk defa. ödül alanlar da ezgantrik işler yapmadı zaten. sılamdok milyoneri de görmeden soğudum. bu yılın şekspir in lav sendromu anlaşılan o ki. dur hatta şöyle yazayım: oscar benim için bitmiştir! bir daha da izlemem! hintliye 25dk veriyorsunuz, amerikalıya 12dk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ırkçılıkla alakası yok da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 3 dengeli film kapıstı herkes hakettiğini aldı bence ama bir wrestler sanki en iyi erkeği almalıydı gibi . adaylığı yeterli gördüler . geri dönüşü fazla abartmayalım hesabı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 şu avustralyalı siteye bomba yağdırıcaklar bence dsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Sam said: sılamdok milyoneri de görmeden soğudum. bu yılın şekspir in lav sendromu anlaşılan o ki. Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 slumdog ne ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 filmleri izlemeden yazmis herkes lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 izlesem nolucak hint filmi, dans edip duruyorlardir... bu sene oscarlik film yoktu ztn, hani bir batman belki ona da vermezler,gecenin tek olayi heath ledger gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar