Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azmin zaferi.

Zegna

Öne çıkan mesajlar

2002'de dünyaya gelen 2 ayaklı köpeğin yaşam azmi görenleri şaşırtıyor. Doğduğunda annesini bile öldürmeyi denediği sevimli hayvan şimdi emin ellerde ve mutlu yaşıyor.

Gelişme bozukluğu nedeniyle ön ayaklarını da kaybeden sevimli köpeğe, sahibi Jude Stringfellow tarafından tekrar yürüyebilmesi için bir şans verilmiş.

Köpeği kendi yatağında yatırıp ona sevgi ve güven aşılamayı başaran Jude, köpeğin ismini de 'Faith' koyduklarını belirtti.

Jude, köpeğe önce korkmadan sıçramayı sonra da iki ayak üzerinde adeta insan gibi yürümeyi öğretmiş. Koşmayı seven sevimli köpek sahibi ile her taraf gidebiliyor.

Karda yürüme antremanları yapan köpek en sonunda iki ayakları üzerinde durabilmeyi başarmış.

Dünya üzerinde tanınmaya başayan Faith'in televizyon programları hatta adına bir kitabı bile çıktı.

Faith şimdi sevimli hareketleriyle hem ayakta kalmayı hem de ailenin bir ferdi ve neşe kaynağı olmayı başardı...
Sosyal ağlarda paylaş

o tekerlekler bildiğim kadarıyla arka ayakları olmayan köpekler için. arkadan itişli olunca işlevsiz sanırım, emin değilim tabi.

köpek süper ama, hakkaten. tabi burda köpeği değil sahiplerini takdir etmek lazım. sabah akşam uyumamışlar, hiç yanlız bırakmamışlar, sürekli eğitim vermişler vs. kolay birşey değil, ben pati ver komutunu öğretemedim tembellikten millet neler yapıyor. azmin zafer gerçekten, iki taraf için de.
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:
yolda giderken karşıdan geldiğini görsem yemin ederim korkudan bayılırım.

ayılınca da yanına gider helal be derim

eheuhe hakkaten ben de karsıdan gayet yürüyerek gelen bi köpek görsem bayılabilirim,cidden helal.
cok da şirinmis ayrıca yazık yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...