Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Acil Arial*.ttf dosyaları lazım bir wine işi için. cabextract'ı bir türlü derleyemedim, yardım edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 attım rapide ama unicode yok içinde http://rapidshare.com/files/201152544/arial.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Teşekkürler, işimi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ubuntu'nun msttcorefonts paketi epeyce isine yarar sanirim. MS Font'lari var icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Suse'ye yüklemeye çalışıyordum, manuel hallettim, hiç aklıma gelmemişti arch ya da debian paketini indirip açmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar