Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yenı izledim ben bu t-800'un erimemesi meselesine deyinicemde, bizim t2'de gorduğumuz t-800'üz, savaş için seri üretim üretilmiş 231098039458390945 tane t-800'den biri. Bu filmdeki ise prototip. Muhtemelen metal kalitesinde fark vardır. Tabi, prototip'in eline silah verilmemiş filmden bole bi detay beklemek komik olur bale pek tırt oynamış, odun odun. Marcus'u oynıyan cocuk dokturmus ama. arnold'ın oranlarımı bozuktu bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 t2 psikolojik filmdi artısı ordan burda becerememişler onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ya cameron detay hatası bir insan, 1984'te o bütçeyle çektiği filmde bile en ufak ayrıntıya gösterilen özen hayret uyandırıyor hala. arnold araba patlayıp alevlerin içinden geçtikten sonra bütün film boyunca kaşsız dolaşıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Yazarlar yetersizse Bale ne yapsın :/ Connor resmen yan rol olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Asırlık konuyu yeniden hortlatmaktan onur duydum neyse bu arada Filmdeki pencerede bulunan dört gizemli kişi ne yahu onlarla ilgili herhangi bi ipucu bulamadım.. Acaba kim bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar