Zegna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 2002'de dünyaya gelen 2 ayaklı köpeğin yaşam azmi görenleri şaşırtıyor. Doğduğunda annesini bile öldürmeyi denediği sevimli hayvan şimdi emin ellerde ve mutlu yaşıyor. Gelişme bozukluğu nedeniyle ön ayaklarını da kaybeden sevimli köpeğe, sahibi Jude Stringfellow tarafından tekrar yürüyebilmesi için bir şans verilmiş. Köpeği kendi yatağında yatırıp ona sevgi ve güven aşılamayı başaran Jude, köpeğin ismini de 'Faith' koyduklarını belirtti. Jude, köpeğe önce korkmadan sıçramayı sonra da iki ayak üzerinde adeta insan gibi yürümeyi öğretmiş. Koşmayı seven sevimli köpek sahibi ile her taraf gidebiliyor. Karda yürüme antremanları yapan köpek en sonunda iki ayakları üzerinde durabilmeyi başarmış. Dünya üzerinde tanınmaya başayan Faith'in televizyon programları hatta adına bir kitabı bile çıktı. Faith şimdi sevimli hareketleriyle hem ayakta kalmayı hem de ailenin bir ferdi ve neşe kaynağı olmayı başardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 abov evrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 alttan ikinci resim direk evrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 nasıl ya? hiç eğilmeden insan gibi 2 ayak üzerinde mi yürüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 helal ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ShadowFury said: nasıl ya? hiç eğilmeden insan gibi 2 ayak üzerinde mi yürüyo? aynen, hayvanda ön bacak yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ne biliyim, arada düşer, oturur, yatar dinlenir filan diye düşündüm. hiç durmadan insan gibi yürüyebiliyosa takdir edilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=umB1XN1fh9g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ginaly said: abov evrim. ne igrenc asagilayici bi yorumdur bu. hic mi bazi seylere sayginiz yok anlamiyorum ben. gozlerim doldu kopegin azmini goruce, pek de sirinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bıraksalarmışta annesi öldürseymiş keşke, doğaya engel olmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 evdeki köpekten nefret ettim aferin lan işte bu işeyemeyen, gel diyince gelmeyen yemek için sahibini satan köpekler, utanın ulan alayınız yalayın bu köpeği aslanım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 mevzu sahibinde, duygu sellerine kapilmak anlamsiz geldi bana, kopek de eziyet cekiyo gibi, tekerlekler var aslina, onlardan taksalar daha rahat olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 o tekerlekler bildiğim kadarıyla arka ayakları olmayan köpekler için. arkadan itişli olunca işlevsiz sanırım, emin değilim tabi. köpek süper ama, hakkaten. tabi burda köpeği değil sahiplerini takdir etmek lazım. sabah akşam uyumamışlar, hiç yanlız bırakmamışlar, sürekli eğitim vermişler vs. kolay birşey değil, ben pati ver komutunu öğretemedim tembellikten millet neler yapıyor. azmin zafer gerçekten, iki taraf için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yolda giderken karşıdan geldiğini görsem yemin ederim korkudan bayılırım. ayılınca da yanına gider helal be derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 dory said: ginaly said: abov evrim. ne igrenc asagilayici bi yorumdur bu. hic mi bazi seylere sayginiz yok anlamiyorum ben. aşağılamakla ne alakası var yahu, darwin der ki, evrim tek yönlüdür, sadece daha gelişmişe doğru olur. biz de takdir ettik köğeği işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ginaly said: abov evrim. sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Lopeth said: yolda giderken karşıdan geldiğini görsem yemin ederim korkudan bayılırım. ayılınca da yanına gider helal be derim eheuhe hakkaten ben de karsıdan gayet yürüyerek gelen bi köpek görsem bayılabilirim,cidden helal. cok da şirinmis ayrıca yazık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 gözlerim doldu be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Videodaki zenci kadının tavırlarına acayip sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bunu yapamayan insanlar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar